Muuttovalmis hirsitalo on helpoin tie turvalliseen kotiin

Hirsitalon rakentaminen ei voisi olla helpompaa. Kun valitset Ainoakodin muuttovalmiin hirsitalon, saat kestävän ja ekologisen toiveidesi kodin sekä kumppaniksi Suomen suosituimman muuttovalmiiden hirsitalojen rakentajan. Ammattilaiset huolehtivat kotisi rakentamisen valmiiksi asti. Sinä saat pitävän aikataulun ja budjetin sekä uuden hirsikotisi avaimet käteen sovittuna päivänä.

Ainoakodin aidosti muuttovalmis hirsitalo

Ainoakodin muuttovalmiin hirsitalon rakentajana saat kaiken yhdellä sopimuksella. Uuden hirsitalosi rakentamisesta vastaa ammattitaitoinen tiimi yli 7 000 muuttovalmiin kodin kokemuksella. Ammattilaiset hoitavat rakentamisen aina perustusten valamisesta listojen kiinnittämiseen. Lisäksi saat kumppaniksi alan parhaan: kotimaisen K-Raudan. Paikallinen kauppias sekä rakentamisen ja sisustamisen ammattilaiset ovat apunasi koko projektin ajan.

Ainoakodilla myös rakentamisen aikataulutus, kustannusten pitävyys ja koko projektinhallinta ovat tiukasti ammattilaisten käsissä. Saat hirsikodillesi pitävän rakennusaikataulun sekä kiinteän hinnan. Voit seurata urakan etenemistä Extranet-palvelussamme, josta löydät kaikki aikataulut, yhteystiedot sekä rakentamisen tärkeät dokumentit. Kysy lisää omalta talomyyjältäsi.

Muuttovalmis hirsitalo helposti Ainoakodilta.

Juuri sellainen hirsikoti kuin haluat

Ainoakodin muuttovalmiiden hirsitalojen valikoimista löydät varmasti omannäköisen kodin. Ainoa Hirsi Varma on käytännöllisten hirsikotien mallisto, jossa on neliöt oikeissa paikoissa, riittävästi makuuhuoneita sekä kodikasta tilaa elämiseen ja olemiseen. Ainoa Hirsi Priima -mallit on suunniteltu ylellisempää kotia etsivälle: niissä korostuvat avarat tilat, spa-tunnelma sekä hienostuneet yksityiskohdat. Ainoa Hirsi Reilu on puolestaan yllättävän edullinen, valmiiksi suunniteltu hirsikotimallisto. Tutustu hirsimallistoon.

Ainoa Hirsikoteihin voidaan tehdä valittuja muutoksia, jotta kotisi vastaa varmasti kaikkiin sinun ja perheesi tarpeisiin sekä asumisen haaveisiin. Tutustu Ainoakodin muokattavuuteen. Voit myös valita uuteen kotiisi käytännöllisiä ja näyttäviä lisämoduuleita. Lue lisää moduuleista täällä.

Muuttovalmis hirsitalo toiveidesi mukaan – omannäköiseen elämään.

Markkinoiden laajin toimitussisältö

Tarjoamme Ainoa Hirsikotiin markkinoiden laajimman toimitussisällön. Muuttovalmiissa hirsitaloissa on aina vakiona painumaton hirsi, joka on kestävä ja luonnollisesti hengittävä materiaali. Uuden hirsikotisi tyylikkäät sisustusvalinnat teet helposti ammattilaisten suunnittelemien valmiiden tyylien joukosta. Lisää inspiraatiota ja vinkkejä tarjoaa paikallinen K-Rauta. Sieltä löydät myös kaiken tarvittavan kotisi sisustuksen viimeistelyyn sekä viihtyisään asumiseen – vuoden ympäri. Lue lisää K-Raudan palveluista Ainoakoti-rakentajalle.

HALUAKO VIIMEISTELLÄ HIRSIKOTISI PINNAT JA SISUSTUKSEN ITSE? SAAT AINOA HIRSIKODIN MYÖS SISUSTUSVALMIINA. KYSY LISÄÄ TALOMYYJÄLTÄ.

LÖYDÄ OMA TOIVEIDESI AINOA HIRSIKOTI

LATAA TAI TILAA  AINOA HIRSIKIRJA