Mallisto: Varma

Ainoa Hirsi Varma 180

Ylemmässä kerroksessa on neljä tilavaa makuuhuonetta, joita yhdistää kakkosolohuoneeksi sopiva aulatila. Arkea sujuvoittaa yläkerrassa oma erillinen kylpyhuone. Alakerran olohuone- keittiö on valoisa, yhtenäinen tila, jonne mahtuu ruokailemaan ja yhdessäolosta nauttimaan isompikin perhe. Kodinhoitohuoneesta on kätevästi oma uloskäynti kuistille, joka on kokonaan katettu terassin tavoin. Tähän malliin on saatavilla poikkiharjaerkkeri, joka nostaa kakkoskerroksen aulan omalle tasolleen.

Ainoa Hirsi Varma 166

Tilava koti, jossa riittää tilaa isommankin perheen tarpeisiin. Yläkerrassa on neljä mukavankokoista makuuhuonetta sekä erillinen wc. Isoin makuuhuone on alakerrassa omassa rauhassaan. Kulmaan sijoitettu olohuone on valoisa ja avara – ja tarjoaa reilusti tilaa arjesta nauttimiseen. Kodinhoitohuoneessa on oma uloskäynti ja pukeutumistilaa isommankin perheen tarpeisiin. Sekä kuisti että terassi ovat katettuja.

Ainoa Hirsi Varma 149

Usean makuuhuoneen koti, jossa riittää kodikasta tilaa isommallekin perheelle. Isoin makuuhuoneista on omassa rauhassaan olohuoneen yhteydessä. Keittiössä on saareke, joka toimii myös aamiaispöytänä, ja hyvin tilaa kunnonkokoiselle ruokapöydälle. Koko talon levyinen suojaisa terassi on katettu.

Ainoa Hirsi Varma 148

Tämän kodin keskipiste on alakerran tunnelmallinen takka, joka erottelee olohuoneen keittiöstä ja ruokailutilasta. Kodinhoitohuoneessa on paljon käytännöllistä tilaa sekä oma uloskäynti katetulle terassille. Yläkerta on rauhoitettu kokonaan makuutiloille: neljä isoa makuuhuonetta on sijoitettu käytännöllisesti talon kulmiin.

Ainoa Hirsi Varma 138

Kolme näppärän kokoista makuuhuonetta talon toisessa päädyssä – ja suurin omassa rauhassaan olohuoneen yhteydessä. L-mallisessa keittiössä on runsaasti laskutilaa ja kätevä saareke, joka sopii vaikka aamiaispöydäksi. Kodinhoitohuoneessa on allasvaraus ja oma uloskäynti, mikä helpottaa arjen askareita. Katetulla terassilla on tilaa nauttia ulkoilmasta. Tähän malliin voidaan liittää lisämoduulina poikkiharjaerkkeri.

Ainoa Hirsi Varma 137

Käytännöllinen koti, jossa on kaksi makuuhuonetta yläkerrassa talon eri päädyissä ja yksi alakerrassa omassa rauhassaan. Olohuoneessa on runsaasti tilaa yhteiseen oleskeluun ja viihtymiseen. Ruokapöytä on sijoitettu keittiöön, mikä takaa rauhallisen ruokailuhetken. Katettu, suojaisa terassi jatkaa olohuonetta ulos asti.

Ainoa Hirsi Varma 127

Tilava neljän makuuhuoneen koti täynnä käytännöllisiä elementtejä, joilla saat arkeen luksusta. Suurin makuuhuone on talon kulmassa ja sen yhteydessä on oma suuri vaatehuone. Terassinpuoleinen suuri ikkuna päästää lempeän aamuauringon sisään makuu- huoneeseen. Wc on sijoitettu kätevästi makuuhuoneiden väliin. Keittiössä on tilaa saarekkeelle sekä isommallekin ruokapöydälle. Sekä kuisti että terassi ovat katettuja.

Ainoa Hirsi Varma 119

Muuttovalmis hirsitalo Ainoakodilta

Neljä käytännöllisen kokoista makuuhuonetta, joista suurin on sijoitettu omaan rauhaansa talon kulmaan. L-mallisessa keittiössä on mukavasti laskutilaa, ja ison olohuoneen sohville kokoontuu kerralla suurempikin perhe. Kodinhoitohuoneessa on oma uloskäynti. Tähän malliin voidaan liittää kodikas, valoisa poikkiharjaerkkeri.

Ainoa Hirsi Varma 113

Muuttovalmis hirsitalo Ainoakodilta

Tässä kodissa kolme neljästä makuuhuoneesta on sijoitettu yläkertaan – kuten myös kodinhoitohuone, mikä helpottaa arjen pyykkihuoltoa. Myös pesutilat ja sauna ovat yläkerrassa. Alakerran makuuhuone sopii hyvin vieras- tai työhuoneeksi, ja sen vieressä on erillinen kylpyhuone. Olohuone ja keittiö ovat fiksun kokoisia, ja niitä yhdistää tunnelmallinen varaava takka. Sekä kuisti että terassi ovat katettuja. Tähän malliin voidaan lisätä parveke.

Ainoa Hirsi Varma 102

Muuttovalmis hirsitalo Ainoakodilta

Kodikas kolmen makuuhuoneen kokonaisuus, jonka sydämenä on tilava olohuone. Sekä etusisäänkäynnin kuisti että takapihan tilava terassi ovat kokonaan katettuja. Tämä malli on saatavilla myös poikkiharjaerkkerillä, joka nostaa olohuone-keittiökokonaisuuden valoisuuden aivan omalle tasolleen.