Mallisto: Aito

Ainoa Aito 101 Juhla

Kompakti koti, jossa viihtyy koko perhe. Järkevästi suunnitellut neliöt mahdollistavat onnellisen ja toimivan arjen. Eteisen yhteydessä sijaitseva vaatehuone varmistaa sujuvat lähdöt ja siistin sisäänkäynnin. Kodin sydän on iso ja valoisa, keittiön sekä olohuoneen yhdistävä avara kokonaisuus. Luonnonvalo tulvii sisälle suurista ikkunoista.

Ainoakoti täytti 10 vuotta ja suunnittelimme sen kunniaksi neljä valmiiksi suunniteltua, ilahduttavan edullista juhlavuoden talomallia. Saat nyt juhlavuoden talomallit herkulliseen hintaan!

Ainoa Aito 145

Kodikas omakotitalo, jossa käytännöllinen L-mallinen pohja. Makuuhuoneet on sijoitettu talon reunoille, omaan rauhaansa. Pienempien makuuhuoneiden välissä on kätevästi vaatehuone. Sauna- ja pesutiloista on käynti kätevästi vilvoittelemaan katetulle terasille

Ainoa Aito 92

Reilut tilat pienelle perheelle tai esimerkiksi kahdestaan asuville. Päämakuuhuoneen lisäksi talossa on toinen makuuhuone vieraskäyttöön, työjuoneeksi tai vaikkapa perheen lapselle. Talossa on erittäin toimivat ja hyvin suunnitellut tilat – hukkaneliöitä ei ole missään.

Ainoa Aito 126

Neljän makuuhuoneen käytännöllinen koti, jossa on panostettu arjen toimivuuteen. Eteisessä on reilut vaatteiden säilytystilat ja kodinhoitohuone on avara. Yhtenäinen keittiö/olohuone tuo avaruutta kodin arkeen.

Ainoa Aito 156

Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, jotka tarjoavat mukavasti tilaa. Vanhempien makuuhuone on sijoitettu alakertaan, omaan rauhaansa. Se muuntuu helposti myös työhuoneeksi, kirjastoksi tai kotiteatteriksi. Olohuone ja keittiö ovat lähes samaa tilaa, johon suurempikin seurue mahtuu ruokailemaan.

Ainoa Aito 166

Yksikerroksin avara talo tilaa tarvitsevalle perheelle. Makuuhuoneita on viisi, ja yksi makuuhuone muuttuu tarvittaessa vaikka kirjasto-, vieras- tai työhuoneeksi.

Ainoa Aito 157

Yksikerroksinen koti, jossa kotoisa ja käytännöllinen pohjaratkaisu. Neljä makuuhuonetta, joista suurin sijaitsee omassa rauhassaan talon toisella reunalla ja jossa on iso vaatehuone. Huoneesta on oma käynti wc- ja pesutiloihin. Olohuone on erotettu osittain keittiöstä ja tilasta on kulku takapihan katetulle terassille. Kodinhoitohuoneessa on oma vaatehuone ja uloskäynti etupihalle.

Ainoa Aito 138

Perinteinen koti, jonka tilavat oleskelutilat avautuvat sisäpihalle. Neljä reilunkokoista makuuhuonetta.

Ainoa Aito 133

Kolmen makuuhuoneen koti, jossa huomioitu isommankin perheen tarpeet. Tilava saarekkeellinen keittiö, joka on yhtenäistä tilaa olohuoneen kanssa. Päämakuuhuoneessa moderni walk-in-vaatehuone.

Ainoa Aito 118

Monipuolinen pohjaratkaisu, perinteisellä ulkoasulla. Makuuhuoneiden sijoittelulla saadaan omaa rauhaa sitä kaipaavalle.