Ajankohtaista

Valitse näytettävät tapahtumat

HAEMME TALOMYYJIÄ ERI PUOLILLE SUOMEA!

Talon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluatko sinä olla apuna ja tukena tärkeällä hetkellä?  Tule K-Raudan talomyyjäksi! Haemme myyjiä erityisesti...

Lue lisää

Taloesittely, Mikkeli

20.9.2018 klo 17-19
4h + oh + k + khh + s + ak + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn! Kohde on asiakkaan suunnitelmien mukaan toteutettu muuttovalmis koti täynnä laadukkaita materiaaleja ja teknisiä ratkaisuja. Nähdään esittelyssä!    

Lue lisää

Taloesittely, Mynämäki

30.9.2018 klo 13 - 15
3h + oh + k + khh + s + ak + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä reilun kokoiselle tontille rakennettu viihtyisä muuttovalmis koti. Lähtökohtana toteutukselle on Ainoakodin malli Idea 123.    

Lue lisää

Taloesittely, Vantaa, Päiväkumpu

vko 40/2018. Tarkka ajankohta ilmoitetaan lähempänä esittelyä.
3h + oh + k + khh + s + at + tekn.

Tervetuloa muuttovalmiin Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä asiakkaan toiveisiin suunniteltu 1-kerroksinen puuverhottu koti. Tehokkaassa talossa runsaasti säilytystilaa; 2 vaatehuonetta, varasto ja käyttöullakko, sekä erillinen autotalli. Lämmitysmuotona maalämpö, johon liitettynä myös maaviileä.  

Lue lisää

OMAKOTI-messut, Vantaa

26.–28.10.2018
Myyrmäki-halli

Ainoakoti on mukana OMAKOTI-messuilla Vantaan Myyrmäki-hallissa 24.–26.10. Tervetuloa osastollemme 8.4. noutamaan uusi talokirja ja kuulemaan talvieduista. Lisätietoja messuista täältä. 

Lue lisää

Taloesittely, Hollola

vko 49-50, tarkka ajankohta ilmoitetaan lähempänä esittelyä.
2h + oh + k + khh + s + at + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä muuttovalmis asiakkaalle yksilöllisesti suunniteltu Ainoakoti. Koti maaseudun rauhassa ja järvinäkymin. Koti lämpenee Tulikiven takkaleivinuunilla ja poistoilmalämpöpumpulla. Topi-keittiöiden edustaja paikalla! Autotalli ja varasto taloon kytkettynä.  

Lue lisää

Taloesittely, Nastola

vko 52/2018, tarkka ajankohta ilmoitetaan lähempänä esittelyä
4h + oh + k + khh + s + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä muuttovalmis Aika 139 muokattu asiakkaalle sopivaksi. Avaruutta tuo korotettu sisäkatto keittiö/olohuoneessa. Paikalla myös Topi-keittiöiden edustaja. Koti lämpenee Tulikiven takalla ja Ilmalämpöpumpulla.

Lue lisää

Taloesittely, Lahti

vko 1-2/2019, tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähempänä taloesittelyä
4h + oh + k + khh + s + ak + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä muuttovalmis asiakkaan toiveisiin ja tontille sopivaksi suunniteltu koti. Keittiöolohuone yhdistelmässä avara korotettu sisäkatto. Toiveissa oli saada yksi erillinen “hiljainen” makuuhuone, jonne voi tarpeen vaatiessa mennä rankan viikon jälkeen. Se myös toteutui, joka toimii samalla myös saunatupana....

Lue lisää

Taloesittely, Lahti

vko 2-3/2019, tarkka ajankohta ilmoitetaan lähempänä esittelyä
3h + oh + k + khh + s + ak + tekn.

Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukainen muuttovalmis Ainoakoti. Iso keittiö/oh yhdistelmä korotetulla sisäkatolla tuo mahdollisuuden oleskeluun arkeen ja juhlaan. Autokatos ja kylmä varasto talon yhteydessä. Koti lämpenee kaukolämmöllä ja modernilla takkakaminalla. Paikalla Topi-keittiöiden edustaja.

Lue lisää