Ajankohtaista

Valitse näytettävät tapahtumat

Taloesittely, Vantaa

Torstai 22.3 klo 17-19
3h + oh + k + khh + s + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä Ainoa Valo Moderni 152 asiakkaan toiveiden mukaan muunneltuna. Kyseessä on paritaloksi muokattu versio. Molemmissa asunnoissa on iso keittiö ja olohuone korkealla vinolla sisäkatolla. Kodit lämpenee maalämpö-pumpulla.   

Lue lisää

Pytinki, Seinäjoki

Seinäjoki-Areena
24.–25.3.2018

Ainoakoti on mukana Pytinki-messuilla Seinäjoki-Areenalla 24.–25.3. Tervetuloa osastollemme!  Lue lisää messuista täältä.  Nähdään messuilla! 

Lue lisää

Taloesittely, Oulu

La 7.4.2018 klo 12-15
3h + oh + k + khh + s + at + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä valmis Ainoa talopaketti erillisellä saunaosastolla.

Lue lisää

Taloesittely, Rusko

08.04. 2018 sunnuntai klo 13 - 15
4h + oh + k + khh + s + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä muuttovalmiina oleva 1-tasoinen moderni koti. Olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön lisäksi 4 huonetta. Toteutettu talo pohjautuu talomalliin Ainoa Aika 146.  

Lue lisää

Taloesittely, Lahti

vko 15-16, tarkka ajankohta ilmoitetaan lähempänä esittelyä
4h + oh + k + khh + s + ak + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä Ainoa Aika 139 mallin muutos. Suosittu malli tehoneliöillä. Keittiö ja olohuone ihanan avaralla vinolla sisäkatolla. Talo lämpenee kaukolämmöllä ja varaavalla Uuniseppien takalla.

Lue lisää

Mikkelin rakentajamessut, Mikkeli

Kalevankangas
21.–22.4.2018

Ainoakoti on mukana Mikkelin rakentajamessuilla 21.–22.4. Kalevankankaalla. Tervetuloa osastollemme!  Lisätietoja messuista täällä. 

Lue lisää

Taloesittely, Orimattila

vko 18-19, 2018
4h + oh + k + khh + s + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä Ainoa Idea 185 muunnosmalli. Talopakettina toimitettu ja nyt muuttovalmis.

Lue lisää

Savonlinnan rakennusmessut, Savonlinna

Talvisalon jäähalli
5.–6.5.2018

Kimara on mukana Savonlinnan rakennusmessuilla 5.–6.5. Talvisalon jäähallissa. Tervetuloa osastollemme!  Lue lisää messuista täältä. 

Lue lisää

Taloesittely, Orimattila

vko 25-26/2018
2h + oh + k + khh + s + at + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä täysin asiakkaan toiveisiin suunniteltu koti. Suunnittelussa huomioitu esteetön pyörätuolilla liikkuminen sekä monet käytännön asiat arjessa. Topi-keittiöt suunnitellut kalusteet ja keittiösuunnittelija on myös mukana esittelyssä. Tämä koti lämpenee poistoilmalämpöpumpulla ja uuniseppien varaava takka antaa oman tunnelmansa.

Lue lisää

Taloesittely, Lahti

vko 32, tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähempänä esittelyä.
2h + oh + k + khh + s + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä asiakkaan toiveisiin suunniteltu kahden makkarin koti, sähkölämmitys ilmalämpöpumpulla ja Uuniseppien varaavalla takalla. Jo eteisessä saat tuntea avaruuden tuntua vinon sisäkaton ansiosta. Sisustusta vaille valmiina toimitettu ja nyt muuttovalmis.

Lue lisää