Artikkelityyppi: Uutiset

Ainoakodin juhlavuoden talomalleissa yhdistyvät rakentajien suosikit – edullista hintaa myöten

Ainoakodin ensimmäinen muuttovalmis mallisto lanseerattiin vuonna 2012 vastaamaan muuttovalmiiden talopakettien kasvavaan kysyntään. Myös 10-vuotisjuhlavuoden uudet mallit ovat asiakkaiden toiveiden täyttymys: niissä yhdistyvät kaikki ne ominaisuudet, joita rakentajat uudelta kodiltaan toivovat.   

Kesko ja DEN aloittivat yhteistyön 2010-luvun alussa, kun muuttovalmiiden talopakettien kysyntä oli vahvassa kasvussa. Syntyi K-raudan ja DENin yhteinen talobrändi Ainoakoti, joka nousi vain muutamassa vuodessa Suomen neljänneksi suurimmaksi toimijaksi.  

Ainoakodin ensimmäinen mallisto lanseerattiin vuonna 2012 ja siihen kuului seitsemän erilaista taloa. Maltillisen alun jälkeen mallisto kasvoi nopeasti ja pian paksusta talokirjasta löytyi omat talomallinsa eri asiakassegmenteille.  

Nykyinen Fiksu-talomallisto lanseerattiin vuonna 2020. Fiksu-malleissa yhdistyvät asumisen ajankohtaiset trendit, asiakkaiden toiveet ja kohtuullinen hinta. Vuonna 2021 tarjonta täydentyi hirsitalomallistolla. 

Ainoakodin uusiin juhlavuoden talomalleihin on poimittu parhaat palat Fiksu-mallistosta, mutta mallien muunneltavuutta on rajattu, mikä tuo merkittäviä kustannussäästöjä.  

Juhlatalomallien fiksu suunnittelu mahdollistaa edullisen hinnan  

Uudet juhlavuoden talomallit on suunniteltu juuri tähän aikaan, kun rakentamisen kustannukset ovat nousussa.  

– Ainoakodin juhlavuoden talomallit ovat erittäin toimivia, hyvännäköisiä ja laadukkaita, mutta samalla kustannustehokkaita. Rakentamisen kustannuksia on saatu alas muunneltavuutta rajoittamalla, mutta olemme suunnitelleet asiakkaiden toiveiden pohjalta niin hyviä malleja, että niitä halutaan ostaa ihan sellaisenaan, kertoo Ainoakodin myyntipäällikkö Aki Pelkonen DENiltä. 

Ainoakodin tuotepäällikkö Timo Lukkarila Keskolta kertoo uusien mallien vastaavan kaikilta osin nykyrakentajan vaatimuksia. 

– Uusissa malleissa, kuten muissakin Ainoakodeissa, on kiinnostavia ratkaisuja ja jänniä yksityiskohtia. Malleista löytyy asiakkaiden eniten toivomia ominaisuuksia saarekekeittiöistä ja walk-in-vaatekomeroista isoihin ikkunapintoihin. Tilankäyttö on tehostunut takavuosista eikä hukkaneliöitä ole, mikä sekin säästää sekä rakennus- että asumiskustannuksia.  

Ainoakoti on helppo tapa rakentaa unelmien koti  

Ainoakoteja on myyty kymmenessä vuodessa yli 1200 ja niitä rakentavat ihan tavalliset suomalaiset perheet. Ainoakoti on rakentajansa näköinen, sillä sisustuksen ja materiaalien osalta voi tehdä lähes rajattomasti valintoja.  

Ainoakotia myy K-Rauta, josta saa saman katon alta muuttovalmiin, sisustusvalmiin tai omatoimisen talopaketin lisäksi sisustussuunnittelijan, pihasuunnittelijan ja keittiösuunnittelijan palvelut, erittäin laajan valikoiman sisustus- ja puutarhatuotteita sekä kaiken rakentamisessa tarvittavan vasaroista ja nauloista nurmikonsiemeniin ja postilaatikkoon.

