Sisustusvalmis talo: viimeistele sisustus itse

Ainoakodin sisustusvalmis talo on rakentajalle helppo ratkaisu. Ainoakodin ammattilaiset huolehtivat talon rakentamisesta levypintoihin asti. Sinulle jää projektin mukavin vaihe – pintojen viimeistely ja sisustaminen. Sisustusvalmis toimitus on saatavilla Ainoakodin puutaloille sekä Ainoa Hirsikoidelle. Tutustu sisustusvalmiin Ainoakodin toimitussisältöön täällä.

Huolehdimme rakentamisesta

Valitessasi sisustusvalmiin Ainoakodin pääset rakennusprojektissasi hieman helpommalla kuin itse rakentaen: Ainoakodin ammattilaiset huolehtivat raskaista ja vaativista perustus- ja runkorakennustöistä. Vastaamme myös luvanvaraisista LVIS-töistä. Rakennamme sisäpuolen seinät valmiiksi levypinnoiksi ja lattiat betonipinnoiksi. Sinä voit keskittyä sisäpintojen viimeistelyyn ja sisustamiseen – kuten tapetointiin, maalaamiseen ja laatoittamiseen. Kun tekemäsi sisustus on muuttovalmis, tulemme vielä tekemään LVIS-kalustamisen loppuun.

Täydellinen vapaus viimeistelyyn

Sisustusvalmiin Ainoakodin valmistuminen osaluovutuskuntoon vie noin 13−16 viikkoa talomallista riippuen. Sisustusvalmis talo näyttää luovutusvalmiina ulkoapäin valmiilta – vain sisätilat odottavat sinun viimeistelyäsi. Voit valita muun muassa kaikki kotisi kiintokalusteet, kodinkoneet ja pintamateriaalit täysin vapaasti. Muistathan, että Ainoakodin taloasiakkaana saat kattavia etuja K-Raudan sisustusmateriaaleista. Valikoimiin pääset tutustumaan täällä.

Taloudellisesti fiksu valinta

Sisustusvalmis Ainoakoti on taloudellisesti fiksu ratkaisu: talon toimitushinta on muuttovalmista toimitussisältöä edullisempi, ja voit kasvattaa talon arvoa omalla työpanoksellasi. Tapetoi siis itse tai pidä maalaustalkoot. Säästät rahaa ja voit panostaa sisustusbudjetissasi sinulle erityisen tärkeisiin seikkoihin. Tutustu toimitussisältöön tarkemmin ja kysy lisätietoja omalta talomyyjältäsi.

KASVATA KOTISI ARVOA OMALLA TYÖPANOKSELLA. TAPETOI ITSE TAI PIDÄ MAALAUSTALKOOT – SÄÄSTÄT RAHAA.

LÖYDÄ OMA AINOAKOTISI

K-RAUDASTA SAAT KAIKEN MITÄ RAKENTAMISEEN TARVITSET