Makuuhuone: 2

Ainoa Hirsi Reilu 93

Tässä kodissa yhtenäinen olohuone, keittiö ja ruokailutila -alue on isojen ikkunapintojen ansiosta todella valoisa. Esteetön näkymä takapihalle ihastuttaa joka kerta näihin tiloihin tullessa. Perheen kasvaessa valmiiksi suunniteltu yläkertavaraus mahdollistaa helposti lisätilojen rakentamisen yläkertaan.

Ainoa Trendi 83

Moderni, kahden makuuhuoneen koti. Pohjaratkaisussa pyritty panostamaan oleskelutiloihin. Isot ikkunat tuovat valoisuutta.

Ainoa Hirsi Reilu 72

Reilu 72 on kompakti 2 makuuhuoneen koti, jossa on tilavat makuuhuoneet ja avara yhtenäinen olohuone ja keittiö alue. Sopii mainiosti myös vapaa-ajan asunnoksi.

Ainoa Hirsi Reilu 63

Reilu 63 on pieni kustannustehokas kahden makuuhuoneen koti, jossa on varsin reilut oleskelutilat ja käynti olohuoneesta pihalle. Sopii kivasti myös vapaa-ajan asunnoksi.

Ainoa Fiksu 84

Pelkistettyä puutaloasumista kauneimmillaan. Tässä mallissa kaikki neliöt ovat tehokkaassa käytössä, kiitos fiksun suunnittelun. Olohuoneen vino sisäkatto saa tilan tuntumaan kokoaan isommalta.

Ainoa Idea 90

Pienelle tontille sopiva tilaihme vaikka pariskunnalle tai pienelle perheelle. Makuuhuoneet ovat talon eri reunoilla, mikä takaa oman rauhan. Molemmissa makuuhuoneissa on hyvin tilaa työ- tai vaikka kampauspöydälle. Pohjamallissa on terassivaraus, jonne on käynti olohuoneesta.

Ainoa Trendi 90

Kahden makuuhuoneen kaupunkikoti. Makuuhuoneiden sijoittelu ja reilu mitoitus mahdollistaa erilaiset käyttötarkoitukset.

Ainoa Ajatus 92

Kompakti omakotitalo, joka mittojensa puolesta sopii mainiosti pienemmällekin tontille. Tehokas pohjaratkaisu ei jätä turhia hukkaneliöitä.

Ainoa Hirsi Priima 119

Ainoa Hirsi Priima 119

Kaksi suurta makuuhuonetta, joista isommassa on oma tilava vaatehuone ja kulku suoraan pesutiloihin. Eteisen ja olohuoneen välinen pystyrimaseinä sekä olohuoneen ja keittiön korotetut sisäkatot tuovat kotiin avaruutta – ja ovat arkkitehtonisesti mielenkiintoisia elementtejä. Tilavassa saunassa on vastakkaiset lauteet sekä moderni lauteisiin upotettu kiuas. Suojaisa päätyterassi jatkaa talon linjakasta ulkomuotoa ja tuo näyttävyyttä ulkoasuun.

Ainoa Trendi 95

Ajaton ulkoasu yhdistettynä tehokkaaseen pohjaratkaisuun. Sisennetyt terassit tuovat taloon särmää ja arjen luksusta.