Rakennusyritysten ja ryhmärakentajien kumppani

Ainoakoti on luotettava ja osaava kumppani myös suurempien rakennushankkeiden, kuten paritalot ja rivitalot, toteuttamisessa. Teemme paljon kustannustehokasta yhteistyötä yksityisten ryhmärakentajien ja rakennusliikkeiden kanssa. Halutessasi toimimme projektissa yksinomaan rakennusvaiheen toteuttajana tai osallistumme kokonaisvaltaisesti myös erikois- ja talosuunnitteluun. Mitä laajempi toimitusmalli, sitä kustannustehokkaampi rakennusprojekti on rakennuttajalle. Tutustu rivitaloihimme ja paritaloihimme.

Paritalot ja rivitalot: Luotettavaa laatua

Ainoakotien toimittaja on rakentamisen ammattilainen. Laadukkaista suurelementeistä rakennettavat talot valmistuvat säältä suojaan 1−2 päivässä. Pitävät toimitusajat ja huolellinen työskentely ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita projektin kaikissa vaiheissa. Pitkä kokemus ja ainutlaatuinen toimintamallimme, johon kuuluvat mm. omat talotekniset ratkaisut sekä muutostarpeiden ennaltaehkäisy, takaavat kustannustehokkuuden. Talotoimittajamme on Pientaloteollisuus PPT ry:n jäsen sekä TilaajaVastuun listaama luotettava kumppani. Rakentamisessa panostamme aina myös työturvallisuuteen.

Ainoakodista saat omakotitalot, rivitalot ja paritalot paketteina

K-Raudan kattavat palvelut käytössä

Ainoakodin aluerakentajakumppania palvellaan kattavasti K-Raudassa. Ammattirakentajan tarpeet tuntevat rakennustarvikemyyjämme ovat paikalla aina arkisin klo 7−17. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löydät kaikki suuremmissakin projekteissa tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet. Valmiiksi kilpailutetut hinnat, ammattiasiakasalennukset, toimitusmyynti, aikaa säästävät ennakkokeräily- ja pikanoutopalvelut sekä kattavat kuljetuspalvelut kuuluvat kaikki aluerakentajakumppanin etuihin. Kysy lisää yhteistyön mahdollisuuksista myyntipäälliköiltämme.

Case Parru-Yhtiöt: Paritalo rakennettiin luotettavasti ammattitaidolla. Lue lisää >

Aki Pelkonen

Puh. 050 383 4756 Etelä-Suomi

Juho Eronen

Puh. 044 075 2074 Keski- ja Pohjois-Suomi

TUTUSTU LAAJAAN TALOMALLISTOOMME

EKOVILLA ANTAA TALON HENGITTÄÄ LUONNOLLISESTI