Tiina Heikel

Hei, olen Tiina Heikel, espoolainen talomyyjä/yrittäjä palveluksessasi! Myyn Ainoakodin muuttovalmiita puukoteja ja hirsitaloja Espoon K-Rauta Merituulessa.

Talomyynnin lisäksi olen työskennellyt monella eri toimialalla, sekä Suomessa että maailmalla, ja asuinkin ulkomailla parinkymmenen vuoden ajan. Elämänkokemustakin on kertynyt jo sen verran, että minun on helppo ymmärtää erilaisia elämäntilanteita ja niihin liittyviä asumistarpeita ja -unelmia. Koulutukseltani olen markkinointiekonomi (virallisemmin KTM) sekä LKV, eli laillistettu kiinteistönvälittäjä. Kiinteistöalan tuntemuksestani on yleensä paljon hyötyä asiakkailleni jo siinä vaiheessa, kun puhumme tonttiasioista, joista yleensä kaikki rakentamiseen liittyvät keskustelut on parasta aloittaa.

Osaan kuunnella asiakkaiden toiveita herkällä korvalla ja nautin siitä, että saan yhdessä heidän kanssaan etsiä juuri heille parasta mahdollista ratkaisua. Ainoakodin talomalleissa hienoa onkin se, että jokainen koti voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Voit ottaa minuun yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostilla, tai tulla käymään K-Rauta Merituulessa. Keskustelen mielelläni juuri teidän perheenne tilanteesta ja toiveista; olipa haaveena sitten uusi saunamökki kesäpaikalle tai omakotitalo kaupungissa – valikoimaa löytyy!

Please do not hesitate to contact me also in English! I would be happy to discuss your and your family’s particular wishes and needs further with you – and help you realize your dream house.