Makuuhuone: 3

Ainoa Trendi 161P

Loivalle rinnetontille sopiva koti. Kolme makuuhuonetta, joista isoimmassa reilusti tilaa ja oma vaatehuone. Tilava olohuone saa lisää avaruuden tuntua vinon sisäkaton ansiosta. Ikkunoiden ääressä sijaitsevasta ruokailutilasta on näköala terassille. Talossa on kaksi wc:tä. Saunassa on hyvin tilaa vastakkaisille lauteille, ja tilavasta kodinhoitohuoneesta on kulku hulppean kokoiselle katetulle terassille.

Ainoa Trendi 140P

Kompaktin kokoinen porrastettu koti, jossa kolme makuuhuonetta. Isoimmassa makuuhuoneessa on kätevä oma vaatehuone. Olohuoneen vino sisäkatto lisää avaruuden tuntua. Eteisen avarasta aulatilasta on kulku makuuhuoneiden lisäksi reilun kokoiseen kodinhoitohuoneeseen. Saunassa on sopivasti tilaa vastakkaisille lauteille.

Ainoa Trendi 127PT

Tämän kaupunkimaisemaan mukavasti istuvan paritalon asunnoissa makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Alakerrassa on mukavankokoinen olohuone-keittiö, josta on kulku terassille. Jyrkähkö katto ja isot avarat ikkunat tekevät talosta modernin ja tyylikkään kokonaisuuden, joka istuu niin vanhaan kuin uuteenkin ympäristöön.

Ainoa Trendi 89/106 PT

Paritalon asunto 1 on kaksio, jonka toisen makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Olohuoneesta on kulku suoraan takapihan terassille. Tulisija luo tunnelmaa olohuoneessa. Paritalon asunto 2 on kolmio. Tulisija luo tunnelmaa olohuoneessa, josta on kulku ulos terassille. Yksi makuuhuone on sisäpihalle päin ja erikseen muista omassa rauhassaan.

Ainoa Trendi 141

Kompaktin kokoinen koti kahdessa kerroksessa. Alakerrassa käytännöllinen olohuone-keittiö, jonne tunnelmaa luo tulisija. Olohuoneesta on käynti terassille. Yläkerran aula toimii vaikkapa tv-huoneena ja sieltä on kulku parvekkeelle. Yksi makuuhuone alakerrassa ja kaksi yläkerrassa, suuriman yhteydessä on tilava vaatehuone. Pesuhuone ja sauna on sijoitettu yläkertaan.

Ainoa Trendi 102

Pienelle kaupunkitontille sopiva tyyliltään moderni koti. Vino sisäkatto tuo avaruuden tuntua olohuoneeseen. Isot ikkunat ja kokolasinen ovi yhdistävät terassin olohuoneen jatkoksi. Keittiön sydän on käytännöllinen liedellinen saareke.

Ainoa Trendi 160

Kompakti kaupunkitalo, jossa reilunokoiset makuuhuoneet. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta jatarvittaessa aulaan saa tehtyä lisääkin. Yläkerran WC:hen mahtuu tarvittaessa näppärästi myös suihku.

Ainoa Trendi 161

Tyylikäs neljän makuuhuoneen koti, jossa yksi makuuhuoneista omassa rauhassaan alakerrassa. Korkea olohuone tuo tiloihin avaruutta ja ylellistä tilan tuntua. Yläkerran aulaan saa vaikkapa kätevän TV/pelitilan tai saa sen tarvittaessa rajattua myös lisähuoneeksi.

Ainoa Trendi paritalo 108,5

Kolmen makuuhuoneen paritalo, joka sopii kapeallekin tontille. Talossa on tarkkaan suunnittellut tilat ja toimivat ratkaisut. Kodinhoitohuoneesta on suora käynti ulos. Päämakuuhuone on pihan puolella.

Ainoa Hirsi Reilu 94

Reilu 94 on varsinainen tilaihme, jossa kokonaisala on pieni, mutta mistään ei puutu tilaa. Sopii erinomaisesti tontille, jossa piha-alue tulee pääoven puolelle.