Ajankohtaista

Valitse näytettävät tapahtumat

Taloesittely, Helsinki, Puistola

Lauantaina 19.1.2019 klo 12-15
4h + oh + k + khh + s + tekn.

Tervetuloa vasta valmistuneen muuttovalmiin Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä asiakkaan toiveisiin suunniteltu, rapattu 1-kerroksinen koti. Vino sisäkatto lisää avaruutta olohuoneessa. Talossa lämmitysmuotona ilma-vesilämpöpumppu,  vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Lue lisää

Taloesittely, Imatra

Tulossa
3h + oh + k + khh + s + at + tekn.

Tuleva esittely Imatralla. Esittelyssä muuttovalmis kahden makuuhuoneen tyylikäs rapattu talo. Yhtenäinen keittiö-olohuone ja lasitettu terassi. Pesutiloihin kuljetaan kodinhoitohuoneen kautta ja autotalli on kytketty taloon. Tarkempi esittelyajankohta ilmoitetaan myöhemmin, tai ota yhteyttä talomyyjään.

Lue lisää

Rakenna & remontoi -messut

Myyrmäki-halli, Vantaa
25.–27.1.2019

Ainoakoti on mukana Rakenna & remontoi -messuilla Vantaan Myyrmäki-hallissa 25.–27.1. Tervetuloa osastollemme 23 C! Katso lisätiedot ja aukioloajat ja tavataan messuilla!

Lue lisää

Taloesittely, Turku Yli-Maaria

3.2.2019 klo 13-15
3h + oh + k + khh + s + ak

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä moderni ja laadukkaasti toteutettu 1-tasoinen omakotitalo. Avara ja valoisa oleskelutila jonka mukavuutta lisää vino sisäkatto. Kohde on myynnissä.

Lue lisää

Taloesittely, Kouvola

Vko 10-11 2019
3h + oh + k + khh + s + ak + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä Kouvolan Korian asuntomessualueelle valmistuva Ainoakoti, joka on muunneltu asiakkaan toiveiden mukaan. Tässä kodissa on valoisa yhtenäinen olohuone keittiö-ruokailutila sekä reilut makuuhuone, työhuone ja kirjasto. Esittely pidetään muuttovalmiissa talossa, piha valmistuu myöhemmin keväällä. Esittelyaika tarkennetaan vielä lähempänä...

Lue lisää

Kevätmessut

Messukeskus, Helsinki
4.–7.4.2019

Ainoakoti on mukana Kevätmessuilla Helsingin messukeskuksessa huhtikuun ensimmäisellä viikolla 4.–7.4. Katso lisätiedot ja aukioloajat täältä ja tavataan messuilla!   

Lue lisää