Valitse käytännöllinen Varma tai ylellinen Priima

Ainoakodin uudesta hirsitalovalikoimasta löytyy oikea koti omannäköiseen elämään. Kaksi upeaa hirsikotimallistoa – Ainoa Hirsi Varma ja Ainoa Hirsi Priima – on suunniteltu vastaamaan asukkaidensa yksilöllisiin tarpeisiin ja asumisen haaveisiin. Tutustu mallistoihin, tilaa esite tai kysy lisää omalta talomyyjältäsi.

Kodikkaita ratkaisuja, ylellisiä yksityiskohtia

Ainoakodin uudet hirsitalomallistot hurmaavat käytännöllisellä arjen luksuksella sekä ylellisellä avaruudella. Kaikki mallit on suunniteltu asukkaitaan ajatellen toimiviksi unelmien kodeiksi.

Ainoa Hirsi Varma on kodikkaiden kotien mallisto, josta löydät paljon käytännöllisiä, arjen luksusta lisääviä ratkaisuja.

Ainoa Hirsi Priima on ylellisyyttä etsivän valinta – koti, jonka hienostuneet yksityiskohdat tuovat nautintoa asumiseen.

Muuttovalmis hirsitalo Ainoakodilta

Ainoa Hirsi Varma – Käytännöllistä kodikkuutta

Ainoa Hirsi Varmassa on neliöt kohdillaan. Riittävä määrä avaria makuuhuoneita takaa oman rauhan jokaiselle perheenjäsenelle – ja tilaa elämiseen ja olemiseen. Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut ennen kaikkea käytännöllisyys ja kodikkuus. Lukuisat fiksut, asukkaita ajatellen tehdyt ratkaisut tuovat asumiseen arjen luksusta. Kaikissa Ainoa Hirsi Varma -malleissa on vakiona katetut takaterassit. Lisäksi valittavanasi on mallikohtaisesti arkielämää helpottavia lisäratkaisuja.

Ainoa Hirsi Varma ja Priima

Ainoa Hirsi Priima – Ylellistä avaruutta

Ainoa Hirsi Priima on tehty ylellisyyttä arvostavalle. Malliston suunnittelussa on panostettu viihtyisään, avaraan tilaan sekä harkitun hienostuneisiin elementteihin: spa-henkiseen tilavaan saunaosastoon, avariin valoisiin huoneisiin sekä sisä- ja ulkotilojen saumattomaan jatkuvuuteen.

Kaikissa Ainoa Hirsi Priima -malleissa on vakiona saunaosaston kokolasiseinät, iso alalaude, integroitu kiuas etäohjauksella sekä tilavat katetut terassit. Lisäksi osassa malleista on vakiona korotettu sisäkatto, pystyrimaseinä ja induktiotaso liesituulettimella. Useimpiin malleihin voidaan lisätä valikoituja luksuselementtejä, kuten poreallas sekä lasiliukuovet terassille.

Ainoa Hirsi Varma ja Priima

Tee Ainoakodista yksilöllinen omilla valinnoilla

Kaikkien Ainoa Hirsikotien pohjaratkaisuihin voidaan tehdä harkittuja muutoksia, jotta koti vastaa täydellisesti sinun ja perheesi tarpeisiin. Uusi hirsikotisi voi olla ulkomuodoltaan klassisen kodikas tai juuri niin moderni kuin haluat: valitse moderni tasanurkka tai ryhdikäs city-nurkka.

Uuden kotisi sisustustyylin valitset helposti valmiiden tyylien joukosta. Ainoa Kontrasti, Ainoa Trendi ja Ainoa Kodikas ovat ammattilaisten suunnittelemia tyylejä, jotka rakentuvat kestävistä pintamateriaaleista, tyylikkäistä kalusteratkaisuista ja yhteensopivista sävykokonaisuuksista. Kaikki kolme tyyliä sisältyvät muuttovalmiin hirsikotisi hintaan. Lisää inspiraatiota sisustamiseen ja asumiseen löydät paikallisesta K-Raudasta. Löydä oma tyylisi – tutustu Ainoakodin sisustuskokonaisuuksiin.

AINOA HIRSIKOTI ON HUOLETONTA HELPPOUTTA MUUTTOVALMIINA

TILAA TAI LATAA AINOA HIRSIKIRJA