Luotettava talotoimittaja – Ainoakodit DEN Finland Oy:n käsialaa

Talotoimittaja DEN Finland Oy – Luotettava kumppani talopakettien rakentamisessa

Ainoakodit on Suomessa kotimaisesta puusta valmistettavia omakotitaloja tarjoava yritys. Ainoakodit toimitetaan muuttovalmiina, sisustusvalmiina tai materiaalitoimituksena asiakkaan toiveiden mukaan. Talotoimittajana toimii DEN Finland Oy, joka on muuttovalmiiden talojen markkinajohtaja Suomessa. DEN Finland Oy on myös Pientaloteollisuus PPT ry:n jäsen sekä TilaajaVastuun listaama luotettava kumppani.

Tuohon jäsenyys ja luotettavuus tarkoittaa, että Ainoakodit kantaa täyden vastuun rakentamisen eri vaiheissa käytettävistä alihankkijoista, vuokratyöntekijöistä ja tavarantoimittajista. Näin asiakas voi luottaa siihen, että rakennusprosessi sujuu hyvin ja ammattitaitoisesti. Ainoakotin asiakkaana saat myös käyttöösi Extranetin, joka on tietopankki, jossa on kaikki kotisi rakentamiseen liittyvät dokumentit yhdessä paikassa. Tämä helpottaa rakentamisen seuraamista ja tiedon löytämistä reaaliajassa.

Ainoakoti – Rakentamisen edelläkävijä tarjoaa erilaisia toimitusvaihtoehtoja

Ainoakoti tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita talopaketin eri toimitusvaihtoehtojen välillä. Ylivoimaisesti suosituin toimitustapa on muuttovalmis, sillä se tarjoaa helppoutta ja vaivattomuutta asiakkaalle. Kun valitset muuttovalmiin talopaketin, saat valmiin kodin avaimet käteen -periaatteella. Sinun tarvitsee vain muuttaa sisään ja aloittaa uusi elämäsi uudessa kodissa. Voit myös valita sisustusvalmiin vaihtoehdon, jolloin talo toimitetaan valmiiksi asennetuilla pintoilla ja sisustuksella. Materiaalitoimitus puolestaan mahdollistaa asiakkaan oman rakentamisen ja sisustamisen. Näin voit toteuttaa omia visioitasi ja luoda juuri sellaisen kodin kuin haluat.

Ainoakotien myynnistä vastaa K-Rauta – Ammattitaitoiset talomyyjät auttavat valinnassa

Ainoakotien myynnistä vastaa suomalainen rautakauppaketju K-Rauta. K-Raudan ammattitaitoiset talomyyjät auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan talopaketin ja vastaavat kaikkiin kysymyksiin, jotta teet elämäsi tärkeimmän hankinnan helposti ja varmasti. Voit käydä keskustelemassa talomyynnistä paikallisessa K-Raudan myymälässä, jossa saat myös tarkempaa tietoa Ainoakotien eri toimitusvaihtoehdoista ja hinnoista. Ammattitaitoiset talomyyjät ovat apunasi koko suunnittelun ja rakennusprosessin ajan, joten voit luottaa siihen, että saat juuri sellaisen kodin kuin haluat. Valitsemalla Ainoakodin saat luotettavan kumppanin rakentamiseen ja ammattitaitoista opastusta jokaisessa vaiheessa.