Turvallisesti taloprojektiin

Talonrakennusprojekti on yksi elämän suurimmista päätöksistä, joten kumppania valitessa on tärkeää kiinnittää huomiota useampaan tekijään. 

Rakennusala on haastavassa tilanteessa raaka-aineiden hinnanvaihteluiden, markkinoiden epävarmuuden, korkojen nousun ja inflaation johdosta. Etenkin tässä tilanteessa on tärkeää tutustua huolellisesti tulevaan kumppaniin ennen sopimuksen tekemistä, jotta voit olla luottavaisin mielin nyt ja tulevaisuudessa. 

Mihin kiinnittää huomiota talotoimittajaa valitessa? 

Yrityksen vakaa taloudellinen tilanne lisää turvaa nyt sekä pitkällä aikavälillä. Tarkista potentiaaliselta rakennuskumppanilta ainakin seuraavat asiat: 

  • Luottotiedot. Voit tilata verkosta raportin tai kysyä toimittajalta sertifikaattia luottotiedoista. 
  • Yleinen taloustilanne. Tarkista miltä yrityksen taloustilanne näyttää esimerkiksi tilinpäätöksestä. 
  • Verovelka. Voit tutustua verovelkarekisteriin ja tarkistaa yrityksen tilanteen vero.fi-sivuilta.

Taloprojektiin valitulla toimitusasteella on merkittävä vaikutus projektin vastuisiin ja sujuvuuteen. Kun valitset muuttovalmiin talotoimituksen, saat suuren osan projektista yhden sopimuksen ja yhden kumppanin kautta.  

Sopimuksen sisältöön ja toimituksen laajuuteen kannattaa tutustua tarkoin, sillä eri toimittajien tarjoukset eivät ole suoraan vertailukelpoisia. Tarkista myös huolella sopimuksista asiakkaalle jäävät osuudet ja vastuut. 

DEN Finlandin ja K-Raudan kanssa turvallisesti taloprojektiin 

Ainoakotien myynnistä vastaa K-Rauta ja talotoimituksesta DEN Finland. Valitessasi Ainoakodin saat kumppaniksesi kaksi vahvaa yritystä. 

”Asiakkaamme arvostavat tällä hetkellä luotettavuutta sekä taloudellista vakautta. Lisäksi pystymme tarjoamaan nopean hankkeiden läpimenoajan sekä asiakkaalle helpon ja riskittömän muuttovalmiin talototeutuksen”, DEN Finlandin toimitusjohtaja Otto Tarkiainen kertoo. 

DEN Finland on ennakoivasti huolehtinut kannattavuudesta ja tulevaisuudesta. 

  • DEN Finland kuuluu Asiakastiedon luokituksessa Suomen vahvimpiin yrityksiin
  • DEN Finland Oy:n liikevoitto ennen liikearvopoistoja on ollut viime vuodet selkeästi positiivinen ja tulosennuste tälle vuodelle on myös positiivinen 
  • DEN Finlandilla ei ole verovelkaa 

Ainoakoti on osa suomalaista DEN Finland Oy:ta, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. DEN Finland on Suomen suurin pientalorakentaja tuotemerkeillään Designtalo, Finnlamelli ja Ainoakoti, joka on yhteistyömerkki Keskon kanssa. DEN Finland on osa DEN Groupia. 

Lue lisää DEN Finlandista den.fi.