Tutustu juhlavuoden talomalleihin!

Toteuta unelmasi. Hintatakuulla.

Hintatakuu

 

DEN myöntää uusille asiakkaille hintatakuun, jonka ansiosta rakennusprojektin budjetti pitää

Moni lykkää tällä hetkellä rakennusprojektin aloittamista markkinoiden epävarmuuden takia. DENin uusi hintatakuu turvaa budjetin pitävyyden niin hintojen nousun kuin laskunkin varalta. Jos hinnat laskevat, hyvitämme erotuksen asiakkaalle. Jos hinnat nousevat, pidämme kiinni asiakkaidemme kanssa sovituista hinnoista, jolloin budjetti pitää varmasti. 

Koronapandemia nosti omakotitalobuumin pari vuotta sitten huippuunsa, mutta tänä kesänä rakennuskustannusten ja lainakorkojen nousu on saanut omakotitalon rakentamista suunnittelevat mietteliäiksi. Moni pohtii, kannattaisiko rakennusprojektia lykätä, kunnes hinnat lähtevät jälleen laskusuuntaan – tai voiko talopaketista tulla lisämaksu, jos hinnat jatkavatkin nousuaan.

Odottavalle kannalle asettuminen on ymmärrettävää, mutta tosiasia on, että tulevaisuudesta ei koskaan tiedä. Kukaan ei osaa sanoa, kuinka pitkään hintojen nousu jatkuu ja milloin hinnat lähtevät taas laskuun – vai lähtevätkö. Me DENillä olemme sitä mieltä, että rakennusprojekti kannattaa aloittaa silloin, kun aika on omalle perheelle sopiva, ja markkinoiden heilahteluja varten kannattaa suojautua muilla tavoin. 

Hintatakuu – voit tehdä päätöksen huoletta

Rakentajien turvallisuudentunnetta parantaaksemme lanseerasimme hintatakuun, joka on voimassa kaikissa uusissa talokaupoissa toistaiseksi. Jos hinnat laskevat, hyvitämme asiakkaalle erotuksen. Hinta tarkastetaan aina tiettynä kaupan yhteydessä sovittuna hetkenä. Jos hinnat nousevat, pidämme kiinni asiakkaamme kanssa sovitusta hinnasta, joten budjetti pitää. Katso kampanjaehdot tästä.

Hyödynnä hintatakuu ja ota yhteyttä oman alueesi talomyyjään!

Pieni sähkölasku – myös tulevaisuudessa​ 

Myös sähkön hinnan jyrkkä nousu aiheuttaa rakentajissa huolta. DENin Designtalo-, Finnlamelli- ja Ainoakoti-taloissa käytämme lämmönlähteinä ilmalämpöpumppua, maalämpöä ja omia tulisijoja, jotka ovat sähköpihejä ratkaisuja. Näin sähkön hinnan muutoksilta on helpompi suojautua.

Toimiva suunnittelumme säästää hukkaneliöitä, jolloin tiloja ei tarvitse lämmittää tai viilentää turhaan. Rakentamisen laatu ja oikeat materiaalivalinnat parantavat energiatehokkuutta entisestään. 

Kun valitset luotettavan kumppanin, voit nukkua yösi rauhassa​ 

Hintariskeiltä voi suojautua valitsemalla rakennusprojektiin luotettavan kumppanin. DEN on luotettava ja vakavarainen kumppani, joka saattaa taloprojektin varmasti loppuun ja on asiakkaiden tukena vielä kodin valmistumisen jälkeenkin. Kuulumme Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen vahvimpiin yrityksiin (AA+/AAA).

Valitsemalla kiinteähintaisen talotoimituksen, jonka hinta lukitaan kaupantekohetkellä, rakennustarvikkeisiin sekä raaka-aineisiin liittyvät hintariskit jäävät talopaketin toimittajalle. Muuttovalmiiseen talohankintaan on tällä hetkellä myös monissa tapauksissa helpompi saada rahoitusta, sillä pitävä budjetti on tiedossa heti alussa.

