Mallisto: Aito

Ainoa Aito 177

Erittäin tilava yksikerroksinen koti, jossa on panostettu erityisesti oh/keittiötilojen avaruuteen – tilaa niissä on isommallekin porukalle. Avaruutta voidaan vielä lisätä haluttaessa korotetulla sisäkatolla. Tämä viiden makuuhuoneen koti taipuu monenlaiseen tarpeeseen.

Ainoa Aito 103

Perinteinen omakotitalo modernilla pohjaratkaisulla. Oleskelutilojen ja sisäänkäynnin sijoittelun ansiosta tämä malli sopii kapeallekin tontille.

Ainoa Aito 118

Monipuolinen pohjaratkaisu, perinteisellä ulkoasulla. Makuuhuoneiden sijoittelulla saadaan omaa rauhaa sitä kaipaavalle.

Ainoa Aito 133

Kolmen makuuhuoneen koti, jossa huomioitu isommankin perheen tarpeet. Tilava saarekkeellinen keittiö, joka on yhtenäistä tilaa olohuoneen kanssa. Päämakuuhuoneessa moderni walk-in-vaatehuone.

Ainoa Aito 138

Perinteinen koti, jonka tilavat oleskelutilat avautuvat sisäpihalle. Neljä reilunkokoista makuuhuonetta.

Ainoa Aito 157

Yksikerroksinen koti, jossa kotoisa ja käytännöllinen pohjaratkaisu. Neljä makuuhuonetta, joista suurin sijaitsee omassa rauhassaan talon toisella reunalla ja jossa on iso vaatehuone. Huoneesta on oma käynti wc- ja pesutiloihin. Olohuone on erotettu osittain keittiöstä ja tilasta on kulku takapihan katetulle terassille. Kodinhoitohuoneessa on oma vaatehuone ja uloskäynti etupihalle.

Ainoa Aito 156

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista suurimmassa on tilaa kahdelle lapselle. Vanhempien makuuhuone on sijoitettu alakertaan, omaan rauhaansa tai se muuntuu helposti työhuoneeksi, kirjastoksi tai kotiteatteriksi. Olohuone ja keittiö ovat lähes samaa tilaa, johon suurempikin seurue mahtuu ruokailemaan.

Ainoa Aito 166

Yksikerroksin avara talo tilaa tarvitsevalle perheelle. Makuuhuoneita on viisi, ja yksi makuuhuone muuttuu tarvittaessa vaikka kirjasto-, vieras- tai työhuoneeksi.