Mallisto: Trendi

Ainoa Trendi 114,5

Toimiva ja järkevä pohjaratkaisu. Talo voidaan muotoilunsas vuoksi sijoittaa kapeallekin tontille. Tässä on todella hyvä malli vaikkapa tuttavaperheiden yhteisen hankkeen pohjaksi

Ainoa Trendi 131

Hyvä pohjaratkaisu kolmen makuuhuoneen kaksikerrostaloon. Alakertaan on saatu erillinen makuuhuone ja kodinhoitotilat ovat näppärästi yläkerrassa. Yläkerran aulasta saadaan tarvittaessa neljäs makuuhuone

Ainoa Trendi 116

Kolmen makuuhuoneen kaksikerroskoti, joka saadaan mahtumaan erittäin pienellekin tontille. Toimivat tilat erittäin kompaktissa paketissa. Mainio talo esim. täydennysrakentamiseen.

Ainoa Trendi 83

Moderni, kahden makuuhuoneen koti. Pohjaratkaisussa pyritty panostamaan oleskelutiloihin. Isot ikkunat tuovat valoisuutta.

Ainoa Trendi 65

Kompakti koti yhdellä makuuhuoneella. Isot ikkunat tuovat oleskelutiloihin luonnonvaloa ja tilantuntua. Sopii loistavasti esim. täydennysrakentamiseen.

Ainoa Trendi 90

Kahden makuuhuoneen kaupunkikoti. Makuuhuoneiden sijoittelu ja reilu mitoitus mahdollistaa erilaiset käyttötarkoitukset.

Ainoa Trendi 95

Ajaton ulkoasu yhdistettynä tehokkaaseen pohjaratkaisuun. Sisennetyt terassit tuovat taloon särmää ja arjen luksusta.

Ainoa Trendi 103

Moderni koti, johon on saatu pystyverhouksella ripaus perinteikkyyttä. Olohuone ja keittiö ovat yhtä suurta tilaa, johon suuret ikkunat tuovat runsaasti valoa ja avaruuden tuntua. Suuret kodinhoito- ja eteistilat helpottavat arkea.

Ainoa Trendi 118

Kolme tilavaa makuuhuonetta. Suurimpaan makuuhuoneeseen voidaan haluttaessa lisätät kulkuyhteys kodinhoitohuoneeseen ja pesutiloihin. Olohuone ja keittiö ovat yhtä avaraa tilaa, josta on käynti takapihan terassille.

Ainoa Trendi 136

Puolitoistakerroksinen koti, jonka neliöt ovat tehokkaassa käytössä. Kolme makuuhuonetta, joista yksi on alakerrassa omassa rauhassaan ja kaksi muuta yläkerrassa. Olohuoneesta on kulku terassille. Moderni ja kompakti omakotitalo.