Ajankohtaista

Valitse näytettävät tapahtumat

Taloesittely, Orimattila

vko 25-26/2018
2h + oh + k + khh + s + at + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä täysin asiakkaan toiveisiin suunniteltu koti. Suunnittelussa huomioitu esteetön pyörätuolilla liikkuminen sekä monet käytännön asiat arjessa. Topi-keittiöt suunnitellut kalusteet ja keittiösuunnittelija on myös mukana esittelyssä. Tämä koti lämpenee poistoilmalämpöpumpulla ja uuniseppien varaava takka antaa oman tunnelmansa.

Lue lisää

Pystytysnäytös, Seinäjoki

vko 26, 25.6.2018 klo 12-15.
3h + oh + k + khh + s + ak + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin pystytysnäytökseen. Tontille rakennetaan muuttovalmiina kolme Ainoakodin erillistaloa ja yksi rivitalo. Pystytysnäytöksessä on makkaratarjoilu, sekä virvokkeita. Paikalla on Ainoakoti talomyyjä. 

Lue lisää

Paritaloesittely, Kaarina

26.6.2018 klo 17 - 19
3h + oh + k + khh + ak + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn ja samalla paritalohuoneiston myyntiesittelyyn ! Esittelyssä on  3h + k/oh , paritalon huoneisto A. Tämän kodin suunnittelu on huippuluokkaa ja  toteuttamisessa on käytetty erittäin laadukkaita materiaaleja. Kohteen myynti alkaa Ainoakoti-esittelyn yhteydessä 26.6. klo 17 . 

Lue lisää

Taloesittely, Sipoo

vko 26
2h + oh + k + khh + s + at + ak

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn.

Lue lisää

Taloesittely, Vantaa, Ylästö

vko 29/2018. Tarkka ajankohta ilmoitetaan lähempänä esittelyä.
4h + oh + k + khh + s

Tervetuloa muuttovalmiin Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä talomallin Valo 151 pohjalta, asiakkaan toiveisiin muokattu, porrastettu loivan rinteen talomalli. Talon ulkoverhouksena näyttävä 220mm leveä paneeli. Lämmitysmuoto poistoilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys. Porrastuksen ja vinon sisäkaton ansiosta olohuone ja keittiö korkeaa näyttävää tilaa.

Lue lisää

Taloesittely, Lahti

vko 32-33, tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähempänä esittelyä.
2h + oh + k + khh + s + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä sisustusta vaille valmiina toimitettu Ainoakoti, asiakkaan toiveisiin suunniteltu. Jo eteisessä saat tuntea avaruuden tuntua vinon sisäkaton ansiosta. Koti tehokkailla neliöillä laadukkailla varusteilla. Upea iso terassi, johon upotettu palju. Kohde on nyt muuttovalmis.

Lue lisää

Taloesittely, Hollola

vko 49-50, tarkka ajankohta ilmoitetaan lähempänä esittelyä.
2h + oh + k + khh + s + at + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä muuttovalmis asiakkaalle yksilöllisesti suunniteltu Ainoakoti. Koti maaseudun rauhassa ja järvinäkymin. Koti lämpenee Tulikiven takkaleivinuunilla ja poistoilmalämpöpumpulla. Topi-keittiöiden edustaja paikalla! Autotalli ja varasto taloon kytkettynä.  

Lue lisää

Taloesittely, Nastola

vko 52/2018, tarkka ajankohta ilmoitetaan lähempänä esittelyä
4h + oh + k + khh + s + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä muuttovalmis Aika 139 muokattu asiakkaalle sopivaksi. Avaruutta tuo korotettu sisäkatto keittiö/olohuoneessa. Paikalla myös Topi-keittiöiden edustaja. Koti lämpenee Tulikiven takalla ja Ilmalämpöpumpulla.

Lue lisää

Taloesittely, Lahti

vko 1-2/2019, tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähempänä taloesittelyä
4h + oh + k + khh + s + ak + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä muuttovalmis asiakkaan toiveisiin ja tontille sopivaksi suunniteltu koti. Keittiöolohuone yhdistelmässä avara korotettu sisäkatto. Toiveissa oli saada yksi erillinen “hiljainen” makuuhuone, jonne voi tarpeen vaatiessa mennä rankan viikon jälkeen. Se myös toteutui, joka toimii samalla myös saunatupana....

Lue lisää

Taloesittely, Lahti

vko 2-3/2019, tarkka ajankohta ilmoitetaan lähempänä esittelyä
3h + oh + k + khh + s + ak + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukainen muuttovalmis Ainoakoti. Iso keittiö/oh yhdistelmä korotetulla sisäkatolla tuo mahdollisuuden oleskeluun arkeen ja juhlaan. Autokatos ja kylmä varasto talon yhteydessä. Koti lämpenee kaukolämmöllä ja modernilla takkakaminalla. Paikalla Topi-keittiöiden edustaja.

Lue lisää