Ainoa Villa Lande

Ainoa Villa Lande

Tämä pirteän värinen koti on muunneltu Ainoa Aika 139 -mallista asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi, uutta ja vanhaa yhdistäen. Ainoa Villa Lande on aikuisen pariskunnan kakkoskoti, jonne muutetaan asumaan pysyvästi pääkaupunkiseudulta kiireen täyttämien vuosien jälkeen. Kodin tilat on suunniteltu toiminnallisiksi: esimerkiksi makuuhuone muuntuu tarvittaessa helposti vierashuoneeksi, ja kodinhoitohuoneesta on kulku kätevästi suoraan ulos.

 

 

Ainoa Villa Lande
Kohdenro: 23
3 mh, oh, k, khh, sauna, autokatos/varasto
Huoneistoala: 136 m2
Kerrosluku: 1
Talotyyppi: omakotitalo
Asukasmäärä: 2
Runkomateriaali: puu
E-luku: 89
Energiatehokkuusluokka: B
Lämmönlähde: kaukolämpö, takka, vesikiertoinen lattialämmitys

TILAT

Makuuhuone

Makuuhuonetta hallitsevat rauhallinen harmaa ja hillitty keltaisen sävy. Suurista ikkunoista sisään tulvivaan valoon on miellyttävä herätä. Makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone, joka toimii myös pukeutumishuoneena. Todellista arjen luksusta!

Olohuone

Olohuoneen sisustuksessa vaaleita pintoja on piristetty harkitusti värikkäillä kuoseilla. Viherkasvit lisäävät kodikkuutta ja lämpöä, ja takka luo tunnelmaa tilaan. Paksu villamatto on pehmeä varpaiden alla. Olohuone jatkuu katetulle terassille.

Keittiö

Vaaleapintainen keittiö on linjakas ja moderni, mutta puutasot pehmentävät yleisilmettä. Valkoinen välitilan laatta rauhoittaa kokonaisuutta. Saarekekaluste tarjoaa lisää säilytys- ja laskutilaa ja toimii myös kätevänä tilanjakajana keittiön ja olohuone-ruokailutilan välissä.

MUUT HUONEET

Ainoa Villa Landen kaksi pienempää makuuhuonetta ovat näyttämönä asukkaiden intohimoille. Suuremmassa makuuhuoneessa vitriineihin sijoitettu taidelasi on näyttävässä roolissa ja toimii samalla persoonallisena sisustuselementtinä. Pienempi makuuhuone on sisustettu leikkisästi menneiden vuosikymmenten tavaroilla – erityisesti pienoisrautatie yksityiskohtineen on maininnan arvoinen.

Kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna

Arki sujuu helpommin toimivassa kodinhoitohuoneessa, josta on kulku kätevästi suoraan ulos. Kylpyhuoneessa leveä ja kiiltävä valkoinen laatta sekä tyylikkäät Grohen hanat tuovat linjakkuutta ilmeeseen. Saunan tervaleppälauteet kutsuvat löylyttelemään. Pienemmän wc:n tehosteseinä koostuu erilaisista kuvioiduista laatoista, mutta maanläheisen sävyn vuoksi kokonaisuus on silti hillitty.

POHJAKUVA

KODIKASTA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

Kolmesta makuuhuoneesta suurimman yhteydessä on tilava vaate-/pukeutumishuone, mikä on todellista arjen luksusta. Muiden makuuhuoneiden käyttötarkoitusta on helppo muuntaa tarpeen mukaan, vaikkapa työhuoneesta vierashuoneeksi. Eteisestä avautuu näkymä suoraan suureen olohuoneeseen ja sen läpi terassille, mikä lisää kohteen valoisuutta. Takka tuo tunnelmaa olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmään. Käytännöllisen mallisessa keittiössä on saareke säilytys- ja laskutilaa tuomassa. Olohuoneesta ja pesutiloista pääsee suoraan suurelle katetulle terassille.