Mainio kevätetu – jopa 7000 euron varustepaketti kaupan päälle!

Kun teet talokaupat muutto- tai sisustusvalmiista kodista 1.–31.5.2022 välisenä aikana, saat kaupan päälle jopa 7000 euron arvoisen varustepaketin valintasi mukaan.

Voit valita 3 KW aurinkopaneelit veloituksetta tai maalämmön huikealla 40 % alennuksella. Vaihtoehtoisesti voit valita veloituksetta talosi ulkomaalauksen uuteen puuelementtitaloosi tai omavalintaisia varusteita 7000 € kaupan päälle.

Etuja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti. Talomyyjämme auttavat sinua sopivan edun – ja unelmiesi kodin – valitsemisessa.  

Ota yhteyttä

Valitse etusi – arvo on jopa 7000 euroa

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päivittää uutta Ainoakotiasi joko täysin veloituksetta tai merkittävällä alennuksella. Edun arvo on jopa 7000 euroa.

Voit valita edun seuraavista vaihtoehdoista:

Maalämpö 40 % alennuksella (rajoitettu erä)

  • Maalämpö on ympäristöystävällinen energianlähde, jonka lämmityskustannukset ovat edulliset. Maalämpö on myös ehdoton myyntivaltti ja nostaa kiinteistösi hintaa, jos sen myynti tulee joskus ajankohtaiseksi. 

Aurinkopaneelit 3 KW veloituksetta (rajoitettu erä)

  • Uusiutuvalla aurinkosähköllä säästät energiakuluissa huomattavia summia ja osallistut samalla ilmastonmuutoksen torjumiseen.  
  • 3 kW:n aurinkosähköjärjestelmä sopii noin 10 000 kWh:n vuosikulutukseen  

Ulkomaalaus veloituksetta puuelementtitaloosi 

  • Oikein tehty, laadukas ulkomaalaus on kestävä ja suojaa talon rakenteita. Kysy alueellisesta saatavuudesta ja tarkemmista ehdoista talomyyjältäsi.

Lisävarusteita 7000 eurolla.

  • Esimerkiksi kuomuperäkärry, ilmalämpöpumppu, sisustuksen ja kalustuksen upgreidausta. Kysy talomyyjältäsi lisää.

Hyödynnä etusi ja ota meihin yhteyttä!

Unelmiesi  Ainoakoti odottaa juuri sinua!  

Kun teet talokaupat nyt, unelmiesi koti on askeleen lähempänä. Me muuttovalmiiden pientalojen edelläkävijänä pidämme huolen siitä, että budjettisi pitää ja pääset muuttamaan sovitussa aikataulussa.  

Omakotitalo on yksi elämäsi suurimmista hankinnoista, ja niin merkittävässä projektissa kumppani kannattaa valita huolellisesti. DEN Finlandin ja Keskon yhteistyömerkki Ainoakoti on luotettava ja turvallinen rakentamisen kumppani, joka pysyy rinnallasi taloprojektisi alusta loppuun ja vielä siitäkin eteenpäin.

Kampanjaehdot

Kampanja on voimassa 2.–31.5.2022 aikana tehtyihin uusiin muutto- tai sisustusvalmistalokauppoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.