Ajankohtaista

Valitse näytettävät tapahtumat

Taloesittely, Liminka

Vko 43-52
4h + oh + k + khh + s + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä asiakkaan sisustama Ainoa Idea 167 talopaketti

Lue lisää

Taloesittely, Vantaa, Itä-Hakkila

vko 47-48, 2018
3h + oh + k + khh + s + ak + tekn.

Tervetuloa muuttovalmiin Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä kahdelle aikuiselle suunnitteltu nykyaikainen, käytännöllinen koti. Lämmitysmuotona energiatehokas maalämpöpumppu. Näyttävä, leveä puuverhous. 

Lue lisää

Taloesittely, Porvoo

Lauantaina 17.11.2018 klo 12-15
4h + oh + k + khh + s + ak + tekn.

Tervetuloa muuttovalmiin  Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä vasta valmistunut 1,5 -kerroksinen talo. Talon lämmönlähteenä vesi-ilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Tontilla myös erillinen autokatos-varasto.

Lue lisää

Taloesittely, Kouvola

sunnuntai 25.11.2018 klo 12-15
3h + oh + k + khh + s + ak + tekn.

Tervetuloa Kouvolan Korian asuntomessualueelle tutustumaan valmistuvaan Ainoakotiin. Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukaan suunniteltu 1 kerroksinen koti. Avara yhtenäinen oh-keittiö-ruokailutila ja reilut makuuhuoneet, päämakuuhuone pukeutumishuoneella. Esittelemme tämän ensikesän Ainoakodin asuntomessutalon nyt väliseinävaiheessa ”Sisu-vaihe”. Esittely on työmaa-alueella, varustaudu kumisaappailla tai ainakin sellaisilla kengillä...

Lue lisää

Taloesittely, Hollola

vko 49-50, tarkka ajankohta ilmoitetaan lähempänä esittelyä.
2h + oh + k + khh + s + at + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä muuttovalmis asiakkaalle yksilöllisesti suunniteltu Ainoakoti. Koti maaseudun rauhassa ja järvinäkymin. Koti lämpenee Tulikiven takkaleivinuunilla ja poistoilmalämpöpumpulla. Topi-keittiöiden edustaja paikalla! Autotalli ja varasto taloon kytkettynä.  

Lue lisää

Taloesittely, Liminka

Vko 51-52, 2018
2h + oh + k + khh + s + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä  Ainoa Aika 103 B  muuttovalmis koti.

Lue lisää

Taloesittely, Nastola

vko 52/2018, tarkka ajankohta ilmoitetaan lähempänä esittelyä
4h + oh + k + khh + s + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä muuttovalmis Aika 139 muokattu asiakkaalle sopivaksi. Avaruutta tuo korotettu sisäkatto keittiö/olohuoneessa. Paikalla myös Topi-keittiöiden edustaja. Koti lämpenee Tulikiven takalla ja Ilmalämpöpumpulla.

Lue lisää

Taloesittely, Lahti

vko 1-2/2019, tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähempänä taloesittelyä
4h + oh + k + khh + s + ak + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä muuttovalmis asiakkaan toiveisiin ja tontille sopivaksi suunniteltu koti. Keittiöolohuone yhdistelmässä avara korotettu sisäkatto. Toiveissa oli saada yksi erillinen “hiljainen” makuuhuone, jonne voi tarpeen vaatiessa mennä rankan viikon jälkeen. Se myös toteutui, joka toimii samalla myös saunatupana....

Lue lisää

Taloesittely, Lahti

vko 2-3/2019, tarkka ajankohta ilmoitetaan lähempänä esittelyä
3h + oh + k + khh + s + ak + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukainen muuttovalmis Ainoakoti. Iso keittiö/oh yhdistelmä korotetulla sisäkatolla tuo mahdollisuuden oleskeluun arkeen ja juhlaan. Autokatos ja kylmä varasto talon yhteydessä. Koti lämpenee kaukolämmöllä ja modernilla takkakaminalla. Paikalla Topi-keittiöiden edustaja.

Lue lisää