Alue: Satakunta

Kalevi Rantalaiho

Terve, olen Rantalaihon Kalevi. Asun itse Ainoakodissa ja sitä ennen olen rakentanut / rakennuttanut neljä omakotitaloa. Omakohtaista rakentamiskokemusta on siis kertynyt varsin mittavasti ja uskon siitä olevan apua jokaiselle asiakkaalleni. Suunnitteluvaiheessa toimiva marssijärjestys on mielestäni budjetti, toiseksi tontin erityispiirteet ja kolmanneksi omat unelmat. Tehtäväni on saada nämä kolme asiaa kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Siten syntyy se unelmien Ainoakoti, jossa on koko perhe viihtyy ja arki rullaa.

Päivi Vuori

Terve, olen Vuoren Päivi. Olen koulutukseltani arkkitehti (SAFA) ja toiminut talonrakennuksen parissa 33 vuotta, joista 23 vuotta K-Raudan talomyynnissä. Arkkitehdin koulutuksesta on ollut monelle asiakkaalle merkittävää hyötyä niin rakennusmääräysten kuin luovan suunnittelunkin osalta. Useasti pystyn tarjoamaan sellaisia yksilöllisiä ratkaisuja, joita asiakas ei ehkä itse olisi osannut ajatella.

Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi aikuista lasta. Asun omakotitalossa, jonka rakentamisessa olin tottakai tiiviisti mukana alusta lähtien. Ainoakotien vahvuuksista haluan nostaa esiin luotettavuuden. Talonrakennusprojektissa on monta liikkuvaa osaa ja kumppaneiden luotettavuus on ehdoton onnistumisen edellytys. K-Raudan taloissa koko ketju suunnittelusta toimitusvalmiiksi onkin äärimmäisen luotettava ja sujuva.