Ainoa EkoKodin
ekologinen seinärakenne
hengittää luonnollisesti

 

Lue lisää

ikoni

Ekologinen seinärakenne hengittää luonnollisesti

Ainoa EkoKodin rakenteet valmistetaan puukuidusta. Uuden kotisi seinärakenne on siis – puun tavoin – luonnollisesti hengittävä. Puukuituinen, ekologinen seinärakenne ei varastoi kosteutta itseensä, vaan siirtää sitä luonnollisella tavalla sisään tai ulos. Kotisi ilmankosteus pysyy vuodenajasta riippumatta tasaisen miellyttävänä. Kysy lisää omalta Ainoakoti-myyjältäsi.

ikoni

Turvallisen kodin ja hyvän elämän rakennusaineet

Ainoa EkoKoti on miellyttävä asua vuodenajasta riippumatta. Puukuiturakenteen sisällä on solukko, jossa on runsaasti ilmaa. Näin talosi on talvipakkasillakin lämmin. Kuumalla ilmalla hengittävä rakenne haihduttaa siihen sitoutunutta kosteutta, mikä viilentää sisäilmaa. Kotisi pysyy sopivan lämpimänä ja terveellisenä ympäri vuoden. Tutustu Ainoakodin mallistoon.

ikoni

Hiilineutraali kierrätystuote

Ainoa EkoKodin seinärakenteessa käytetään Ekovillaa, joka valmistetaan pääosin kierrätetystä puukuidusta. Ekologisen seinärakenteen valmistaminen ei tuota hiilidioksidia enempää kuin mitä siihen käytön aikana sitoutuu. Aikanaan käytön jälkeen Ekovilla-eriste voidaan uusiokäyttää sellaisenaan lämmöneristeenä tai kierrättää. Kysy lisää omalta Ainoakoti-myyjältäsi.