Painumaton hirsi on kestävä ja moderni materiaali

Kaikissa muuttovalmiissa Ainoa Hirsikodeissa on vakiona painumaton hirsi. Se on kestävä, ammattitaidolla valmistettu materiaali, jonka pintahalkeilu ja vääntyminen on vähäistä perinteiseen hirteen verrattuna. Painumattomuus myös mahdollistaa kotisi modernin ulkonäön: ohuet linjakkaat saumat, suuremmat lasipinnat sekä sirot saumat.

Tiivis ja energiatehokas hirsiratkaisu

Ainoa Hirsikodin hirret valmistetaan ammattitaidolla uusinta hirsiteknologiaa hyödyntäen. Lamellihirressä kova ja tiivis sydänpuu on ulkopinnassa, joten hirsi ei vääntyile tai halkeile kuten perinteinen hirsi. Painumattomuuden ansiosta puun elämistä ei tarvitse huomioida rakennusvaiheessa suurilla liikuntavaroilla. Ainoa Hirsikodeissa käytetty painumaton hirsi on markkinoiden ainoa tuote, jolla on 10 vuoden painumattomuustakuu!

Painumaton hirsi on modernin rakentajan valinta

Painumaton hirsi mahdollistaa uuteen kotiisi monia näyttäviä ratkaisuja. Suuremmat lasipinnat, ohuet linjat ja sirot saumat tekevät hirsitalon ulkomuodosta nykyaikaisen ja tyylikkään. Yhdessä modernin tasanurkan tai ryhdikkään city-nurkan kanssa lopputuloksena on selkeälinjainen, tyylikäs koti. Kysy lisää omalta talomyyjältäsi.

Painumaton hirsi mahdollistaa kotisi sirot nurkat.

Valitse nurkkaratkaisu tyylisi mukaan

Tasanurkka

Sulavalinjainen ja sirompi nurkkaratkaisu, jossa hirret ovat samassa tasossa. Saumaton ilme viimeistellään ohuilla nurkkalaudoilla. Tasanurkka korostaa kauniisti kapeasaumaista, modernia hirsiprofiilia. Tasanurkka on vakiona Ainoa Hirsi Priima -malleissa.

Moderini ristinurkka

Ryhdikäs ja aavistuksen perinteikkäämpi nurkkaratkaisu, jossa hirsien päät tulevat muutaman sentin nurkan yli. Nurkka koteloidaan nurkkalaudoilla, joiden värisuunnittelulla vaikutat talon ilmeeseen. Moderni ristinurkka on vakiona Ainoa Hirsi Varma -malleissa.

Kestävä kotimainen kuusihirsi

Ainoa Hirsikodit valmistetaan kotimaisesta kuusihirrestä suomalaisena laatutyönä. Sen kestävyys on testattu ja hyväksi havaittu Suomen vaihtelevissa vuodenajoissa. Vaaleansävyinen kuusi on tyylikäs ja lämmin materiaali, joka on kaunis katsella ja miellyttävä koskea. Ainoa Hirsikodit on saatavilla energiatehokkaalla ja tiiviillä 202 x 260 -vahvuisella hirrellä.

Painumaton hirsi on kestävä ja energiatehokas valinta.

Painumaton hirsi on oikea valinta, sillä…

  • Kotisi rakentaminen on helpompaa. Painumattomuus tarkoittaa, että hirren painumista ei tarvitse huomioida tavanomaisilla liikkumisvaroin. Hirsikehikon pystytys sujuu joutuisammin.
  • Rakenteiden ja hirsien välistä liikkumista ei tapahdu. Myös jälkisäädölle on vähemmän tarvetta.
  • Kotisi ulkomuoto voi olla juuri niin moderni kuin haluat. Painumattomuus mahdollistaa suuret lasipinnat, sirot saumat ja ohuet linjat.
  • Se mahdollistaa suorat kiinnitykset eri materiaalien ja rakenteiden välillä.
  • Saumat pysyvät tiiviinä, mikä parantaa energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.
  • Ainoa Hirsikodin painumaton hirsi on markkinoiden ainoa tuote, jolla on 10 vuoden painumattomuustakuu!

ONKO VALINTASI VARMA VAI PRIIMA? TUTUSTU UUSIIN HIRSIKOTEIHIN

TILAA AINOA HIRSIKIRJA VELOITUKSETTA