Tutustu toteutuneisiin kohteisiin

Alla voit tutustua tyytyväisten asiakkaidemme toteutuneisiin omakotitalohaaveisiin. Parhaiten uusiin Ainoakoteihin pääset tutustumaan taloesittelyissämme ympäri Suomen. Ota yhteyttä talomyyjiimme, niin pääset tutustumaan rakenteilla oleviin kohteisiin.

Ainoa Ajatus 166, Uusimaa

5 h, oh, k, vh, khh, sauna
Huoneistoala: 127 m2 | Kerrosala: 147 m2

”Kotimme on viihtyisä lepopaikka, jonka rakentamisessa ei laadusta tingitty. Meitä kuunneltiin kiitettävästi ja muutoksia suunnitelmiin pystyttiin tekemään todella joustavasti.”

Tutustu

Ainoa Valo 134, Uusimaa

3 h, oh/k, khh, ph, sauna
Huoneistoala: 115 m2 | Kerrosala: 134 m2

”Tämä talomalli vain tuntui heti oikeimmalta vaihtoehdolta monien talomerkkien ja -mallien joukosta. Halusimme tilojen vastaavan juuri kolmehenkisen perheen tarvetta. Parasta ovat suuret ikkunat.”

Tutustu

Ainoa Valo 152, Etelä-Pohjanmaa

4 h, k, oh, khh, vh, sauna
Huoneistoala: 130 m2 | Kerrosala: 152 m2

”Halusin mahdollisimman valmiin talopaketin ja myös muunneltavuus oli minulle tärkeää. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Talo on oma unelmataloni.” Seinäjoki 2016 -asuntomessukohde

Tutustu

Ainoa Ajatus 166, Kainuu

5 h, oh/k, vh, khh, ph, sauna
Huoneistoala: 148 m2 | Kerrosala: 166 m2

”Saimme tuttavilta suosittelut Ainoakodista ja olemme tyytyväisiä valintaamme. Myyjä auttoi meitä suunnittelemaan sopivan pohjaratkaisun tarpeisiimme, siitä tuli todella toimiva!”

Tutustu

Ainoa Ajatus 118, Uusimaa

3 h, k, oh, khh, sauna
Huoneistoala: 101 m2 | Kerrosala: 118 m2

”Halusin turvallisen ja huolettoman uuden kodin. Muuttovalmis Ainoakoti oli minulle, yksin elävälle rouvalle täydellinen valinta.”

Tutustu

Ainoa Ajatus 118, Keski-Suomi

2 h, oh, k, khh, sauna
Huoneistoala: 101 m2 | Kerrosala: 130 m2

”Luonnonläheisyys ja tavanomaisen valkoisen välttäminen olivat meille tärkeitä ohjenuoria. Halusimme koira- ja koiranomistajaystävällisen omakotitalon fiksulla budjetilla ilman pröystäilyjä.” Jyväskylä 2014 -asuntomessukohde

Tutustu

Ainoa Valo 152 A, Uusimaa

4 h, oh, k, khh, sauna
Huoneistoala: 130 m2 | Kerrosala: 152 m2

”Yhden omakotitalon aiemmin rakentaneena pakko sanoa, että muuttovalmis Ainoakoti oli älyttömän helppo. Edelliseen kertaan verrattuna meidän ei tarvinnut itse tehdä juuri mitään.”

Tutustu

Ainoa Aika 154, Kainuu

3 h, oh/k, khh, sauna
Huoneistoala: 126 m2 | Kerrosala: 154 m2

”Ainoakoti tuntui alusta alkaen hyvältä ratkaisulta, koska saimme muuttopäivän tietoomme jo kauppaa tehtäessä. Kaikki meni rakennusprojektissa niin kuin oli suunniteltu ja olemme erittäin tyytyväisiä uuteen…

Tutustu

Ainoa Hetki 226, Kainuu

4 h, oh, k, khh, sauna, 3 vh
Huoneistoala: 173 m2 | Kerrosala: 205 m2

”Olen tyytyväinen kuinka helposti rakentaminen sujui Ainoakodin kanssa. Saimme tarjousvaiheessa selkeän kuvan, mitä muuttovalmis toimitus sisältää ja mitä mikäkin maksaa. Mielestäni kokematonkin rakennuttaja voi rakennuttaa…

Tutustu

Ainoa Tempo 157, Uusimaa

4 h, oh, k, khh, sauna
Huoneistoala: 134 m2 | Kerrosala: 157 m2

”Ainoakodin muunneltavuus yllätti. Annoimme suunnittelijoille talon ulkomitat, joihin pohjautuen valmismallista muunneltiin juuri meidän näköinen koti. Tonttineliöt tuli tehokkaasti käytettyä.”

Tutustu

Ainoa Ajatus 149, Uusimaa

4 h, oh, k, khh, sauna, vh
Huoneistoala: 128 m2 | Kerrosala: 149 m2

”Ainoakoti oli meille talotoimittajana positiivinen kokemus. Erityistä kiitosta on annettava hyvästä asiakaspalvelusta, jota olemme saaneet sekä talomyyjältämme että talotehtaan edustajilta.”

Tutustu

Ainoa Ajatus 138, Kainuu

4 h, k, oh, khh, sauna
Huoneistoala: 120 m2 | Kerrosala: 138 m2

”Halusimme talotoimittajaksi luotettavan toimijan, joka pystyy toteuttamaan kotimme sovitussa ajassa. Rakentamisen ripeä aikataulu ja lupaukset pitivät paikkansa. Olemme erittäin tyytyväisiä Ainoakotiin!”

Tutustu