Helpoin tie toiveidesi kotiin

Valitse pohjamalli ja viimeistele se sisältä ja ulkoa sopivaksi. Ainoakodin ammattilaisten suunnittelemista vaihtoehdoista valitset helposti toimivat, omaan makuusi sopivat järkevät ratkaisut. Talomyyjä opastaa sinua fiksujen valintojen tekemisessä. Ota yhteyttä lähimpään talomyyjääsi.

Talo täynnä fiksuja ratkaisuja

Ainoakodin laajasta mallistosta löydät helposti tarpeisiisi sopivan, toiveitasi vastaavan talon. Kaikki pohjamallimme ovat ammattilaisten suunnittelemia – koteja, joissa on kaikki tarpeellinen oikeassa paikassa ja jotka toimivat arjessa. Talomallien lähtökohtana ovat järkevät pohjaratkaisut. Ainoakodin Talomyyjä opastaa sinua sopivan mallin valinnassa: Montako makuuhuonetta perheesi tarvitsee? Mitä rajoituksia tontti talolle asettaa? Minkälainen keittiö sopii sinun perheesi tarpeisiin? Mallistomme on täynnä järkeviä pohjaratkaisuja. Tutustu suosikkimalleihimme!

Kaipaako malli muutoksia?

Kun pohjamalli on valittu, siihen voidaan vielä tehdä tarvittavia muutoksia. Pohja voidaan kääntää kokonaan tai osittain peilikuvaksi, keittiöön voidaan lisätä käytännöllinen keittiösaareke ja huoneiden kokoa ja sijaintia voidaan tarvittaessa muuttaa. Pienilläkin muutoksilla talon pohjamalli saadaan vastaamaan toiveitasi ja tarpeitasi. Talomyyjäsi kertoo mielellään lisää järkevistä ratkaisuista ja tilajaoista ja auttaa sinua tekemään kustannustehokkaita, fiksuja valintoja. Katso miten Ainoakotia voidaan muokata.

Viimeistele kodista toiveidesi mukainen

Ainoakodilla on markkinoiden laajin valikoima sisustusmateriaaleja, joista valitset helposti makuusi sopivat ratkaisut. Sisustuksen asiantuntijat ovat suunnitelleet sinulle valmiiksi kokonaisuuksia, joista löydät toimivat, kustannustehokkaat ja trendikkäät tuotteet. Niillä teet kodista itsesi näköisen – sisältä ja ulkoa. Valitse pintamateriaalit ja maalien sävyt sekä kotisi kiintokalusteet uudesta Tuotekuvastostamme.

Ainoakoti voidaan muunnella ja muokata toiveidesi ja tarpeidesi mukaan sisältä ja ulkoa

LÖYDÄ OMA AINOAKOTISI

TILAA AINOAKODIN
ESITTEITÄ
MAKSUTTA KOTIIN