Artikkelityyppi: Virtuaaliesittelyt

Virtuaaliesittely, Nurmijärvi

nurmijärvi keittiö

Asiakkaan tarpeisiin muunneltu upea Ainoa Fiksu 138 -mallin koti. Kodissa on neljä makuuhuonetta ja avara olohuone-keittiö suurine ikkunoineen. Harmoninen keittiö sisältää reilusti säilytys- ja laskutilaa sekä aamiaiskaapin. Tyylikkäissä pesutiloissa on tuplasuihkut ja saunassa puolilasiseinä.
4 mh, oh, k, vh, khh, sauna

Virtuaaliesittely, Vantaa

Tämä kohde on moderni, tyylikäs koti menevälle perheelle. Kaikki makuuhuoneet ovat yläkerrassa, ja alakerrassa on erillinen musiikkihuone omassa siivessään. Olohuone on auki ylös asti, mikä yhdessä suuren ikkuna-alan kanssa takaa, että luonnonvaloa ja avaruutta riittää. Sisustuksessa on yhdistelty sopivasti vaaleaa pintaa ja tummia tehostevärejä.
137 m2 | 5 mh, oh, k, vh, khh, sauna

Virtuaaliesittely, Seinäjoki

Todella tilava koti, jossa huomio kiinnittyy tummien ja vaaleiden sävyjen yhteispeliin. Kodissa on kolme makuuhuonetta ja upea olohuone-keittiö, jonka tähtenä on maisemaikkunoiden takana avautuva järvimaisema. Kaksikerroksisessa kodissa on kylpyhuone sekä ylhäällä että alhaalla. Vaatehuone on sijoitettu fiksusti heti kodinhoitohuoneen yhteyteen. Tutustu kohteeseen helposti virtuaaliesittelyssä.
3 mh, oh, k, vh, khh, sauna

Virtuaaliesittely, Järvenpää

Kahden makuuhuoneen kaunis koti, jossa on avara olohuoneen ja keittiön yhdistelmä. Olohuoneesta pääsee kätevästi suoraan terassille. Pesuhuoneen yhteydessä on tilaa myös kodinhoitonurkkaukselle. Tutustu kohteeseen helposti virtuaaliesittelyssä.
60 m2 | 2 mh, oh, k, ph/khh, sauna

Virtuaaliesittely, Järvenpää

Kompakti yhden makuuhuoneen koti, jossa on käytetty kaikki neliöt fiksusti – tilaa on kaikelle tarvittavalle. Maanläheiset sävyt ja erilaiset tekstuurit on tuotu sisustuksessa kauniisti esille. Tutustu kohteeseen helposti virtuaaliesittelyssä.
48 m2 | 1 mh, oh, k, ph/khh, sauna