Slider Image

Puutalojen suosikit

Ainoa Aito ja Ainoa Trendi

Ainoakodin suositut puutalomallistot, Ainoa Aito ja Ainoa Trendi, ovat vastaus kaikkiin asumisen unelmiisi. Mallistot sisältävät kymmenittäin kodikkaita vaihtoehtoja aina kompakteista pikkukodeista avariin taloihin. Ensimmäinen askel on päättää, vetoaako eniten moderni Trendi vai perinteinen Aito. Lisää inspiraatiota saat talokirjastamme.

Tilaa talokirja

{"dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"5000","speed":"300","fade":"true","design":"prodesign-1","rtl":"false","loop":"true","slider_nav_column":2}

Todellisia tilaihmeitä, kodikkaita koteja

Sopivasti avaruutta, mahtavasti luonnonvaloa ja ammattitaidolla suunnitellut pohjaratkaisut: Ainoakodin puutalomallistot vastaavat täsmällisesti asukkaidensa yksilöllisiin tarpeisiin ja asumisen unelmiin. Ainoakodissa arki maistuukin siksi erityisen hyvältä. Kumman valitset – viimeisimpien asumisen trendien mukaan suunnitellun Ainoa Trendin vai perinteisen puutaloasumisen ystäville tarkoitetun Ainoa Aito -talomalliston?

Ainoa Trendi

Asumisen ykköstoiveiden pohjalta suunniteltu, moderni mallisto täynnä lukuisia arkea helpottavia ratkaisuja. Roimasti avaruutta ja ihanasti luonnonvaloa – Trendi hurmaa jokaisen!

Ainoa Aito

Monipuolinen ja kodikas puutalomallisto tarjoaa viihtyisiä koteja niin isoille kuin pienille perheille. Järkevästi käytetyt neliöt varmistavat, että kaikelle on paikkansa. Perinteistä puutaloasumista parhaimmillaan!

Monipuolinen ja muunneltava puutalomallisto

Ainoakodin mallistoista löydät helposti sinulle ja perheellesi omia tarpeitanne vastaavan, juuri omannäköisen kodin. Rakennusprojektin eri vaiheissa sinua tukee ammattitaitoinen talomyyjä, joka pitää huolen muun muassa siitä, että budjetti pitää ja lopputulos istuu tontin asettamiin vaatimuksiin. Voitte yhdessä pohtia, mikä malleista vastaa unelmiasi parhaiten.

Ainoa Aito ja Ainoa Trendi -talomallit ovat saatavissa kolmessa valmiusasteessa: muuttovalmiina, sisustusvalmiina ja talopakettina.

Tutustu talomalleihin, kirjaa ylös toiveesi ja tarpeesi ja tule tapaamaan paikallista talomyyjääsi. Tehdään yhdessä toiveidesi koti!