Valitse tyylisi – Ainoakodin valmiit sisustustyylit

Olemme suunnitelleet sinulle valmiiksi kolme tyylikokonaisuutta, joista valitset helposti omaan Ainoakotiisi sopivan. Moderni ja ajaton Ainoa Kontrasti, harmoninen Ainoa Trendi sekä lämminsävyinen Ainoa Kotoisa rakentuvat kestävistä pintamateriaaleista, tyylikkäistä kalusteratkaisuista ja yhteensopivista sävykokonaisuuksista. Kaikki kolme tyyliä sisältyvät muuttovalmiiseen toimitukseen. Halutessasi voit valita kotisi tyylin myös muutoshintaisten kokonaisuuksien joukosta. Tutustu Ainoakodin valmiisiin sisustustyyleihin ja valitse omasi.

Ainoa Kontrasti on vastaparien vahva liitto

Ainoa Kontrasti on ajatonta mustan ja valkoisen rohkeaa vuorottelua. Tyylin perustana on vaalea laminaattilattia, johon on helppo yhdistää keittiön valkoiset kiintokalusteet ja musta laminaattitaso. Tumman ja vaalean vahva liitto jatkuu kylpytiloissa, jossa musta lattialaatta saa parikseen valkoiset seinälaatat. Tehostelaataksi voit valita tummat seinälaatat. Tätä tyyliä maustat helposti lempiväreilläsi, esimerkiksi tehosteseininä.

Ainoa Trendi on tasapainoista tunnelmaa

Ainoa Trendin harmaasävyinen väriskaala sopii harmoniasta haaveilevalle. Tammenvärinen laminaattilattia ja keittiökaapistojen harmaat ovet tuovat kotiisi rauhoittavaa tunnelmaa. Marmorikuvioinen laminaattitaso viimeistelee kokonaisuuden. Kylpyhuoneen harmaat lattialaatat ja valkoiset seinälaatat antavat viimeistellyn vaikutelman. Tehosteeksi voit halutessasi valita harmaat seinälaatat.

Ainoa Kotoisa on lämpöistä kodikkuutta

Ainoa Kotoisa on lämminhenkinen ja lokoisa tyyli. Rouheakuvioinen tammilaminaatti saa keittiössä kaverikseen valkoiset kehyspeiliovet mustilla kaarevilla vetimillä sekä tammenvärisen laminaattitason. Kylpyhuoneen hiekanvärinen lattia muodostaa kodikkaan kokonaisuuden valkoisten seinälaattojen kanssa. Tehosteeksi voit valita hiekanväriset seinälaatat.

Paikalliset talomyyjämme auttavat sinua ilolla ja ammattitaidolla!

Haluatko kuulla lisää valmiista sisustustyyleistämme tai Ainoakodin eri toimitusvaihtoehdoista?
Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme.

TUTUSTU AINOAKODIN HIRSITALOIHIN

TUTUSTU AINOAKODIN PUUTALOIHIN