Ainoa Kaari – Tehty elämään

Ainoa Kaari on koti, joka joustaa asukkaidensa elämän mukana. Se on tilava ja käytännöllinen kaikissa elämäntilanteissa – lapsiperheistä eläkepäiviin asti. Kaari-malliston taloissa on ominaisuuksia, jotka tekevät kodeista toiminnallisia ja elämäntilanteiden mukaan muuntuvia: oviaukot ovat leveitä, tilat selkeitä ja helposti saavutettavia, päämakuuhuoneessa on paljon tilaa sängyn ympärillä, sisäänkäynnit ovat suojaisia ja terassit ovat helposti lasitettavissa. Lisäksi jokaisessa Kaari-mallissa on erillinen wc, ja kaikkiin taloihin on mahdollista liittää liikkumista helpottavia luiskia. Osaan Kaari-malleista voidaan lisätä henkilönostin tai hissi. Selaa Kaari-malliston esitteitä täällä.

Selkeä ja avara pohjaratkaisu

Tilava eteinen

Avara päämakuuhuone

Liikkumista helpottavat luiskat

Leveät oviaukot

Tilava ja muunneltavissa oleva pesutila

Kaikissa malleissa erillinen wc

Lasitettavat terassit toteutettavissa helposti

Suojaisat sisäänkäynnit

Yksilöllinen kuten haluat

Ainoa Kaari muokataan vastaamaan sinun ja perheesi yksilöllisiä toiveita ja tarpeita. Sinä päätät pohjamallin lisäksi mm. sisustuksen valinnat. Käytössäsi on laaja ja laadukas materiaalivalikoima. Lue lisää Ainoakodin muunneltavuudesta.

Kumppanina luotettava K-Rauta

Ainoa Kaaren myynnistä vastaa tunnettu kotimainen toimija: K-Rauta. Saat kumppaniksesi todellisen rakentamisen ammattilaisen sekä kokeneet Ainoakodin rakennuttajat. Ainoakodin talomyyjä sekä K-Raudan osaava henkilökunta ovat apunasi koko rakentamisen ajan. Helpompaa ei rakentaminen ja asuminen voisi olla.

TUTUSTU UUTEEN KAARI-MALLISTOON

SELAA KAARI-MALLISTON ESITTEITÄ