Artikkelityyppi: Virtuaaliesittelyt

Virtuaaliesittely, Kintaus

 
Kurkistetaan sisään muuttovalmiiseen hirsikotiin, joka on inspiroitu Ainoa Varma 180 -talomallista! Tämän kodin kohokohtia ovat järvelle päin suunnatut suuret maisemaikkunat, erkkeri ja vaikuttava 5,5 metrin huonekorkeus. Lisäksi tunnelmaa perheen yhteiseen ajanviettopaikkaan tuo leivinuunitakka ja kaunis hirsiseinä. Koe tämä ainutlaatuinen yhdistelmä modernia ja perinteistä rakentamista, joka tekee tästä hirsikodista täydellisen paikan rentoutumiseen ja yhdessäoloon!

5 h + oh + k + khh + s
Huoneistoala 167 m² / Kerrosala 184 m²

Kurkista sisään tyylikkääseen Ainoakotiin alta!

Virtuaaliesittely, Porvoo

Tutustu tasokkaasti varusteltuun hirsitaloon, joka mukailee Ainoakodin Priima 149 -talomallia. Kodin sydämenä toimii vinon sisäkaton avartama keittiö-olohuone -kokonaisuus, jossa tunnelmaa luo takka, vaalea hirsiseinä ja isot ikkunat mustine reunuksineen. Arjen askareita helpottaa käytännöllinen keittiösaareke, tilava pesuhuone ja sauna sekä kolme makuuhuonetta. Inspiroidu myös hulppeasti varustellusta päämakuuhuoneesta!

3 h + oh + k + khh + s
Huoneistoala 136 m² / Kerrosala 149 m²

Kurkista sisään tyylikkääseen Ainoakotiin alta!

Virtuaaliesittely, Espoo

 

Vaalein pinnoin varustellussa kodissa on ylös asti auki oleva ruokailu-oleskelutila, jota koristaa näyttävät ikkunat. Lasikaiteella varustetut portaat johdattavat ylös aulaan, joka muuntuu monenlaiseksi tilaksi eikä luonnonvalosta ole pulaa. Yläkerran omassa rauhassa sijaitseekin kolme makuuhuonetta ja tyylikäs kylpyhuone, mutta alakerran saunaosasto on ehdottomasti näkemisen arvoinen!

4 mh + oh + k + khh + ph + sauna
Huoneistala 139 m²

Kurkista sisään kaksikerroksiseen Ainoakotiin alta!

Virtuaaliesittely, Espoo

 

Tässä valoisassa kolmen makuuhuoneen kodissa korostuu toimivat tilaratkaisut ja tehokkaat neliöt. Vaalea värimaailma saa aikaan avaran, mutta kodikkaan tunnelman. Keittiössä on yhdistelty kauniisti erilaisia materiaaleja, aivan kuten kylpyhuoneessa ja saunassakin. Käytännöllisestä kodinhoitohuoneesta löytyy oma sisäänkäynti ja sopivasti säilytystilaa.

3 mh + oh + k + khh + s + ak
Huoneistoala 101 m² | Kerrosala 115 m²

Kurkista sisään yksikerroksiseen Ainoakotiin!

Virtuaaliesittely, Nurmijärvi

nurmijärvi keittiö

Asiakkaan tarpeisiin muunneltu upea Ainoa Fiksu 138 -mallin koti. Kodissa on neljä makuuhuonetta ja avara olohuone-keittiö suurine ikkunoineen. Harmoninen keittiö sisältää reilusti säilytys- ja laskutilaa sekä aamiaiskaapin. Tyylikkäissä pesutiloissa on tuplasuihkut ja saunassa puolilasiseinä.
4 mh, oh, k, vh, khh, sauna

Virtuaaliesittely, Vantaa

Tämä kohde on moderni, tyylikäs koti menevälle perheelle. Kaikki makuuhuoneet ovat yläkerrassa, ja alakerrassa on erillinen musiikkihuone omassa siivessään. Olohuone on auki ylös asti, mikä yhdessä suuren ikkuna-alan kanssa takaa, että luonnonvaloa ja avaruutta riittää. Sisustuksessa on yhdistelty sopivasti vaaleaa pintaa ja tummia tehostevärejä.
137 m2 | 5 mh, oh, k, vh, khh, sauna

Virtuaaliesittely, Järvenpää

Kahden makuuhuoneen kaunis koti, jossa on avara olohuoneen ja keittiön yhdistelmä. Olohuoneesta pääsee kätevästi suoraan terassille. Pesuhuoneen yhteydessä on tilaa myös kodinhoitonurkkaukselle. Tutustu kohteeseen helposti virtuaaliesittelyssä.
60 m2 | 2 mh, oh, k, ph/khh, sauna

Virtuaaliesittely, Järvenpää

Kompakti yhden makuuhuoneen koti, jossa on käytetty kaikki neliöt fiksusti – tilaa on kaikelle tarvittavalle. Maanläheiset sävyt ja erilaiset tekstuurit on tuotu sisustuksessa kauniisti esille. Tutustu kohteeseen helposti virtuaaliesittelyssä.
48 m2 | 1 mh, oh, k, ph/khh, sauna