DEN on toimialan edelläkävijä vastuullisuudessa ja se näkyy esimerkiksi materiaalien ja rakentamisen laadussa, energiatehokkuudessa ja työturvallisuudessa.

 

Hintatakuukampanjan ehdot:

 • Kampanjan voimassaoloaika: hintatakuu annetaan uusille sopimuksille toistaiseksi.
 • Hintatakuu koskee muuttovalmis-, sisustusvalmis ja talopaketteja.
 • Antamalla asiakkaalle hintatakuun sitoudumme hyvittämään asiakkaalle erotuksen, mikäli talopakettiemme hinnat laskevat.
 • Kaupantekohetkellä sopimukseen kirjataan tarkempi hinnan tarkastusajankohta. Allekirjoitetun kauppasopimukseen kirjattuja kampanjaehtoja ei muuteta ja hintatakuu kattaa myös sen, ettei sovittuja hintoja koroteta.
 • Hinnan tarkastusaika: Hinnan tarkastusaika sovitaan kaupantekohetkellä voimassa olevan tarkastusaikataulun mukaisesti. Tarkastusaika on noin 1-3 kk kaupantekohetkestä. Jos hinnastohintaa lasketaan ja sen jälkeen nostetaan ennen viimeistä tarkastusaikaa, saa asiakas kuitenkin hintatakuun oikeuttaman alennuksen.
 • Hintojen laskiessa: Mikäli talopakettien mallistohinnat laskevat, tarkistamme sovittujen kauppojen hinnat automaattisesti ja olemme suoraan itse yhteydessä asiakkaaseen.
 • Hintatakuun hyvitystä ei voi hyödyntää muihin alennuksiin tai kampanjoihin.
 • Tarkemmat kampanjaehdot ja tarkastusaikataulut kauppasopimuksessa.
 • Pidätämme oikeuden yleisten kampanjaehtojen muutoksiin.

 

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa. 

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa. 

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää: den.fi.

Uutuus! Yllättävän edullinen Ainoa Hirsi Reilu -mallisto

Laadukas hirsikoti on nyt mahdollinen vaihtoehto yhä useammalle, sillä toimme markkinoille kustannustehokkaasti hinnoitellun Ainoa Hirsi Reilu -malliston. Muuttovalmiita vaihtoehtoja on tarjolla aina kompaktista pikkukodista isoon perheasuntoon ja viihtyisään vapaa-ajan asuntoon saakka.

Lue lisää

Kustannusten noususta huolimatta sitoudumme asiakkaiden kanssa sovittuihin hintoihin

Rakennusala on kärsinyt pitkään jatkuneesta kustannusten noususta, joka kiihtyi äkillisesti Venäjän hyökkäyksen ja sen johdosta asetettujen talouspakotteiden vuoksi. DEN sitoutuu äkillisitä kustannuspaineista huolimatta pitämään kiinni asiakkaiden kanssa sovituista hinnoista. Keskon ja DENin yhteisen tuotemerkin Ainoakodin lisäksi DEN toteuttaa pientaloja asiakkailleen tuotemerkeillä Finnlamelli ja Designtalo.

”Me DENilllä haluamme, että asiakkaamme voivat nukkua yönsä rauhassa. Siksi me pidämme kiinni asiakkaidemme kanssa solmituista sopimuksista, emmekä esimerkiksi yksipuolisesti korota hintoja huolimatta merkittävästi nousseista kustannuksista. Kun asiakkaamme kohde on rakennusvaiheessa, ei hintoihin tule meidän puoleltamme muutoksia, vaan hanke toteutetaan sovitusti”, kertoo DENin Ainoakoti-, Designtalo-, ja Finnlamelli-brändeistä vastaava liiketoimintajohtaja Otto Tarkiainen.

