Energiatehokas ja ekologinen valmistalo

Ainoakodin kaikki talomallit ovat energiatehokkaita ja ekologisia. Talojen suunnittelu on alusta loppuun samoissa käsissä, jolloin rakenteet ja talotekniikka sovitetaan tehokkaasti yhteen. Suurelementit valmistetaan kuivassa, lämpimässä tehtaassa ja talot varastoidaan ja kuljetetaan säältä suojassa. Tutkitut ja testatut rakenteet ovat turvallisia ja terveellisiä.

E-lukuvaatimusten mukainen talo

Ainoakodin vakiorakenteet alittavat nykyisen määräystason, joten energiatehokkuusvaatimukset täyttyvät useilla eri lämmitysmuodoilla. Energiatehokkuus ja E-luvun vaatimustenmukaisuus tarkistetaan suunnitteluvaiheessa, jolloin huomioidaan myös asiakkaan valitsema lämmitysmuoto sekä muut muutokset. Talon valmistuessa tiiveys varmistetaan aina mittaamalla ja talon lopullinen energiatehokkuus todennetaan.

Ekologinen ja hengittävä rakenne

Ainoakodin eristeeksi voit valita puukuitueristeen. Suomessa valmistettu puukuitueriste yhdessä ilmatiiviin ja kosteutta ohjaavan höyrynsulkukankaan kanssa on hengittävä ja ekologinen vaihtoehto. Asuinympäristön lämpötila ja ilmankosteus pysyvät miellyttävinä niin talvipakkasilla kuin kesähelteilläkin.

Saumaton ja tiivis matalaenergiarakenne

Ainoakodin rakenteeksi voit valita tehokkaan mineraalivilla- /polyuretaanirakenteen. Seinärakenteen lämmöneristävyys on n. 20 % määräystasoa parempi. Rakenteen sisäpintaan asennettu alumiinipintainen polyuretaanilevy toimii tehokkaana lämmöneristeenä ja höyrynsulkuna, joten muovia ei tarvita. Matkapuhelimen kuuluvuus varmistetaan asentamalla jokaiselle seinälle erikoispinnoitettu uretaanilevy. Levyn ansiosta rakenteessa ei ole kylmäsiltoja, joten se vedoton ja tiivis.

Kaukolämpö, sähkö, maalämpö? Poisto- vai vesi-ilmalämpöpumppu? Voit valita lämmönlähteen ja lämmitysjärjestelmän itse.

KYSYMYKSIÄ?
TALOMYYJÄSI
AUTTAA!

TILAA AINOAKODIN
ESITTEITÄ
MAKSUTTA KOTIIN