Ainoa Aika 154, Pääkaupunkiseutu

5 h, k, oh, khh, sauna, vh, 2 auton katos + varasto
Huoneistoala: 129 m2

Huikea huonekorkeus, runsaasti valoa, avaruutta ja tilaa. Pääkaupunkiseudulle rakennettu Ainoakoti muunneltiin valmiista Ainoakoti-mallista rakentajaperheen toiveiden mukaisesti ja toimitettiin muuttovalmiina, jolloin kodin omistajalle jäi tehtäväksi lähinnä sisustusvalintojen tekeminen.

Jo alussa pariskunnalle oli selvää, että taloa ei rakennettaisi itse, vaan se haluttiin muuttovalmiina.

– K-Raudan myymä Ainoakoti oli meidän mielestämme vertailun paras. Sen ehdoton valttikortti oli muunneltavuus. Ainoakodilla oli myös laajin toimitussisältö.

Ainoakodilta löytyi malli, jonka pohjalta unelmakotia lähdettiin työstämään. Tärkein määräävä tekijä oli tontin kapea ja pitkulainen muoto. Pohjapiirustusta muokattiin ja detaljeja hiottiin, jonka jälkeen rakennuslupahakemus jätettiin sisään.

Uudessa kodissa on neliöitä yhteensä 149. Keskitilassa, missä ovat keittiö, ruokailutila ja olohuone, huonekorkeutta on enemmän. Kodissa on siis runsaasti kuutioita, mikä tekee tiloista entistä ilmavampia.

Ainoakodin sopimukseen kuuluva sisustusmateriaalivalikoima koettiin hyvin laadukkaaksi. Lisäksi perheenäiti kiittelee saamaansa palvelua. Jo lyhyessä ajassa on osoittautunut, että koti on juuri sitä mitä haluttiin. Se toimii ja ilahduttaa pariskuntaa arjessa, ja on paikka täydelliselle rentoutumiselle.

– Tuntuu hullulta, mutta niinkin arkinen asia kuin kodinhoitohuone tekee minun onnelliseksi ihan joka päivä. Kun silitän siellä iltaisin seuraavan päivän työvaatteet, seinien aaltokuvioiset laatat rauhoittavat minua, ja se tunne on ihana.

 

Artikkeli on lyhennelmä Suuri Talo Extra -lehden numerossa 05/2016 julkaistusta jutusta.

 

 

Ainoa Aika 154, muunneltu
Huoneistoala: 129 m2
Kerrosala: 149 m2
Pihassa kahden auton katos varastolla
Maalämpö sekä maaviilennys, tulisija

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ TALOMYYJÄÄSI