Ainoakodin juhlavuoden talomalleissa yhdistyvät rakentajien suosikit – edullista hintaa myöten

Ainoakodin ensimmäinen muuttovalmis mallisto lanseerattiin vuonna 2012 vastaamaan muuttovalmiiden talopakettien kasvavaan kysyntään. Myös 10-vuotisjuhlavuoden uudet mallit ovat asiakkaiden toiveiden täyttymys: niissä yhdistyvät kaikki ne ominaisuudet, joita rakentajat uudelta kodiltaan toivovat.   

Kesko ja DEN aloittivat yhteistyön 2010-luvun alussa, kun muuttovalmiiden talopakettien kysyntä oli vahvassa kasvussa. Syntyi K-raudan ja DENin yhteinen talobrändi Ainoakoti, joka nousi vain muutamassa vuodessa Suomen neljänneksi suurimmaksi toimijaksi.  

Ainoakodin ensimmäinen mallisto lanseerattiin vuonna 2012 ja siihen kuului seitsemän erilaista taloa. Maltillisen alun jälkeen mallisto kasvoi nopeasti ja pian paksusta talokirjasta löytyi omat talomallinsa eri asiakassegmenteille.  

Nykyinen Fiksu-talomallisto lanseerattiin vuonna 2020. Fiksu-malleissa yhdistyvät asumisen ajankohtaiset trendit, asiakkaiden toiveet ja kohtuullinen hinta. Vuonna 2021 tarjonta täydentyi hirsitalomallistolla. 

Ainoakodin uusiin juhlavuoden talomalleihin on poimittu parhaat palat Fiksu-mallistosta, mutta mallien muunneltavuutta on rajattu, mikä tuo merkittäviä kustannussäästöjä.  

Juhlatalomallien fiksu suunnittelu mahdollistaa edullisen hinnan  

Uudet juhlavuoden talomallit on suunniteltu juuri tähän aikaan, kun rakentamisen kustannukset ovat nousussa.  

– Ainoakodin juhlavuoden talomallit ovat erittäin toimivia, hyvännäköisiä ja laadukkaita, mutta samalla kustannustehokkaita. Rakentamisen kustannuksia on saatu alas muunneltavuutta rajoittamalla, mutta olemme suunnitelleet asiakkaiden toiveiden pohjalta niin hyviä malleja, että niitä halutaan ostaa ihan sellaisenaan, kertoo Ainoakodin myyntipäällikkö Aki Pelkonen DENiltä. 

Ainoakodin tuotepäällikkö Timo Lukkarila Keskolta kertoo uusien mallien vastaavan kaikilta osin nykyrakentajan vaatimuksia. 

– Uusissa malleissa, kuten muissakin Ainoakodeissa, on kiinnostavia ratkaisuja ja jänniä yksityiskohtia. Malleista löytyy asiakkaiden eniten toivomia ominaisuuksia saarekekeittiöistä ja walk-in-vaatekomeroista isoihin ikkunapintoihin. Tilankäyttö on tehostunut takavuosista eikä hukkaneliöitä ole, mikä sekin säästää sekä rakennus- että asumiskustannuksia.  

Ainoakoti on helppo tapa rakentaa unelmien koti  

Ainoakoteja on myyty kymmenessä vuodessa yli 1200 ja niitä rakentavat ihan tavalliset suomalaiset perheet. Ainoakoti on rakentajansa näköinen, sillä sisustuksen ja materiaalien osalta voi tehdä lähes rajattomasti valintoja.  

Ainoakotia myy K-Rauta, josta saa saman katon alta muuttovalmiin, sisustusvalmiin tai omatoimisen talopaketin lisäksi sisustussuunnittelijan, pihasuunnittelijan ja keittiösuunnittelijan palvelut, erittäin laajan valikoiman sisustus- ja puutarhatuotteita sekä kaiken rakentamisessa tarvittavan vasaroista ja nauloista nurmikonsiemeniin ja postilaatikkoon.

Tutustu juhlavuoden talomalleihin!