Ainoa Hirsikodin lisämoduulit – käytännöllisyyttä ja näyttävyyttä asumiseen

Täydennä Ainoa Hirsikotisi mallikohtaisilla moduuleilla. Ne ovat käytännöllisiä lisäratkaisuja, jotka tekevät arjesta ja asumisesta helpompaa – ja tuovat kotisi julkisivuun ripauksen näyttävyyttä. Alla esiteltyjen ratkaisujen lisäksi kotiisi tai sen pihapiiriin voidaan lisätä monia muitakin moduuleita – kuten vaikkapa autotalli tai sauna. Kysy lisää moduuleista omalta talomyyjältäsi.

Poikkiharjaerkkeri

Näyttävä erkkeri maksimoi kotisi valon määrän. Kattoratkaisu tuo talon julkisivuun ryhdikkyyttä ja kodikkuutta. Poikkiharjaerkkeri on saatavilla malleihin Varma 119, Varma 138 sekä Varma 180.

Muuttovalmis hirsitalo Ainoakodilta

Päätyterassi

Sisennetty suojaisa päätyterassi korostaa kodin linjakkuutta ja sopii kapeallekin tontille. Päätyterassi on saatavilla malleihin Priima 137 ja Priima 166.

Hirsitalon lisämoduulit

Parveke

Yläkerta aukeaa ulos asti, kun lisäät julkisivuun näyttävän, linjakkaan parvekkeen. Parveke voidaan liittää kaikkiin 2-kerroksisiin malleihin.

Hirsitalon lisämoduulit

Autokatos

Taloon liitettävä katos jatkaa kodin ilmettä ja pitää kulkuneuvosi säältä suojassa. Talovalmistajan valikoimista löydät myös valikoiman erillisiä autokatoksia ja -talleja. Tutustu ja lataa Autosuoja-esite tai kysy lisää omalta talomyyjältäsi!

Hirsitalon lisämoduulit

LÖYDÄ OMA AINOA HIRSIKOTISI

TILAA AINOA HIRSIKIRJA VELOITUKSETTA