Oma koti unelmiesi mukaan – Ainoakoti auttaa suunnittelussa

Tervetuloa Ainoakodin maailmaan

Ainoakoti on suomalainen talopakettiyritys, joka valmistaa laadukkaita omakotitaloja kotimaisesta puusta. Yrityksellämme on yli 7000 onnistuneesti toimitettua muuttovalmista omakotitaloa, ja toimimme yhteistyössä alan johtavan talotoimittajan, DEN Finland Oy:n kanssa. Meillä on vankka kokemus rakentamisesta sekä yhteistyössä alihankkijoiden, vuokratyöntekijöiden ja tavarantoimittajien kanssa. Ainoakodin asiakkaille tarjoamme myös kätevän Extranet-palvelun, jonka kautta voit seurata oman kotisi rakentamisen edistymistä reaaliajassa ja löytää kaikki tarvittavat dokumentit samasta paikasta.

Tilausvaihtoehtomme ovat muuttovalmis, sisustusvalmis tai materiaalitoimitus. Suurin osa asiakkaistamme valitsee muuttovalmiin vaihtoehdon, sillä se tarjoaa vaivattomuutta ja helppoutta. Ainoakotien myynnistä vastaa luotettava talopakettiyritys K-Rauta, jonka ammattitaitoiset talomyyjät auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan kodin. Haluamme olla mukana elämäsi merkittävimmässä päätöksessä ja auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi kodin – oman kodin.

Valitse oma koti unelmiesi mukaan

Kun päätät tilata Ainoakodin, saat yhteistyökumppaniksesi rakentamisen ammattilaisen. Talomyyjämme on apunasi koko suunnitteluprosessin ajan ja auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan talopaketin. Voit valita muuttovalmiin kodin, jossa kaikki on valmista sinua varten – voit vain astua sisään ja aloittaa uuden elämän omassa kodissasi. Sisustusvalmis koti antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa oma visiosi kodin sisustuksessa ja materiaalitoimitus antaa sinulle täyden vapauden valita omat materiaali- ja sisustusratkaisusi. Meillä Ainoakodissa ymmärrämme, että jokaisella on oma ainutlaatuinen näkemyksensä siitä, millainen koti on unelma koti.

Ainoakodilla asiakkaidemme tyytyväisyys on ensisijainen tavoitteemme. Haluamme varmistaa, että saat juuri sellaisen kodin kuin olet unelmoinut. Siksi panostamme laatuun ja toimitusvarmuuteen jokaisessa talopaketissamme. Meidän avullamme voit luottaa siihen, että saat kotisi sovitussa aikataulussa ja sovitussa laajuudessa. Me Ainoakodilla uskomme, että jokainen ansaitsee kodin, joka vastaa täydellisesti omia tarpeita ja unelmia.