Alue: Varsinais-Suomi

Jukka Lamminpää

Terve, olen Lamminpään Jukka. Olen auttanut toteuttamaan asiakkaiden talounelmia jo noin 30 vuoden ajan. Parasta työssäni onkin juuri asiakkaiden kanssa yhdessä tekeminen. Rakennusinsinöörin koulutukseni tuo asiantuntemusta heti suunnitteluvaiheesta lähtien ja osaan muuttaa haaveet käytännön ratkaisuiksi. Unelmakodin tulee pysyä myös budjetissa ja valmistua sovitussa aikataulussa. Myös näiden osalta Ainoakoti on turvallinen ja korkealuokkainen valinta. Kun oma vapaa-aika koittaa, niin vietän sitä mieluusti maastopyörän satulassa tai purjeveneen pinnassa.

Päivi Vuori

Terve, olen Vuoren Päivi. Olen koulutukseltani arkkitehti (SAFA) ja toiminut talonrakennuksen parissa 33 vuotta, joista 23 vuotta K-Raudan talomyynnissä. Arkkitehdin koulutuksesta on ollut monelle asiakkaalle merkittävää hyötyä niin rakennusmääräysten kuin luovan suunnittelunkin osalta. Useasti pystyn tarjoamaan sellaisia yksilöllisiä ratkaisuja, joita asiakas ei ehkä itse olisi osannut ajatella.

Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi aikuista lasta. Asun omakotitalossa, jonka rakentamisessa olin tottakai tiiviisti mukana alusta lähtien. Ainoakotien vahvuuksista haluan nostaa esiin luotettavuuden. Talonrakennusprojektissa on monta liikkuvaa osaa ja kumppaneiden luotettavuus on ehdoton onnistumisen edellytys. K-Raudan taloissa koko ketju suunnittelusta toimitusvalmiiksi onkin äärimmäisen luotettava ja sujuva.