Tutustu toteutuneisiin kohteisiin

Alla voit tutustua tyytyväisten asiakkaidemme toteutuneisiin omakotitalohaaveisiin. Parhaiten uusiin Ainoakoteihin pääset tutustumaan taloesittelyissämme ympäri Suomen. Ota yhteyttä talomyyjiimme, niin pääset tutustumaan rakenteilla oleviin kohteisiin.

Ainoa Ajatus 118, Uusimaa

3 h, k, oh, khh, sauna
Huoneistoala: 101 m2 | Kerrosala: 118 m2

“Halusin turvallisen ja huolettoman uuden kodin. Muuttovalmis Ainoakoti oli minulle, yksin elävälle rouvalle täydellinen valinta.”

Tutustu

Ainoa Ajatus 118, Keski-Suomi

2 h, oh, k, khh, sauna
Huoneistoala: 101 m2 | Kerrosala: 130 m2

“Luonnonläheisyys ja tavanomaisen valkoisen välttäminen olivat meille tärkeitä ohjenuoria. Halusimme koira- ja koiranomistajaystävällisen omakotitalon fiksulla budjetilla ilman pröystäilyjä.” Jyväskylä 2014 -asuntomessukohde

Tutustu

Ainoa Valo 152 A, Uusimaa

4 h, oh, k, khh, sauna
Huoneistoala: 130 m2 | Kerrosala: 152 m2

“Yhden omakotitalon aiemmin rakentaneena pakko sanoa, että muuttovalmis Ainoakoti oli älyttömän helppo. Edelliseen kertaan verrattuna meidän ei tarvinnut itse tehdä juuri mitään.”

Tutustu

Ainoa Aika 154, Kainuu

3 h, oh/k, khh, sauna
Huoneistoala: 126 m2 | Kerrosala: 154 m2

“Ainoakoti tuntui alusta alkaen hyvältä ratkaisulta, koska saimme muuttopäivän tietoomme jo kauppaa tehtäessä. Kaikki meni rakennusprojektissa niin kuin oli suunniteltu ja olemme erittäin tyytyväisiä uuteen…

Tutustu

Ainoa Hetki 226, Kainuu

4 h, oh, k, khh, sauna, 3 vh
Huoneistoala: 173 m2 | Kerrosala: 205 m2

“Olen tyytyväinen kuinka helposti rakentaminen sujui Ainoakodin kanssa. Saimme tarjousvaiheessa selkeän kuvan, mitä muuttovalmis toimitus sisältää ja mitä mikäkin maksaa. Mielestäni kokematonkin rakennuttaja voi rakennuttaa…

Tutustu

Ainoa Tempo 157, Uusimaa

4 h, oh, k, khh, sauna
Huoneistoala: 134 m2 | Kerrosala: 157 m2

“Ainoakodin muunneltavuus yllätti. Annoimme suunnittelijoille talon ulkomitat, joihin pohjautuen valmismallista muunneltiin juuri meidän näköinen koti. Tonttineliöt tuli tehokkaasti käytettyä.”

Tutustu

Ainoa Ajatus 149, Uusimaa

4 h, oh, k, khh, sauna, vh
Huoneistoala: 128 m2 | Kerrosala: 149 m2

“Ainoakoti oli meille talotoimittajana positiivinen kokemus. Erityistä kiitosta on annettava hyvästä asiakaspalvelusta, jota olemme saaneet sekä talomyyjältämme että talotehtaan edustajilta.”

Tutustu

Ainoa Ajatus 138, Kainuu

4 h, k, oh, khh, sauna
Huoneistoala: 120 m2 | Kerrosala: 138 m2

“Halusimme talotoimittajaksi luotettavan toimijan, joka pystyy toteuttamaan kotimme sovitussa ajassa. Rakentamisen ripeä aikataulu ja lupaukset pitivät paikkansa. Olemme erittäin tyytyväisiä Ainoakotiin!”

Tutustu