Mallisto: Priima

Ainoa Hirsi Priima 180

Kaikki neljä makuuhuonetta on sijoitettu yläkertaan. Niiden keskellä on yhteinen aula, jossa on tilaa oleskeluun. Päämakuuhuoneessa
on pariovet ja ylellinen walk-in- vaatehuone sekä hulppeat näkymät isoista ikkunoista. Keittiö on erotettu eteisestä rimaseinällä. Vastakkaiset lauteet, iso alalaude, integroitu kiuas ja tuplasuihkut takaavat spa-nautinnon. Tähän malliin saat halutessasi myös parvekkeen.

Ainoa Hirsi Priima 166

Ruhtinaallisen kokoisen päämakuuhuoneen yhteydessä on iso vaatehuone. Yläkerrassa on myös kaksi kompaktimpaa makuuhuonetta sekä erillinen kylpyhuone – ja toinen vaatehuone. Alakerran kirjoitushuoneessa pariovet tuovat tilantuntua. Saunaosasto on tavallista ylellisempi ja valoisampi: vastakkaiset lauteet, iso alalaude, lauteisiin integroitu etäohjattu kiuas ja tuplasuihkut tuovat luksusta asumiseen. Tähän malliin voit lisätä päätyparvekkeen ja -terassin.

Ainoa Hirsi Priima 149

Valoisa koti täynnä ylellisiä ratkaisuja. Isoimman makuuhuoneen yhteydessä on tilava walk-in-vaatehuone sekä oma kylpyhuone. Korotettu sisäkatto tuo olohuoneeseen ja ruokailutilaan valoisaa avaruudentuntua. Keittiö rajautuu eteisessä näyttävään pystyrimaseinään ja olohuoneen puolella käytännölliseen saarekkeeseen. Kodinhoitohuoneessa on runsaasti tilaa arkitoiminnoille ja se toimii myös kakkoseteisenä. Asumisen nautinnon kruunaavat saunaosastolla vastakkaiset lauteet, iso alalaude, integroitu etäohjattu kiuas sekä tuplasuihkut. Terassi on miltei koko talon levyinen.

Ainoa Hirsi Priima 148

Kolmen makuuhuoneen tyylikäs koti, jonka lukuisat ratkaisut tuovat nautintoa asumiseen. Saunatilat ovat yläkerrassa: tuplasuihkut, iso alalaude ja integroitu etäohjattu kiuas lisäävät ylellisyyttä arkeen. Koko päädyn levyisellä terassilla on reilusti tilaa oleskeluun.
Tähän malliin voidaan lisätä parvekemoduuli.

Ainoa Hirsi Priima 138

Tässä kodissa on keskitytty tilaviin, valoisiin huoneisiin ja ylellisiin elementteihin. Päämakuuhuoneessa on upea walk-in-vaatehuone sekä oma wc, josta pääsee suoraan pesutilojen puolelle. Kirjasto-/työhuoneessa pariovet maksimoivat valon määrän. Tilavassa keittiössä on vakiona induktiotaso integroidulla liesituulettimella. Vastakkaiset lauteet, iso alalaude, etäohjattu kiuas ja tuplasuihkut tuovat spa-henkeä saunatiloihin.

Ainoa Hirsi Priima 137

Yläkerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista isomman yhteydessä on vaatehuone. Alakerran makuuhuone sopii sijoittelunsa puolesta hyvin työ- tai vierashuoneeksi. Saunatilassa on iso alalaude ja integroitu kiuas sekä tuplasuihkut. Koti jatkuu ulos asti: kuisti ja molemmat terassit ovat katettuja. Tähän malliin on saatavilla myös päätyparveke vakiona olevan ranskalaisen parvekkeen tilalle.

Ainoa Hirsi Priima 127

Tämän kodin keskipiste on tilava yhtenäinen olohuone-keittiö, jonka ikkunat kahdella seinällä ja korotettu sisäkatto maksimoivat valon määrän. Saareke, jossa on induktiotaso liesituulettimella, toimii myös tilanjakajana. Kaikkien kolmen makuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone. Kodinhoitohuone ja pesutilat on sijoitettu L-mallisen talon siipeen. Pukuhuoneesta on helppo pujahtaa katetulle terassille vilvoittelemaan.

Ainoa Hirsi Priima 119

Ainoa Hirsi Priima 119

Kaksi suurta makuuhuonetta, joista isommassa on oma tilava vaatehuone ja kulku suoraan pesutiloihin. Eteisen ja olohuoneen välinen pystyrimaseinä sekä olohuoneen ja keittiön korotetut sisäkatot tuovat kotiin avaruutta – ja ovat arkkitehtonisesti mielenkiintoisia elementtejä. Tilavassa saunassa on vastakkaiset lauteet sekä moderni lauteisiin upotettu kiuas. Suojaisa päätyterassi jatkaa talon linjakasta ulkomuotoa ja tuo näyttävyyttä ulkoasuun.

Ainoa Hirsi Priima 113

Muuttovalmis hirsitalo Ainoakodilta

Kaksi todella tilavaa makuuhuonetta yläkerrassa – isommasta on kulku ihanasti vaatehuoneen kautta suoraan kylpyhuoneeseen. Yläaula sopii pohjaratkaisunsa ansiosta myös vaikkapa pelitilaksi tai kakkosolohuoneeksi. Alakerran sydämenä on olohuone ja ruokailutila, jonne varaava takka tuo tunnelmaa. Saunaosastolla iso alalaude, integroitu etäohjattu kiuas ja tuplasuihkut tuovat spa-henkeä asumiseen. Tähän malliin on saatavilla parveke sekä päätylasitus.

Ainoa Hirsi Priima 102

Muuttovalmis hirsitalo Ainoakodilta

Kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista suuremmassa on ylellinen walk-in-vaatehuone – sekä kulku omaan wc-tilaan. Olohuoneessa ja keittiössä on avaruutta tuova korotettu sisäkatto. Tilavassa saunassa on vastakkaiset lauteet ja integroitu kiuas. Suojaisalle, suurelle terassille on mahdollista asentaa poreallas.