Makuuhuone: 4

Ainoa Trendi 116 Juhla

Tässä kodissa on tilaa jokaiselle! Neljä makuuhuonetta tarjoaa puitteet rauhoittumiselle, kun taas keittiön yhteydessä sijaitsevassa valoisassa olohuoneessa luonnistuu vaivaton yhdessäolo koko perheen kesken. Olohuoneesta on suora käynti terassille – mikä oivallinen mahdollisuus grillijuhlille!

Ainoakoti täytti 10 vuotta ja suunnittelimme sen kunniaksi neljä valmiiksi suunniteltua, ilahduttavan edullista juhlavuoden talomallia. Saat nyt juhlavuoden talomallit herkulliseen hintaan!

Ainoa Trendi 135 Juhla

Koti, jossa elo on yhtä juhlaa ja jonka neliöt sisältävät oivalluksia sujuvasta arjesta. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilaa unelmien walk in closetille – mitä upeaa ylellisyyttä! Luonnonvalo valaisee avaran olohuoneen suurista ikkunoista. Keittiön puolestaan kruunaa toiminnallinen saareke sekä uloskäynti terassille. Nauttisimmeko siellä vaikkapa aamukahvit auringossa?

Ainoakoti täytti 10 vuotta ja suunnittelimme sen kunniaksi neljä valmiiksi suunniteltua, ilahduttavan edullista juhlavuoden talomallia. Saat nyt juhlavuoden talomallit herkulliseen hintaan!

Ainoa Trendi 131 Juhla

Saammeko esitellä – kenties koko naapuruston näyttävin talo? Kaksi kerrosta ja ruhtinaallisesti neliöitä jokaiselle. Yläkerrassa sijaitsevan suuren päämakuuhuoneen hienouksina on oma vaatehuone sekä mahdollisuus sijoittaa työpiste ikkunan ääreen. Fiksusti suunnitellussa kodinhoitohuoneessa kotityötkin tuntuvat mukavilta: kiitos runsaan kaappitilan sekä avaran ikkunan.

Ainoakoti täytti 10 vuotta ja suunnittelimme sen kunniaksi neljä valmiiksi suunniteltua, ilahduttavan edullista juhlavuoden talomallia. Saat nyt juhlavuoden talomallit herkulliseen hintaan!

Ainoa Trendi 175P

Loivalle rinnetontille sopiva yksikerroksinen koti. Neljä makuuhuonetta, joista suurin on omassa rauhassaan ja omalla vaatehuoneella. Vino sisäkatto lisää avaruuden tuntua olohuoneeseen ja tulisija takaa kodikkaan tunnelman. Olohuoneesta on kulku katetulle terassille, jota on mahdollista jatkaa avoterassina. Kodinhoitohuoneen vieressä on erillinen vaatehuone ja tilasta on käynti suoraan ulos. Tiesithän, että useimmat Ainoakodin talomallit on mahdollista porrastaa. Tutustu siis myös porrastamattomiin malleihimme ja kysy lisää talomyyjältäsi.

Ainoa Trendi 166K

Rinnetontille sopiva kaksikerroksinen koti. Sisääntulokerroksesta eli yläkerrasta löytyvät kahden makuuhuoneen lisäksi olohuone, ruokailutila sekä moderni niemekkeellinen keittiö. Olohuoneesta on kulku parvekkeelle. Alhaalla on makuuhuoneen ja työhuoneen lisäksi varasto, joka muuntautuu esimerkiksi kuntoiluhuoneeksi. Alakerrassa on myös isoilla ikkunoilla varustettu reilun kokoinen oleskelutila, joka käyttö muovautuu moneen tarpeeseen.

Ainoa Trendi 129K

Rinnetontille sopiva kaksikerroksinen moderni koti. Keittiö, olohuone sekä kolme makuuhuonetta sijaitsevat ylemmässä kerroksessa ja yksi alakerrassa. Olohuoneen sydän on tunnelmallinen tulisija. Pesuhuone- ja saunatilat sijaitsevat alemmassa kerroksessa, samoin kuin kodinhoitohuone. Talon yhteydessä on autotalli, josta on kulku tilavaan varastoon.

Ainoa Aito 145

Kodikas omakotitalo, jossa käytännöllinen L-mallinen pohja. Makuuhuoneet on sijoitettu talon reunoille, omaan rauhaansa. Pienempien makuuhuoneiden välissä on kätevästi vaatehuone. Sauna- ja pesutiloista on käynti kätevästi vilvoittelemaan katetulle terasille

Ainoa Trendi 156

Tyylikäs jykevän näköinen koti sopii hyvin kapealle kaupunkitontille tai miksei vaikkapa rinteen huipullekin maisemaa koristamaan. Alakertaa kiertää tilava terassi. Olohuone saa paljon valoa isoista ikkunoista ja ylös asti auki oleva tila tuntuu avaralta. Yksi neljästä makuuhuoneesta on alakerrassa omassa rauhassaan. Yläkerran tilava aula muuntautuu vaikkapa arkiolohuoneeksi. Yläkerrassa on lisäksi oma wc ja kylpyhuone sekä tilava parveke.

Ainoa Trendi 153

Todella tilava yksikerroksinen koti, jossa lukuisia ylellisiä yksityiskohtia. Neljä makuuhuonetta, joista yhdessä on oma vaatehuone ja suurimmassa kätevä avonainen pukeutumistila. Olohuoneeseen tunnelmaa luo takka ja avaruutta isot sisäpihalle aukeavat ikkunat. Olohuoneesta on kulku hulppealle terassille että kahteen makuuhuoneeseen. Ruokailutilasta on isojen ikkunoiden ansiosta upeat näkymät katetulle sisäpihan suojaisalle terassille. Sisäpihalla on mainio paikka myös vaikkapa kesäkeittiölle. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkupistettä.

Ainoa Trendi 119

Modernin näköinen kaupunkikoti, joka sopii pienemmällekin tontille. Neljä makuuhuonetta, joista suurin aukeaa sisäpihalle. Vino sisäkatto on mielenkiintoinen yksityiskohta, joka lisää avaruuden tuntua olohuoneessa. Terassille on käynti lasiaukollisesta ovesta, joka isojen ikkunoiden kanssa päästää valon tulvimaan olohuoneeseen.