Koti helposti K-Raudasta

Ainoakodin myynnistä vastaa K-Rauta. Löydät ammattitaitoiset talomyyjämme läheltä sinua, paikallisesta K-Raudasta. Kun valitset Ainoakodin, saat yhteistyökumppaniksesi rakentamisen ammattilaisen. Talomyyjämme on apunasi talon suunnittelussa ja auttaa sinua, kun teet elämäsi merkityksellistä hankintaa – omaa kotia. Ota yhteyttä!

Kodin valinnat K-Raudasta

Minkä tahansa kolmesta toimitusasteesta talollesi valitsetkin, saat kaiken tarvittavan kotiunelmasi toteuttamiseen yhdestä ja samasta paikasta – valtuutetusta K-Raudasta. Tee hankinnat keskitetysti edullisilla ja valmiiksi kilpailutetuilla hinnoilla ja hyödynnä monipuoliset rakentajan edut.

Ainoakodin tuote- ja materiaalivalikoimat ovat markkinoiden kattavimmat. Käytössäsi on valitusta toimitussisällöstä riippuva laaja valikoima laadukkaita ja tunnettuja tuotemerkkejä. K-Raudasta saat myös piharakentamiseen tarvittavat materiaalit ja palvelut. Tutustu K-Raudan kattavaan valikoimaan.

Ainoakodin asiakkaana saat käyttöösi Extranetin, josta voit seurata rakentamisen edistymistä reaaliaikaisesti. Extranet on tietopankki, jossa kaikki kotiisi liittyvät dokumentit ovat yhdessä paikassa. Tutustu Extranetiin täällä.

Rakentamisen edelläkävijän kokemuksella

Ainoakodit valmistetaan Suomessa kotimaisesta puusta ja toimitetaan luotettavasti yli 7000 muuttovalmiin omakotitalon kokemuksella. Talotoimittajanamme toimii DEN Finland Oy, joka on muuttovalmiiden talojen markkinajohtaja Suomessa. Talotoimittajamme on Pientaloteollisuus PPT ry:n jäsen sekä TilaajaVastuun listaama luotettava kumppani. Tämä tarkoittaa, että kannamme täyden vastuun rakentamisen eri vaiheissa käytettävistä alihankkijoista, vuokratyöntekijöistä ja tavarantoimittajista. Ota yhteyttä!

LÖYDÄ OMA AINOAKOTISI

ETSI LÄHIN TALOMYYJÄSI