Muuttovalmis talo: helpoin tapa rakentaa

Muuttovalmis Ainoakoti on helpoin tapa rakentaa talo. Ainoakodin kokeneet ammattilaiset huolehtivat aikatauluttamisesta, projektinhallinnasta sekä tietysti varsinaisesta rakentamisesta alusta loppuun. Sinä saat muuttovalmiin talon avaimet käteen -palveluna aina perustusten valamisesta viimeisten listojen kiinnittämiseen saakka. Tutustu myös muuttovalmiiseen Ainoa Hirsikotiin.

Valmistalon aikataulu ja budjetti pitävät

Omakotitalon rakentamisen budjetti ja koko projektin aikataulutus voivat olla stressaavia asioita. Talotoimittajamme huolehtii kustannusten ja aikataulujen pitämisestä tuhansien muuttovalmiiden kotien kokemuksella. Saat tietää talollesi kiinteän hinnan sekä aikataulun, joka pitää. Projektin etenemistä pääset seuraamaan tiiviisti Extranetissä, josta löytyvät aikataulut, yhteyshenkilöiden nimet ja puhelinnumerot sekä talosi piirustukset ja suunnitelmat.

Juhlavuoden talomallit ilahduttavaan hintaan

Ainoakoti täytti pyöreitä ja lanseerasimme sen kunniaksi neljä valmiiksi suunniteltua juhlavuoden talomallia. Arkkitehtiemme suunnittelemista talomalleista löydät asiakkaidemme toivotuimmat ratkaisut. Koska haluamme Ainoakodin vastaavan unelmiasi, voit vaikuttaa kotisi ulkonäköön ja sisätiloihin helposti omilla valinnoillasi. Tutustu talomalleihin!

 

Fiksusti suunniteltu

Ainoakodin laajasta mallistosta löydät helposti tarpeisiisi sopivan talon. Kaikki pohjamallimme ovat ammattilaisten suunnittelemia – koteja, joissa on kaikki tarpeellinen oikeassa paikassa. Pohjamallien lähtökohtana ovat fiksut tilaratkaisut. Tarvittaessa pohjaan voidaan myös tehdä muutoksia, jotta koti vastaa toiveitasi täydellisesti: pohja voidaan kääntää kokonaan tai osittain peilikuvaksi, keittiön kokoa ja muotoa voidaan muuttaa ja esimerkiksi saunaa voidaan suurentaa. Ainoakodin talomyyjä opastaa sinua sopivan mallin ja muutosten valinnassa. Kysy lisää!

Nyt myös muuttovalmiit hirsikodit

Uutuutena löydät Ainoakodin valikoimista nyt myös muuttovalmiit hirsitalot. Ainoa Hirsikoti on terveellinen ja ekologinen valinta, joka kestää sukupolvelta toiselle. Kolme upeaa hirsitalomallistoa, Ainoa Hirsi Varma, Ainoa Hirsi Priima ja Ainoa Hirsi Reilu, on suunniteltu asukkaitaan ajatellen: käytännöllisyys, kodikkuus ja avaruus edellä. Muuttovalmiin hirsitalon rakentajana saat avuksesi ammattitaitoisen rakennustiimin sekä paikallisen K-Raudan. Lue lisää muuttovalmiista Ainoa Hirsikodista ja tutustu uuteen tyylikkääseen mallistoon.

SITTENKIN TALO ITSE RAKENTAEN?

Jos olet omatoimisempi rakentaja, tutustu myös muihin toimitusvaihtoehtoihimme:
Sisustusvalmis talopaketti on viimeistelyä vaille valmis.

SISUSTUSVALMIS TALO

Rakennetaan valmiiksi aina pintoihin asti. Vain viimeistelytyöt, kuten tapetointi ja laatoitus, jäävät sinulle.

Talopaketti suurelementeistä on oiva valinta omatoimirakentajalle.

TALOPAKETTI OMATOIMIRAKENTAJILLE

Oiva ratkaisu rakentajille, jotka haluavat osallistua omalla työpanoksellaan rakentamisen eri vaiheisiin.

TUTUSTU AINOAKODIN PUUTALOMALLISTOON

TUTUSTU AINOAKODIN HIRSITALOMALLISTOON