Juhlavuoden talomallit herkulliseen hintaan

Nyt juhlitaan! Ainoakoti täytti pyöreitä ja lanseerasimme sen kunniaksi neljä valmiiksi suunniteltua, ilahduttavan edullista juhlavuoden talomallia. 

Tutustu juhlavuoden talomalleihin

Ainoa Aito 101 Juhla

Kompakti koti, jossa viihtyy koko perhe. Järkevästi suunnitellut neliöt mahdollistavat onnellisen ja toimivan arjen. Eteisen yhteydessä sijaitseva vaatehuone varmistaa sujuvat lähdöt ja siistin sisäänkäynnin. Kodin sydän on iso ja valoisa, keittiön sekä olohuoneen yhdistävä avara kokonaisuus. Luonnonvalo tulvii sisälle suurista ikkunoista.

Ainoa Trendi 116 Juhla

Tässä kodissa on tilaa jokaiselle! Neljä makuuhuonetta tarjoaa puitteet rauhoittumiselle, kun taas keittiön yhteydessä sijaitsevassa valoisassa olohuoneessa luonnistuu vaivaton yhdessäolo koko perheen kesken. Olohuoneesta on suora käynti terassille – mikä oivallinen mahdollisuus grillijuhlille!

Ainoa Trendi 135 Juhla

Koti, jossa elo on yhtä juhlaa ja jonka neliöt sisältävät oivalluksia sujuvasta arjesta. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilaa unelmien walk in closetille – mitä upeaa ylellisyyttä! Luonnonvalo valaisee avaran olohuoneen suurista ikkunoista. Keittiön puolestaan kruunaa toiminnallinen saareke sekä uloskäynti terassille. Nauttisimmeko siellä vaikkapa aamukahvit auringossa?

Ainoa Trendi 131 Juhla

Saammeko esitellä – kenties koko naapuruston näyttävin talo? Kaksi kerrosta ja ruhtinaallisesti neliöitä jokaiselle. Yläkerrassa sijaitsevan suuren päämakuuhuoneen hienouksina on oma vaatehuone sekä mahdollisuus sijoittaa työpiste ikkunan ääreen. Fiksusti suunnitellussa kodinhoitohuoneessa kotityötkin tuntuvat mukavilta: kiitos runsaan kaappitilan sekä avaran ikkunan.

Onko unelmiesi koti jokin neljästä juhlavuoden viihtyisästä vaihtoehdosta? Tee ekologinen, kestävä ja kustannuksiltaan järkevä ratkaisu valitsemalla juhlavuoden talomallien energiatehokkaat, valmiiksi suunnitellut neliöt!

*Kun teet talokaupat muuttovalmiista juhlavuoden talomallista 31.12.2023 mennessä, saat 5 kW:n aurinkopaneelijärjestelmän kaupan päälle. Edun arvo on noin 7 000 €. 1 aurinkopaneelijärjestelmä/talokauppa.

Äänestä suosikkiasi ja voita!

 

Arvonnat on suoritettu ja voittajat kontaktoitu, kiitos kaikille osallistujille!

Valmiiksi suunniteltu, silti muunneltavissa

Ainoakodin arkkitehdit suunnittelivat juhlavuoden talomallit asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Hintakin on varsin herkullinen, sillä talot on suunniteltu valmiiksi ja pohjat viimeistelty puolestasi. Koska haluamme Ainoakodin vastaavan unelmiasi, voit vaikuttaa kotisi ulkonäköön ja sisätiloihin omilla valinnoillasi.

Sisustusmateriaalit pääset valitsemaan laajasta vakiovalikoimasta. Myös kevyiden väliseinien siirto ja vesipisteiden lisääminen onnistuu. Jos kaipaat kotiisi esimerkiksi useampia suihkuja, wc-istuimia tai allasta kodinhoitohuoneeseen, se järjestyy. Asiantuntijamme ovat mielellään apuna suunnittelun kaikissa vaiheissa.

K-raudan ja DENin yhteinen talobrändi Ainoakoti syntyi 2010-luvun alussa

Ainoakodin ensimmäinen muuttovalmis mallisto lanseerattiin vuonna 2012 vastaamaan muuttovalmiiden talopakettien kasvavaan kysyntään. Vain muutamassa vuodessa Ainoakoti nousi Suomen neljänneksi suurimmaksi toimijaksi.  

Myös 10-vuotisjuhlavuoden uudet mallit ovat asiakkaiden toiveiden täyttymys: niissä yhdistyvät kaikki ne ominaisuudet, joita rakentajat uudelta kodiltaan toivovat.

AINOA HIRSIKOTI ON HUOLETONTA HELPPOUTTA MUUTTOVALMIINA

TILAA TAI LATAA AINOAKODIN ESITTEITÄ