Muuttovalmis talo: helpoin tapa rakentaa

Muuttovalmis Ainoakoti on helpoin tapa rakentaa talo. Ainoakodin kokeneet ammattilaiset huolehtivat aikatauluttamisesta, projektinhallinnasta sekä tietysti varsinaisesta rakentamisesta alusta loppuun. Sinä saat muuttovalmiin talon avaimet käteen -palveluna aina perustusten valamisesta viimeisten listojen kiinnittämiseen saakka. Täysin uutena palveluna saat kauttamme nyt myös kaikki tontillasi tarvittavat maarakennuspalvelut. Tutustu MuuttovalmisPLUS-toimitukseen.

Valmistalon aikataulu ja budjetti pitävät

Omakotitalon rakentamisen budjetti ja koko projektin aikataulutus voivat olla stressaavia asioita. Ainoakoti huolehtii kustannusten ja aikataulujen pitämisestä yli 5000 muuttovalmiin omakotitalon kokemuksella. Saat tietää talollesi pitävän rakentamisaikataulun sekä kiinteän hinnan jo kauppasopimuksen allekirjoitushetkellä. Projektin etenemistä pääset seuraamaan tiiviisti extranetissä, josta löytyvät aikataulut, yhteyshenkilöiden nimet ja puhelinnumerot sekä talosi piirustukset ja suunnitelmat.

Muuttovalmis Ainoakoti on yksilöllisesti muokattava talopaketti, jonka saat avaimet käteen -toimituksena

Muokattava talopaketti

Ainoakodin muuttovalmis talopaketti on täysin muokattava omakotitalo. Talomallin pohjaratkaisu, ulkonäkö ja sisustuksen yksityiskohdat voidaan muuttaa juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaavaksi. Käytettävissäsi on markkinoiden kattavin sisustusmateriaalivalikoima. Muistathan, että Ainoakodin taloasiakkaansa saat kattavia etuja K-Raudan valikoimista. Lue lisää Ainoakodin muokkausmahdollisuuksista. Aloita muuttovalmiin Ainoakotisi suunnittelu tutustumalla mallistoomme ja ota yhteyttä talomyyjääsi – suunnitellaan yhdessä unelmiesi koti.

Nyt meiltä myös kattavat maarakennuspalvelut

Ainoakodin uusi MuuttovalmisPLUS-toimitus sisältää kaikki tontillasi tarvittavat maarakennustyöt: perusteellinen pohjatutkimus, perustamistapalausunto, rakennesuunnittelu, maarakennustöiden toteutus sovitusti sekä tontin viimeistely tarvittaessa pihatöineen. Kaikki samalta vastuulliselta toimijalta, helposti ja luotettavasti. Kun koko projekti pysyy yksissä käsissä ja pohjatyö tehdään varmasti huolella, rakentaminen sujuu nopeammin ja jouhevammin ja voit säästää jopa tuhansia euroja! Lue lisää MuuttovalmisPLUS-toimituksesta.

SITTENKIN TALO ITSE RAKENTAEN?

Jos olet omatoimisempi rakentaja, tutustu myös muihin toimitusvaihtoehtoihimme:
Sisustusvalmis talopaketti on viimeistelyä vaille valmis.

SISUSTUSVALMIS TALO

Rakennetaan valmiiksi aina pintoihin asti. Vain viimeistelytyöt, kuten tapetointi ja laatoitus, jäävät sinulle.

Talopaketti suurelementeistä on oiva valinta omatoimirakentajalle.

TALOPAKETTI OMATOIMIRAKENTAJILLE

Oiva ratkaisu rakentajille, jotka haluavat osallistua omalla työpanoksellaan rakentamisen eri vaiheisiin.

LÖYDÄ OMA AINOAKOTISI

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA, TOTEUTUNEITA TALOHAAVEITA