Ammatti- ja sijoittajarakentajien kumppani

Ainoakoti on luotettava ja osaava kumppani myös suurempien rakennushankkeiden, kuten pari- tai rivitalojen, toteuttamisessa. Teemme paljon kustannustehokasta yhteistyötä yksityisten ammatti- ja sijoittajarakentajien sekä ryhmärakentajien ja rakennusliikkeiden kanssa. Kokonaisuuden helppous, pitävä aikataulu ja hinta ovat tae tuottavalle liiketoiminnalle. Mitä laajempi toimitusmalli, sitä kustannustehokkaampi rakennusprojekti on rakennuttajalle. Kanssamme sijoituskohteesi rakentuvat osaavien ammattilaisten käsissä. Tutustu rivi- ja paritaloihimme.

Palvelut ammatti- ja sijoittajarakentajille

Toteutamme kanssasi kolmen ja sitä suuremman talon kokonaisuudet, oli kyse sitten omakotitaloista, pari- tai rivitaloista tai loma-asunnoista. Asiakkaitamme ovat sijoittajat, pienet rakennusliikkeet, grynditoimintaa harjoittavat yksityishenkilöt sekä asunto-osakeyhtiöt.

Kartoitamme kanssasi sopivan toimituslaajuuden kohteellesi:

Muuttovalmis

Muuttovalmis Ainoakoti on helpoin tapa rakentaa talo. Ainoakodin kokeneet ammattilaiset huolehtivat aikatauluttamisesta, projektinhallinnasta sekä tietysti varsinaisesta rakentamisesta alusta loppuun. Sinä saat muuttovalmiin talon avaimet käteen -palveluna aina perustusten valamisesta viimeisten listojen kiinnittämiseen saakka.

Sisustusvalmis

Ainoakodin sisustusvalmiissa ammattilaisemme huolehtivat raskaista ja vaativista perustus- ja runkorakennustöistä. Huolehdimme talon rakentamisesta levypintoihin asti. Vastaamme myös luvanvaraisista LVIS-töistä. Sinulle tai valitsemillesi kumppaneille jäävät projektin helpoimmat vaiheet – pintojen viimeistely ja sisustaminen.

Luotettavaa laatua

Ainoakotien toimittaja on rakentamisen ammattilainen. Laadukkaista suurelementeistä rakennettavat talot valmistuvat säältä suojaan 1−2 päivässä. Pitävät toimitusajat ja huolellinen työskentely ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita projektin kaikissa vaiheissa. Pitkä kokemus ja ainutlaatuinen toimintamallimme, johon kuuluvat mm. omat talotekniset ratkaisut sekä muutostarpeiden ennaltaehkäisy, takaavat kustannustehokkuuden.

Tarjoamme sinulle:

 • asiantuntevan palvelun
 • luotettavan kumppanuuden
 • kokonaisuuden hallinnan
 • huippuunsa hiotun ja kustannustehokkaan prosessin
 • pitävän aikataulun ja hinnan
 • erinomaisen ja tasaisen työn laadun
 • työturvallisuudesta huolehtimisen
 • kaikki tarvittavat suunnitelmat
 • oman maanlaajuisen talotekniikan ainoana Suomessa
 • markkinoiden laajimman muuttovalmiin toimitussisällön
 • katkeamattoman kuivaketjun
 • vakaan DEN-konsernin tuen
 • K-Raudan kattavat palvelut

Case Parru-Yhtiöt: Paritalo rakennettiin luotettavasti ammattitaidolla. Lue lisää >

K-Raudan kattavat palvelut käytössäsi

Ainoakodin aluerakentajakumppania palvellaan kattavasti K-Raudassa. Ammattirakentajan tarpeet tuntevat rakennustarvikemyyjämme ovat paikalla aina arkisin klo 7−17. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löydät kaikki suuremmissakin projekteissa tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet. Valmiiksi kilpailutetut hinnat, ammattiasiakasalennukset, toimitusmyynti, aikaa säästävät ennakkokeräily- ja pikanoutopalvelut sekä kattavat kuljetuspalvelut kuuluvat kaikki aluerakentajakumppanin etuihin. Kysy lisää yhteistyön mahdollisuuksista avainasiakaspäälliköltämme.

Rakentamisen edelläkävijän kokemuksella

Ainoakodit valmistetaan Suomessa kotimaisesta puusta ja toimitetaan luotettavasti yli 7000 muuttovalmiin omakotitalon kokemuksella. Talotoimittajanamme toimii DEN Finland Oy, joka on muuttovalmiiden talojen markkinajohtaja Suomessa talobrändeillään Designtalo, Finnlamelli ja DENin ja Keskon yhteinen Ainoakoti.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa. Konserniimme kuuluvat myös harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Vakavaraisena konsernina DEN tarjoaa toiminnallista ja taloudellista tukea brändeilleen ja on luotettava kumppani ammatti- ja sijoittajarakentajille nyt sekä tulevaisuudessa.

DEN on Pientaloteollisuus PPT ry:n jäsen sekä TilaajaVastuun listaama luotettava kumppani. Tämä tarkoittaa, että kannamme täyden vastuun rakentamisen eri vaiheissa käytettävistä alihankkijoista, vuokratyöntekijöistä ja tavarantoimittajista.

Lue lisää: den.fi

Ota meihin yhteyttä

Olemme täällä sinua varten. Kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista myyjiltämme tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

TUTUSTU LAAJAAN TALOMALLISTOOMME

EKOVILLA ANTAA TALON HENGITTÄÄ LUONNOLLISESTI