DEN on pitkäjänteisesti kehittänyt toimintansa tehokkuutta ja tehnyt tiivistä yhteistyötä hankintakumppaneidensa kanssa materiaalien ja raaka-aineiden hintojen ja saatavuuden hallinnan parantamiseksi. Tämä mahdollistaa asiakkaille luotettavan ja turvatun talototeutuksen myös muuttuvissa olosuhteissa.

”Alkuvuoden aikana historiallisen moni asiakas on aloittanut taloprojektin kanssamme. Uskomme, että tähän on vaikuttanut pitkäjänteinen työmme rakentamisen laadun parantamiseksi sekä vahva sitoutumisemme yhteisesti sovittuun hintaan ja aikatauluun”, Tarkiainen sanoo.

Me DENillä teemme vastuullista ja kestävää työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille. Lue lisää: den.fi.

Avoin työpaikka: talomyyjä Järvenpään K-Rautaan

Koti on tärkein yksittäinen hankinta, jonka perhe tekee elämässään. Sinulla on mahdollisuus olla mukana rakentamassa perheen unelmaa luotettavasti yhdessä Ainoakoti-, Kimara- ja K-Rauta-huippubrändien kanssa. Haemme nyt

TALOMYYJÄÄ JÄRVENPÄÄHÄN

Pitkälti yli tuhat toimitettua Ainoakotia ja 25 vuoden kokemus Kimara hirsitalojen ja -mökkien toimituksista kertovat asiakkaidemme arvostuksesta ja halusta rakentaa omaa unelmaa kanssamme sekä onnistuneista talomalleistamme.

K-Raudan talomyyjänä menestyminen edellyttää aktiivisuutta asiakkaiden kanssa sekä kykyä oikeasti kuunnella asiakasta, ymmärtää hänen tarpeensa ja löytää niihin sopiva ratkaisu.

Aikaisempi kokemus talomyynnistä katsotaan eduksi, mutta rohkea asenne myyntityötä kohtaan ratkaisee. Edustat tuotemerkkejä omalla alueellasi. Työaika asettuu tilanteen mukaan päivälle ja illalle sekä joskus viikonloppuihin.

Suunnittelet päiväsi ja viikkosi itse myyntitavoitteen mukaisesti. Päiväsi pitävät sisällään niin asiakaskäyntien varaamista, asiakastapaamisia kuin tarjousten tekoa ja tietenkin kauppaneuvotteluita.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn tunnettujen brändien parissa samalla, kun saat Suomen suurimman rautakaupan ja johtavien talotehtaiden tuen. Saat kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoiset kollegat. 

Hallitset perus-IT-työkalut (MS Office) ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Englannin osaaminen on etu. Toivomme Sinulta teknistä tai kaupallista koulutustaustaa. Rakennustekniikan tuntemus on etu. 

Työantajanasi on K-Rauta Järvenpää, joten saat käyttöösi valtakunnallisen ketjun tuen, asiakasvirrat ja tuotevalikoiman sekä kilpailukykyiset ansaintamahdollisuudet.

 

Jätä hakemuksesi 24.9. mennessä sähköpostilla osoitteeseen ari.koski@kesko.fi 

Toimi mahdollisimman pian – käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja palkkaamme sopivan kandidaatin heti löydettyämme.

Tule kesällä esittelemään Ainoakotia Asuntomessuille Naantaliin

Tarjoamme sinulle erinomaisen kesätyöpaikan asiakaspalvelutehtävissä Naantalin Asuntomessuilla 14.7.- 15.8.

Tehtävänäsi on esitellä Villa Aalto -messutaloamme ja vastata kävijöiden kysymysiin talosta. Saat hyvän koulutuksen työhösi, minkä lisäksi sinulla on tukenasi paikan päällä varsinaiset talomyynnin ammattilaiset.

