Makuuhuone: 5 +

Ainoa Aito 177

Erittäin tilava yksikerroksinen koti, jossa on panostettu erityisesti oh/keittiötilojen avaruuteen – tilaa niissä on isommallekin porukalle. Avaruutta voidaan vielä lisätä haluttaessa korotetulla sisäkatolla. Tämä viiden makuuhuoneen koti taipuu monenlaiseen tarpeeseen.

Ainoa Hirsi Varma 180

Ylemmässä kerroksessa on neljä tilavaa makuuhuonetta, joita yhdistää kakkosolohuoneeksi sopiva aulatila. Arkea sujuvoittaa yläkerrassa oma erillinen kylpyhuone. Alakerran olohuone- keittiö on valoisa, yhtenäinen tila, jonne mahtuu ruokailemaan ja yhdessäolosta nauttimaan isompikin perhe. Kodinhoitohuoneesta on kätevästi oma uloskäynti kuistille, joka on kokonaan katettu terassin tavoin. Tähän malliin on saatavilla poikkiharjaerkkeri, joka nostaa kakkoskerroksen aulan omalle tasolleen.

Ainoa Hirsi Varma 166

Tilava koti, jossa riittää tilaa isommankin perheen tarpeisiin. Yläkerrassa on neljä mukavankokoista makuuhuonetta sekä erillinen wc. Isoin makuuhuone on alakerrassa omassa rauhassaan. Kulmaan sijoitettu olohuone on valoisa ja avara – ja tarjoaa reilusti tilaa arjesta nauttimiseen. Kodinhoitohuoneessa on oma uloskäynti ja pukeutumistilaa isommankin perheen tarpeisiin. Sekä kuisti että terassi ovat katettuja.

Ainoa Hirsi Varma 149

Usean makuuhuoneen koti, jossa riittää kodikasta tilaa isommallekin perheelle. Isoin makuuhuoneista on omassa rauhassaan olohuoneen yhteydessä. Keittiössä on saareke, joka toimii myös aamiaispöytänä, ja hyvin tilaa kunnonkokoiselle ruokapöydälle. Koko talon levyinen suojaisa terassi on katettu.

Ainoa Aito 156

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista suurimmassa on tilaa kahdelle lapselle. Vanhempien makuuhuone on sijoitettu alakertaan, omaan rauhaansa tai se muuntuu helposti työhuoneeksi, kirjastoksi tai kotiteatteriksi. Olohuone ja keittiö ovat lähes samaa tilaa, johon suurempikin seurue mahtuu ruokailemaan.

Ainoa Trendi 161

Viiden makuuhuoneen koti. Makuuhuoneet on sijoitettu samalle sivulle, joten pienemmällekin tontille mahtuu käytännöllinen piha. Eteisen yhteydessä käytännöllinen vaatehuone-/varastotila

Ainoa Ajatus 161

Ainoa Ajatus 161B: Oleskelutilat on sijoitettu talon päätyyn, erilleen makuuhuoneista, mikä takaa hyvät yöunet. Ruokapöydälle on varattu näyttävä paikka aivan tilan keskellä.

Ainoa Ajatus 161C: Tulisija ja keittiön saareke erottavat ruokailutilan olohuoneesta omaksi rauhalliseksi tilakseen.

Ainoa Ajatus 161D: Makuuhuoneet on sijoitettu samalle sivulle, joten pienemmällekin tontille mahtuu käytännöllinen piha.

Ainoa Aito 166

Yksikerroksin avara talo tilaa tarvitsevalle perheelle. Makuuhuoneita on viisi, ja yksi makuuhuone muuttuu tarvittaessa vaikka kirjasto-, vieras- tai työhuoneeksi.

Ainoa Trendi 167

Ulkoasultaan persoonallinen koti, jonka tehokas pohjamalli täyttää suuremmankin perheen tarpeet. Olohuoneessa on tilaa vaikka reilunkokoiselle sohvakalustolle ja ruokapöydälle. Yläkerran suurimmassa makuuhuoneessa on tilaa tv- ja lukunurkkaukselle.

Ainoa Idea 177

Viisi makuuhuonetta, joista suurin on alakerrassa omassa rauhassaan. Huoneen yhteydessä on oma vaatehuone. Olohuone-keittiön trendikäs vino sisäkatto lisää avaruuden tuntua ja tulisija luo kodikasta tunnelmaa. Kodinhoitohuoneesta on kätevästi kulku suoraan ulos terassille. Pesuhuoneessa on tilaa wc-istuimelle ja saunassa vastakkaisille lauteille. Yläkerrassa on parveke sekä aulatila, joka toimii esimerkiksi lukunurkkauksena. Yläkerran wc:ssä on tila suihkulle.