Rakentamisen ammattilaiset tukenasi

Ainoakodin myynnistä vastaa K-Rauta. Löydät kokeneet ja ammattitaitoiset talomyyjämme läheltä sinua, paikallisesta K-Raudasta. Kun valitset Ainoakodin, saat yhteistyökumppaniksesi rakentamisen ammattilaisen. Talomyyjä on apunasi talon suunnittelussa ja neuvoo ja opastaa rakentamisen eri vaiheissa. Koko projekti pysyy tiukasti yhden ammattilaisen käsissä alusta loppuun saakka.

Koko koti K-Raudasta

Minkä tahansa kolmesta toimitusasteesta uudelle kodillesi valitsetkin, saat kaiken tarvittavan talounelmasi toteuttamiseen yhdestä ja samasta paikasta – valtuutetusta K-Raudasta. Tee hankinnat keskitetysti edullisilla ja valmiiksi kilpailutetuilla hinnoilla ja hyödynnä monipuoliset rakentajan edut. Saat lisäksi käyttöösi palveluja, jotka säästävät aikaa ja helpottavat rakentajan arkea. Ainoakodin tuote- ja materiaalivalikoimat ovat markkinoiden kattavimmat. Käytettävissäsi on K-Raudan laaja valikoima, joka pitää sisällään laadustaan tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Oras ja IDO. Muistathan, että K-Raudasta saat myös piharakentamiseen tarvittavat materiaalit ja palvelut. Tutustu K-Raudan kattavaan valikoimaan.

Seuraa taloprojektisi etenemistä extranetissä. Sieltä löydät mm. aikataulut, yhteyshenkilöiden nimet ja puhelinnumerot sekä talosi piirustukset ja suunnitelmat. Tutustu extranetiin täällä.

Laadukas, luotettava Ainoakoti

Ainoakodin talopaketit valmistetaan Suomessa kotimaisesta puusta ja toimitetaan luotettavasti yli 5000 muuttovalmiin omakotitalon kokemuksella. Talotoimittajanamme toimii DEN Finland Oy, joka on muuttovalmiiden talojen markkinajohtaja Suomessa. Talotoimittajamme on Pientaloteollisuus PPT ry:n jäsen sekä TilaajaVastuun listaama luotettava kumppani. Tämä tarkoittaa, että kannamme täyden vastuun rakentamisen eri vaiheissa käytettävistä alihankkijoista, vuokratyöntekijöistä ja tavarantoimittajista. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

LÖYDÄ OMA AINOAKOTISI

ETSI LÄHIN TALOMYYJÄSI