Rakennusyritysten ja ryhmärakentajien kumppani

Ainoakoti on luotettava ja osaava kumppani myös suurempien rakennushankkeiden toteuttamisessa. Teemme paljon kustannustehokasta yhteistyötä yksityisten ryhmärakentajien ja rakennusliikkeiden kanssa. Halutessasi toimimme projektissa yksinomaan rakennusvaiheen toteuttajana tai osallistumme kokonaisvaltaisesti myös erikois- ja talosuunnitteluun. Mitä laajempi toimitusmalli, sitä kustannustehokkaampi rakennusprojekti on rakennuttajalle.

Luotettavaa laatua

Ainoakotien toimittaja on rakentamisen ammattilainen. Laadukkaista suurelementeistä rakennettavat talot valmistuvat säältä suojaan 1−2 päivässä. Pitävät toimitusajat ja huolellinen työskentely ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita projektin kaikissa vaiheissa. Pitkä kokemus ja ainutlaatuinen toimintamallimme, johon kuuluvat mm. omat talotekniset ratkaisut sekä muutostarpeiden ennaltaehkäisy, takaavat kustannustehokkuuden. Talotoimittajamme on luokiteltu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan ja se on Pientaloteollisuus PPT ry:n jäsen sekä TilaajaVastuun listaama luotettava kumppani. Rakentamisessa panostamme aina myös työturvallisuuteen.

K-Raudan kattavat palvelut käytössä

Ainoakodin aluerakentajakumppania palvellaan kattavasti K-Raudassa. Ammattirakentajan tarpeet tuntevat rakennustarvikemyyjämme ovat paikalla aina arkisin klo 7−17. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löydät kaikki suuremmissakin projekteissa tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet. Valmiiksi kilpailutetut hinnat, ammattiasiakasalennukset, toimitusmyynti, aikaa säästävät ennakkokeräily- ja pikanoutopalvelut sekä kattavat kuljetuspalvelut kuuluvat kaikki aluerakentajakumppanin etuihin.

Tutustu rivi- ja paritalomalleihimme ja kysy lisää yhteistyön mahdollisuuksista kenttämyyntipäälliköiltämme.

Case Parru-Yhtiöt:
toimivaa yhteistyötä alusta loppuun.
Lue lisää >

Arttu Heikkilä

Puh. 045 656 8012
Varsinais-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa ja Etelä-Pohjanmaa

Esa Voutilainen

Puh. 040 706 5217
Etelä-Suomi, Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Etelä-Savo

Juho Eronen

Puh. 044 075 2074
Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Lappi, Kainuu ja Itä-Suomi

TUTUSTU
LAAJAAN
TALOMALLISTOOMME

EKOVILLA ANTAA
TALON HENGITTÄÄ
LUONNOLLISESTI