Koti ja maatyöt samalta vastuulliselta toimijalta

Muuttovalmis Ainoakoti on nyt entistä helpompi tie uuteen kotiin. Uusi MuuttovalmisPLUS-toimitus sisältää kaikki maarakennuspalvelut kiinteään tarjoushintaan samalta vastuulliselta toimijalta – helposti ja luotettavasti. Kun koko projekti pysyy yksissä käsissä ja pohjatyö tehdään varmasti huolella, rakentaminen sujuu nopeammin ja jouhevammin ja voit säästää jopa tuhansia euroja! Uuden talosi rakentamiskustannukset ovat entistä paremmin tiedossa alusta alkaen. Kysy lisää omalta Talomyyjältäsi.

Kattava kokonaispalvelu pohjasta valmiiksi asti

Maarakennustarjousta laskettaessa tarvitaan aina pohjatutkimus ja perustamistapalausunto. Hyvin ja huolellisesti tehty pohjatutkimus voi säästää lopputuotteen kokonaishinnassa jopa tuhansia euroja. Pohjatutkimuksen perusteella laaditaan perustamistapalausunto, joka sisältää tiedot tutkittavasta alueesta, perustamistapasuositukset (rakennukset ja liikennealueet) sekä alustavat maarakennustöiden suoritusohjeet. Näiden lisäksi Ainoakodin MuuttovalmisPLUS sisältää rakennesuunnittelun, maarakennustöiden toteutuksen sovitusti sekä tontin viimeistelyn tarvittaessa pihatöineen. Tutustu tarkempaan toimitussisältöön täällä.

Pohjatutkimus sisältää

  • 4–8 kpl paino-/tärykairauksia
  • Häiriintyneen maanäytteen otto
  • Maanäytteen kuivaseulonta ja painumaherkillä mailla vesipitoisuuden mittaaminen
  • Tutkimusalueen maanpintojen korkeuserojen mittaukset GPS-/takymetrimittauksina. Mittaukset ulotetaan vähintään 10 m tontin rajojen ulkopuolelle (mikäli rajalla ei ole kulkua rajoittavaa estettä).

Pohjatutkimuksen ja perustamistapalausunnon jälkeen PohjanTeko tekee asiakkaalle kokonaistarjouksen, joka sisältää tarvittavat toimenpiteet, materiaalit sekä työvaiheet.

Vastuu yksillä, entistä isommilla hartioilla

Kun tilaat maarakennuspalvelut Ainoakodilta, entistä suurempi osa projektistasi on vakaalla pohjalla – yhden, vastuullisen ja luotettavan toimijan hallinnassa alusta pitäen. Maarakennustöistä vastaa Ainoakotien rakennuttajan tytäryhtiö PohjanTeko. Ammattilaistemme pitkä kokemus takaa, että työ sujuu juohevasti, aikataulut pitävät, tieto kulkee sujuvasti tekijältä toiselle ja vastuualueet ovat selvillä. Näin myös kustannukset pysyvät hallinnassa.

Kustannukset tiedossa entistäkin tarkemmin

Hyvin tehty pohjatutkimus on tärkeä, jotta maarakennustyöt saadaan mitoitettua oikein ja tontillasi tehdään juuri se, mitä pitää – ei liikaa eikä liian vähän. Ainoakoti antaa maarakennustöistä kiinteän hinnan, joka perustuu luotettaviin ennakkotietoihin ja huolelliseen suunnitteluun. Näin saat etukäteen tietää mahdollisimman tarkat kustannukset koko projektille, joten kustannukset pysyvät hallinnassa ja budjettisi pitää. Voit säästää jopa tuhansia euroja. Ainoakodin maine luotettavana, vastuunsa tuntevana toimijana helpottaa rahoituksen järjestämistä rakennusprojektillesi.

Vältä yllätykset

Jättäessäsi maarakennustyöt ammattilaisten harteille vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja viivästyksiltä – heti projektisi alusta alkaen. Asiantunteva työnjohto, huolellinen suunnittelu ja hyvin organisoitu toteutus takaavat, että tontillasi tehtävät maarakennustyöt ovat juuri tontille ja talolle sopivat, valmistuvat sovitussa aikataulussa ja ennalta sovituin kustannuksin. Sinä pääset nauttimaan uudesta kodistasi nopeammin – ilman ikäviä yllätyksiä. Kysy lisää maarakennuksesta omalta Talomyyjältäsi.

LÖYDÄ OMA AINOAKOTISI

TILAA AINOAKODIN
ESITTEITÄ
MAKSUTTA KOTIIN