Ainoakodin juhlavuoden arvonta

Arvonnan säännöt

 1. Arvonnan järjestäjä: Ainoakoti / Den Finland Oy, Pakkalankuja 7, 01510 Vantaa
 2. Arvonnan yhteydessä tallennettuja henkilötietoja käsitellään Den Finland Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterissä määritellyllä tavalla.
 3. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus arvontaan on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. DEN Finland Oy:n omat työntekijät tai kampanjan tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät tai edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua arvontaan. Osallistuminen on ilmaista.
 4. Kampanja-aika: Arvontaan voi osallistua 20.3.2023-31.12.2023 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Pääpalkinnon arvonta suoritetaan 2.1.2024. Lisäksi 3.7.2023, 2.10.2023 ja 2.1.2024 arvotaan 250 € arvoiset K-lahjakortit. Ainoakoti pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.
 5. Palkinnot: Ainoakoti arpoo pääpalkintona kampanja-aikana arvontaan osallistuneiden kesken 10 000 € Ainoakoti-lahjakortin. Ainoakoti-lahjakortin voimassaoloaika on 6 kk voiton ilmoituksesta. Ainoakoti-lahjakortin voi käyttää uuden muutto- tai sisustusvalmiin Ainoakoti-talopaketin oston yhteydessä ja se luovutetaan voittajalle talokaupan yhteydessä. Lisäksi arvotaan yhteensä kolme 250 euron arvoista K-lahjakorttia. Sama henkilö voi voittaa K-lahjakortin vain yhden kerran.
 6. Arpajaisvero: DEN Finland Oy maksaa mahdollisen arpajaisveron.
 7. Arvontaan osallistuminen: Arvonta on käynnissä Ainoakodin verkkosivuilla ainoakoti.fi/juhlavuosi/. Arvontaan osallistuminen edellyttää lomakkeen täyttämistä kokonaisuudessaan. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran. Arvontaan osallistuminen edellyttää markkinointiluvan antamista Ainoakodille. Voit kuitenkin poistua uutiskirje- ja taloesittelykutsulistalta milloin tahansa. Mikäli et halua saada kutsuja taloesittelyihin, voit lähettää viestiä markkinointi@den.fi.
 8. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjän hallinnoimissa kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta. Mikäli voittaja kieltäytyy palkinnosta kirjallisesti, niin järjestäjä voi arpoa uuden voittajan.
 9. Järjestäjän vastuu: Mikäli arvonnasta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.
 10. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.
 11. Palkinnon vaihto ja siirto: Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Palkinnon siirtäminen toiselle henkilölle edellyttää Den Finland Oy:n suostumuksen.
 12. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla.
 13. Mikäli pääpalkinnon voittaja on hankkinut kampanja-aikana Ainoakodin tuotteita tai palveluita, hyvitetään voittajalle pääpalkinnon arvoinen rahasumma laskusta (sis alv 24 %).
 14. Kampanjan päättymisestä sekä arvontatuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.
 15. Pääpalkinnon voittaja sitoutuu talokohteen esittelyyn tuotteiden osalta Ainoakodin verkkosivuilla. Kohde-esittelyn toteutustavasta (artikkeli, valokuvaus) sovitaan yhdessä voittajan kanssa.
 16. Arvontaan osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.