Extranetin hyödyt – Seuraa talon rakentamista reaaliajassa

Extranetin hyödyt – Seuraa talon rakentamista reaaliajassa

Ainoakotit ovat Suomessa valmistettuja omakotitaloja, jotka toimitetaan luotettavasti yli 7000 muuttovalmiin talon kokemuksella. Talopaketit toimittaa DEN Finland Oy, Suomen markkinajohtaja muuttovalmiiden talojen alalla. Talopaketin toimittajana DEN Finland Oy on myös Pientaloteollisuus PPT ry:n jäsen sekä TilaajaVastuun listaama luotettava kumppani. Tämä takaa sen, että voit luottaa siihen, että Ainoakodin rakentamisessa käytetään vain luotettavia alihankkijoita, vuokratyöntekijöitä ja tavarantoimittajia.

Ainoakodin asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus hyödyntää Extranet-palvelua, jonka avulla voit seurata talosi rakentamisen edistymistä reaaliajassa. Extranet on käyttöösi tarjottava tietopankki, jossa kaikki rakentamiseen liittyvät dokumentit ja tiedot ovat kätevästi yhdessä paikassa. Oletpa sitten talon ostaja, rakentaja tai omistaja, Extranet tarjoaa sinulle helpon tavan pysyä ajan tasalla talosi rakentamisen etenemisestä.

Ainoakodit – Luotettava kumppani talopakettien tarpeisiisi

Kun valitset Ainoakodin, saat yhteistyökumppaniksesi rakentamisen ammattilaisen. Talomyyjämiemme asiantuntemus on käytettävissäsi talon suunnitteluvaiheessa ja he auttavat sinua tekemään merkityksellisen hankinnan – oman kodin hankkimisen. Ainoakotit myydään yhteistyössä K-Raudan kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että löydät ammattitaitoiset talomyyjämme läheltä sinua, oman paikallisen K-Raudan asiakaspalvelusta.

Ainoakoti tarjoaa erilaisia toimitusvaihtoehtoja, kuten muuttovalmis, sisustusvalmis tai materiaalitoimitus. Muuttovalmis vaihtoehto on suosituin sen helppouden vuoksi. Voit siis valita juuri sinulle sopivan toimitustavan, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.

Ainoakotien laadukkaat ja kotimaisesta puusta valmistetut talopaketit varmistavat, että saat kestävän ja viihtyisän kodin. Voit luottaa siihen, että Ainoakotien ammattitaitoiset rakennusalan ammattilaiset valmistavat talopaketin korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Valitsemalla Ainoakodin, valitset luotettavan kotimaisen kumppanin, jolla on pitkä ja arvostettu kokemus alalta.