Yksilöllinen talopaketti omatoimirakentajalle

Ainoakodin valmis talopaketti on paras valinta omatoimirakentajalle. Unelmiesi omakotitalo voidaan toteuttaa omien piirustustesi pohjalta tai muokata Ainoakodin valmiista puutalomalleista. Voit rakentaa koko talon itse alusta loppuun tai hyödyntää halutessasi kattavaa alihankkijaverkostoamme. Valmiit talopaketit eivät koske hirsitalomallistoamme. Kysy lisää talomyyjiltämme.

Muokattava talopaketti itse rakentaen

Ainoakotiasi voidaan muokata monin eri tavoin vastaamaan toiveitasi ja tarpeitasi. Omakotitalon pohjamallia voidaan muokata monipuolisesti: pohjamalli voidaan kääntää kokonaan tai osittain peilikuvaksi ja lisäksi muun muassa runkosyvyyttä, ikkunoita, sisäänvetoja ja moduuleja voidaan lisätä sekä väliseiniä siirtää. Talo voidaan siis muunnella vastaamaan parhaiten perheesi tarpeita ja toiveita. Elementtitalo voidaan suunnitella myös sinun omien piirustustesi pohjalta. Lue lisää Ainoakodin muokattavuudesta.

Muuttovalmis Ainoakoti on yksilöllisesti muokattava talopaketti, jonka saat avaimet käteen -toimituksena

Laajenna vakiotoimituksia asennuspaketeilla ja lisätoimituksilla. Tutustu asennuspaketteihin täällä.

Valitse Säävalmis tai Lämpövalmis

Ainoakodin talopaketti on saatavilla kahdella eri toimitussisällöllä. Säävalmis Talopaketti pitää sisällään kaikki tarvikeosat seinäelementeistä kattoristikoihin ja ikkunoista ulko-oviin, jotka asentamalla talo on säältä suojassa. Lämpövalmis Talopaketti kattaa puolestaan rakennusosat, jotka asentamalla valmistuvassa talossa pysyy lämpö neljän seinän sisällä. Molempiin toimitussisältöihin kuuluu suunnitelmapiirustukset ja energiatodistus. Vakiotoimituksia voidaan laajentaa asennuspaketeilla ja lisätoimituksilla, kuten perustukset, sähköurakka ja LVI-urakka. Saat ne kätevästi yhdellä sopimuksella. Toimitussisältö suunnitellaan aina sinun toiveidesi mukaisesti. Kysy lisää talomyyjiltämme.

Arvoa omalla työpanoksella

Ainoakodin talopaketit soveltuvat erityisen hyvin rakentajille, jotka haluavat osallistua omalla työpanoksellaan omakotitalon rakentamisen eri vaiheisiin. Molemmat talopaketit ovat tilattavissa joko laadukkaina tarvike- ja materiaalipaketteina tai asennettuina juuri niin valmiiksi kuin haluat. Voit rakentaa uuden kotisi alusta loppuun itse tai hyödyntää kattavaa alihankkijaverkostoamme sekä asennuspakettejamme ja keskittyä rakentamiseen osaamisesi ja resurssiesi mukaisesti. Ainoakodin talopaketti soveltuu mainiosti myös pienurakoitsijoille.

Muuttovalmis Ainoakoti on yksilöllisesti muokattava talopaketti, jonka saat avaimet käteen -toimituksena
Ainoakodin talopaketti sopii omatoimiselle rakentajalle.

Luotettava ja laadukas Ainoakoti

Ainoakoti on laadultaan ja toimitukseltaan ensiluokkainen. Runkoelementit valmistetaan suomalaisesta puusta. Talon rakentaminen tehdään aina asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi. Saat toimituksen tontillesi juuri oikeaan aikaan asennusohjeineen. Rakentamisen hiilijalanjälki pyritään pitämään aina mahdollisimman pienenä, minkä vuoksi toimitettavien materiaalien määrä on laskettu tarkkaan eli hukkamateriaaleja ei synny.

KOTI JOKA SOPII
SINUN TARPEISIISI

 

K-RAUTA – LUOTETTAVA JA VASTUULLINEN KUMPPANISI KOKO RAKENTAMISEN AJAN