Slider Image

HIRSITALOT HELPOSTI MUUTTOVALMIINA

Ainoakodin muuttovalmis hirsitalo on helpoin tie turvalliseen kotiin. Tutustu tyylikkäisiin ja moderneihin hirsitaloihimme ja löydä uusi toiveidesi hirsikoti.

Tutustu hirsitalomallistoon

{"dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"5000","speed":"300","fade":"true","design":"prodesign-1","rtl":"false","loop":"true","slider_nav_column":2}
Hirsitalot muuttovalmiina. Ainoakodin muuttovalmiit hirsitalot saat avaimet käteen -toimituksena.

Ainoakodin hirsitalot – helposti muuttovalmiina

Ainoakodin hirsitalo on aidosti muuttovalmis. Sen rakentamisesta vastaa Suomen suosituin muuttovalmiiden hirsitalojen rakentaja. Saat hirsitalollesi pitävän aikataulun ja budjetin sekä avaimet käteen sovittuna päivänä. Myös projektinhallinta ja aikataulutus ovat tiukasti ammattilaisten käsissä. Luottokumppaniksi saat rakentamisen asiantuntijan: paikallisen K-Raudan, jonka osaaminen ja palvelut ovat käytössäsi koko projektin ajan – ja myös sen jälkeen. Lue lisää Ainoa Hirsikodin muuttovalmiista toimituksesta.

TILAA AINOA HIRSIKIRJA VELOITUKSETTA

Varmasti kodikasta, yllättävän reilua vai priimaa luksusta?

Ainoakodin upeasta hirsitalojen valikoimasta löydät taatusti omannäköisen kodin. Kolme upeaa hirsitalomallistoamme – Ainoa Hirsi Varma, Ainoa Hirsi Reilu ja Ainoa Hirsi Priima – on suunniteltu vastaamaan erilaisiin asumisen haaveisiin.

Ainoa Hirsi Varma on kodikkaiden kotien mallisto, jossa on paljon käytännöllisiä, arjen luksusta lisääviä ratkaisuja.

Ainoa Hirsi Reilu on yllättävän edullinen hirsitalomallisto, joka tuo unelman omasta hirsikodista yhä useamman ulottuville.

Ainoa Hirsi Priima on ylellisyyttä etsivän valinta – koti, jonka hienostuneet yksityiskohdat tuovat nautintoa asumiseen.

Tutustu mallistojen ominaisuuksiin ja valitse varmasti kodikasta, yllättävän reilua tai priimaa luksusta.

Hirsitalo toiveidesi mukaan

Muuttovalmis hirsitalo toiveidesi mukaan – omannäköiseen elämään.

Muokkaa mieleiseksi

Juuri sellainen kuin haluat. Ainoa Hirsikodin pohjaratkaisuun voidaan tehdä valittuja muutoksia, jotta se vastaa täydellisesti toiveitasi. Tutustu Ainoakodin muokattavuuteen.

Miksi hirsitalo on terveellisin ja ekologisin koti

Painumaton hirsi ja nurkkaratkaisut

Muuttovalmiiseen Ainoa Hirsikotiin saat vakiona painumattoman hirren. Se on ammattitaidolla tehty materiaali, joka myös mahdollistaa kotisi modernin ulkomuodon.

Valitse lisämoduuleja

Lisää kotiisi parveke, jatka taloa terassilla. Mallikohtaisilla lisämoduuleilla muokkaat hirsitalon näyttävyyttä ja käytännöllisyyttä. Tutustu moduuleihin ja kysy lisää talomyyjältäsi.

Hirsitalot helposti muuttovalmiina

Hirsitalo on terveellinen ja kestävä valinta kodiksi

Hirsi on luonnollisesti hengittävä materiaali, jonka kestävyys on testattu Suomen vaihtelevissa sääoloissa vuosisatojen aikana. Lämpö- ja kosteusvaihtelua tehokkaasti tasaavan hirsiseinän ansiosta kotisi sisäilma on miellyttävä vuoden ympäri. Siksi hirsitalo on varma valinta esimerkiksi allergioista ja homeoireista kärsivälle. Ekologinen, hiilijalanjäljeltään minimaalinen hirsikoti on myös luonnolle parempi. Painumattomasta lamellihirrestä valmistettu Ainoa Hirsikotisi kestää sukupolvelta toiselle.

Rakentajan luottokumppani: kotimainen K-Rauta

Ainoa Hirsikodin rakentajana saat avuksesi alan vastuullisimman ja luotettavimman toimijan: kotimaisen K-Raudan. Tuttu kauppias ja paikallisen K-Rautasi monipuoliset palvelut ovat käytettävissäsi läpi koko projektin. Ja kun uusi hirsikotisi on valmis, löydät samasta paikasta helposti kaiken kotisi sisustamiseen ja viihtyisään, kestävään asumiseen. Muista myös hyödyntää K-Raudan kattavat palvelut: ota sisustussuunnitteluun avuksi alan ammattilainen tai tilaa kokoamis- tai asennuspalvelu sekä kotiinkuljetus helpottamaan arkeasi. Lue lisää, mitä K-Raudan kumppanuus Ainoakodin rakentajalle merkitsee.

Hirsitalon rakentajana saat meillä kumppaniksi K-Raudan.

Kolme upeaa sisustustyyliä – valitse omasi

Olemme suunnitelleet Ainoa Hirsikotiisi valmiiksi kolme erilaista tyylikokonaisuutta. Niistä valitset helposti omaan tyyliisi sopivan. Moderni ja ajaton Ainoa Kontrasti, harmoninen Ainoa Trendi sekä lämminsävyinen Ainoa Kotoisa rakentuvat kestävistä pintamateriaaleista, tyylikkäistä kalusteratkaisuista ja yhteensopivista sävykokonaisuuksista. Kaikki kolme tyyliä sisältyvät uuden hirsikotisi hintaan.

Tervetuloa hirsitalokaupoille K-Rautaan! Katso lähin myyjäsi ja ota yhteyttä.