Muuttovalmis talo: helpoin tapa rakentaa

Muuttovalmis Ainoakoti on helpoin tapa rakentaa talo. Ainoakodin kokeneet ammattilaiset huolehtivat aikatauluttamisesta, projektinhallinnasta sekä tietysti varsinaisesta rakentamisesta alusta loppuun. Sinä saat muuttovalmiin talon avaimet käteen -palveluna aina perustusten valamisesta viimeisten listojen kiinnittämiseen saakka.

Valmistalon aikataulu ja budjetti pitävät

Omakotitalon rakentamisen budjetti ja koko projektin aikataulutus voivat olla stressaavia asioita. Ainoakoti huolehtii kustannusten ja aikataulujen pitämisestä yli 5000 muuttovalmiin omakotitalon kokemuksella. Saat tietää talollesi pitävän rakentamisaikataulun sekä kiinteän hinnan jo kauppasopimuksen allekirjoitushetkellä. Projektin etenemistä pääset seuraamaan tiiviisti extranetissä, josta löytyvät aikataulut, yhteyshenkilöiden nimet ja puhelinnumerot sekä talosi piirustukset ja suunnitelmat.

Muuttovalmis Ainoakoti on yksilöllisesti muokattava talopaketti, jonka saat avaimet käteen -toimituksena

Fiksusti suunniteltu

Ainoakodin laajasta mallistosta löydät helposti tarpeisiisi sopivan talon. Kaikki pohjamallimme ovat ammattilaisten suunnittelemia – koteja, joissa on kaikki tarpeellinen oikeassa paikassa. Pohjamallien lähtökohtana ovat fiksut tilaratkaisut. Tarvittaessa pohjaan voidaan myös tehdä muutoksia, jotta koti vastaa toiveitasi täydellisesti: pohja voidaan kääntää kokonaan tai osittain peilikuvaksi, keittiön kokoa ja muotoa voidaan muuttaa ja esimerkiksi saunaa voidaan suurentaa. Ainoakodin Talomyyjä opastaa sinua sopivan mallin ja muutosten valinnassa. Kysy lisää!

SITTENKIN TALO ITSE RAKENTAEN?

Jos olet omatoimisempi rakentaja, tutustu myös muihin toimitusvaihtoehtoihimme:
Sisustusvalmis talopaketti on viimeistelyä vaille valmis.

SISUSTUSVALMIS TALO

Rakennetaan valmiiksi aina pintoihin asti. Vain viimeistelytyöt, kuten tapetointi ja laatoitus, jäävät sinulle.

Talopaketti suurelementeistä on oiva valinta omatoimirakentajalle.

TALOPAKETTI OMATOIMIRAKENTAJILLE

Oiva ratkaisu rakentajille, jotka haluavat osallistua omalla työpanoksellaan rakentamisen eri vaiheisiin.

LÖYDÄ OMA AINOAKOTISI

KATSO KUVIA VALMIISTA KOHTEISTA