Artikkelityyppi: Tapahtumat

Juhlamallien esittelytilaisuus K-Raudassa 6.5.

Tervetuloa juhlistamaan Ainoakodin 10-vuotispäivää K-Rautoihin ympäri Suomea lauantaina 6.5 klo 12-16! Järjestämme valtakunnallisen Talopäivän, jossa pääset tutustumaan uusiin juhlavuoden talomalleihin ja keskustelemaan alan ammattilaisten kanssa kodin rakentamisesta.

Paikan päällä voit myös osallistua huikeaan arvontaa, jonka päävoittona on 10 000 € rakennusrahaa uuteen muutto- tai sisustusvalmiiseen Ainoakotiin. Katso alta tapahtumaan osallistuvat K-Raudat ja tule kuulemaan lisää valmiiksi suunnitelluista, ilahduttavan edullisista juhlamalleista, rakentamisesta sekä kaupan päällisestä edusta kahvipöydän äärelle!  

ESPOO
K-Rauta Espoon keskus (Nimismiehenpelto 3)
K-Rauta Merituuli (Isonniitynkuja 2)

FORSSA
K-Rauta K-maatalous Forssa (Lepistönkatu 1)

JÄRVENPÄÄ
K-Rauta Järvenpää (Rajaniitynkatu 1)

JYVÄSKYLÄ
K-Rauta Palokka (Saarijärventie 50-52)

OULU
K-Rauta Äimärautio (Äimätie 2)

PORVOO
K-Rauta Porvoo (Ratsumestarinkatu 3)

SEINÄJOKI
K-Rauta Seinäjoki (Välskärinkatu 9)

TURKU
K-Rauta Kuninkoja (Itäniityntie 9)

VANTAA
K-Rauta Vantaanportti (Silvastintie 2)
K-Rauta 75 (Vanha Porvoontie 243)

Rakenna ja Asu -messut, Kuopio

Tervetuloa Rakenna ja Asu -messuille Kuopioon! Löydät meidän K-Rauta Naumasen osastoilta D-10 ja D-12. Tule tapaamaan talomyyjäämme ja juttelemaan muutto- tai sisustusvalmiista Ainoakodista.
Katso messujen aukiolot ja lippujen hinnat täältä.

Jyväskylän Rakennusmessut

Ainoakoti on mukana Jyväskylän Rakennusmessuilla Paviljongissa 6.–8.3.2020. Tervetuloa osastolle B-310 tapaamaan talomyyjää ja tutustumaan Ainoakodin laatuun ja helppouteen. Nähdään messuilla!
Tutustu messujen ohjelmaan ja aukioloaikoihin täällä.

Rakenna ja Remontoi -messut

Olemme mukana Rakenna ja Remontoi -messuilla Vantaan Myyrmäki-hallissa 24.–26.1.2020. Löydät meidät K-Raudan talomyynnin osastolta 23 C.

Nähdään messuilla!

Rakenna & Sisusta, Turku

Olemme mukana Rakenna & Sisusta -messuilla Turun Messukeskuksessa 7.–9. helmikuuta 2020. Tule tapaamaan meitä K-Raudan talomyynnin osastolle B85 ja juttelemaan omista talohaaveista. Lisätietoja messujen lipunmyynnistä ja ohjelmasta löydät täältä.

Nähdään messuilla!

Pytinkimessut

Tule tapaamaan talomyyjäämme Seinäjoen Pytinkimessuille 28.–29.3.2020. Messut pidetään Seinäjoki Areenalla osoitteessa Kirkkokatu 23. Olemme mukana K-Raudan talomyynnin osastolla. Lue lisää messuista täältä.

Nähdään messuilla!

Raksa, Lahti

Tervetuloa Raksa-messuille Lahden Messukeskukseen 13.–15.3.2020. Löydät meidät K-Raudan talomyynnin osastolta B11h. Tule tapaamaan talomyyjäämme ja juttelemaan omista talohaaveistasi. Lisätietoja messujen lipunmyynnistä ja ohjelmasta löydät täältä.

Nähdään messuilla!

OMAKOTI-messut


Ainoakoti on mukana OMAKOTI-messuilla Vantaan Myyrmäki-hallissa 25.–27.10.2019. Messut ovat avoinna perjantaina klo 11–17 ja lauantaina ja sunnuntaina klo 10–17. Voit lukea lisää messuista
täällä. Tervetuloa osastollemme!