Työssäsi onnistut, jos olet

 • Oma-aloitteinen
 • Reipas ja ennakkoluuloton
 • Helposti lähestyttävä ja sosiaalinen
 • Täsmällinen

Tarjoamme sinulle messuvaatteet, ruokaliput, reilun korvauksen tehdystä työstä, sekä iloisen ja positiivisen porukan ympärillesi.

Ole nopea, sillä alamme käydä hakemuksia heti lävitse ja paikat täytetään sopivien kandidaattien löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi 15.5. mennessä hakuportaalin kautta.

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Tomi Pokki +358 40 146 8887 

 

Ainoakoti on DEN Finland Oy:n ja Keskon yhteistyömerkki. Muuttovalmiiden Ainoakotien myynnistä vastaa K-Rauta.

Tule talomyyjäksi Vantaalle tai Järvenpäähän Copy

Haluatko ottaa myyntiurallasi seuraavan askeleen ja siirtyä myynnin kuninkuuslajiin – ja alan parhaiden brändien palvelukseen? Oletko jo kunnianhimoinen ja innokas myynnin taitaja tai matkalla sellaiseksi? Haluatko olla mukana toteuttamassa asiakkaidemme suurimpia unelmia omasta kodista tai mökistä?

Haemme TALOMYYJÄÄ Vantaalle ja Järvenpäähän.

Talomyyjänä vastaat Muuttovalmiiden Ainoakotien sekä Kimara-hirsitalojen ja -mökkien myynnistä omalla alueellasi. Toimenkuvaasi kuuluvat myyntityö sekä asiakkaiden toiveiden kartoittaminen. Lisäksi huolehdit asiakashankinnasta, asiakassuhteen hoidosta sekä kaupanjälkeisistä toimenpiteistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista asiakaspalveluasennetta, terävää otetta myyntityöhön, kykyä kuunnella asiakasta ja halua löytää sopiva ratkaisu asiakkaan tarpeisiin. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja verkostoidut sosiaalisissa tilanteissa luontevasti. Aikaisempi kokemus asiakassuhteen hoidosta ja myynnistä katsotaan eduksi, mutta rohkea asenne ratkaisee. Tarjoamme tehtävään valitulle kattavan tuote- ja myyntikoulutuksen.

Tarvitset käyttöösi oman auton, muut työkalut menestymisesi tueksi saat meiltä.

Jätä hakemuksesi viimeistään 8.1.2021 sähköpostilla osoitteeseen ari.koski@kesko.fi

Rekry: Haemme talomyyjää Rovaniemelle

Tule myymään muuttovalmiita Ainoakoteja ja talopaketteja sekä Kimara Hirsitaloja ja -huviloita. Toimit tehtävässä yrittäjänä. Vastaat niin asiakashankinnasta, tarjouksen tekemisestä, asiakassuhteen hoidosta kuin kaupan jälkeisistä toimenpiteistä. Toimipisteesi sijaitsee K-Rauta Rovaniemellä ja toimialueesi kattaa Rovaniemen alueen. Tehtävässä tarvitset käyttöösi oman auton ja puhelimen. Saat käyttöösi voimakkaan valtakunnallisen markkinointituen sekä uudistuneen K-Raudan asiakasvirrat, laadukkaan tuotevalikoiman ja erinomaiset järjestelmät sekä kilpailukykyiset ansaintamahdollisuudet. Saat tehtävään perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus talomyynnistä ei ole välttämätöntä. 

Jätäthän hakemuksesi 12.6.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: juho.eronen@den.fi.

Toimi pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Ainoakoti Porin Asuntomessuilla

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Porissa 6. heinäkuuta – 5. elokuuta. Myös Ainoakoti on jälleen mukana messuilla. Nuoren perheen itse suunnitteleman ja suurelta osin myös rakentaman Casa Terden helmenä on – kuten nimi kertoo – yli 70 neliön kokoinen kattoterassi. Tutustu Casa Terdeen tarkemmin täällä.